627

Анонимен

преди 3 години

последното въстание беше много рехаво; никой вече не се връзва на лъжливи слова; ако бях шеф на протеста щях да раздам на хората събраните пари; на 22 ще е студено и ще вали дъжд

626

Ох, писна ми

преди 3 години

До ОТРОВНО ТРИО и БСПХАХАХА, БРАВО! Не го казвам с ирония!Още веднъж - поздравления.

625

Анонимен

преди 3 години

Нов нашенски вариант на "Дързост и красота",само името му друго "Въстание след въстание" и така до месец март......

624

Анонимен

преди 3 години

Трима бездарници обявиха Велико Народно Въстание. А аз, с още трима авери, не по-малки бездарници, обявяваме протестаджиите за платени ***. Та вие в Лидъла щехте да изкарате по-голяма надница, урунгели.

623

Анонимен

преди 3 години

Кога ще се присъединим към империята на злото?

622

555

преди 3 години

Протестърчета - продължавате да мислите със задни Ци-те си и се учудвате ,че не харесваме продукта на мисълта ви . Диференциала с кафявия салон е предназначен за други изяви !!!

621

ОТРОВНО ТРИО и БСП

преди 3 години

Ти си мързелив ! Ти си лентяй ! Ти нямаш доходи ! Ти крещиш силно ! Ти мразиш и завиждаш на нормалните хора ! Ако всичко това си ТИ , значи си достоен да бъдеш протестър и БОЕЦ под мъдрото ръководство на Президента и Щаба ръководен и финансиран лично от другарите Божков и Цв. Василев. НЕ СЕ КОЛЕБАЙ !!! Каквото и хулиганство или престъпление извършиш, нашият справедлив съд начело с другаря Лозан Панов ще те оправдае !!! Пиенето и дрогата са безплатни и гарантирани. ЧАКАМЕ ТЕ !!!

620

БРАТИНИТЕ,

преди 3 години

А ТАКА,В ДУБАЙ ПРИ ЧЕРЕПА,ДА ХАРЧАТ НАЩЕ ПАРИ ОТ РЕКЕТА!

619

Фътмкот

преди 3 години

да си ходи в Дубай при спосора - Череп

618

МЕЧ

преди 3 години

А октомврийска революция ще има ли ?

617

До 9999

преди 3 години

Не, не защитаваме Вашите водачи !

616

Анонимен

преди 3 години

шепа истерични протестъри не знаят какво искат, но крякат.

615

Калеко Алеко

преди 3 години

След като Румбата и шпиц командите му се изгавриха с Деня на Съединението, превръщайки този знаков български празник в реклама на властолюбието му и обслужване на Олигархията, сега е наред Денят на Независимостта на България, който Кремълският парашутист е готов да почерни и да принесе в жертва на зависимостта си от Черепа, ген.Решетников и Приватизаторите от РеМеДето на "Позитано 20" ... !!!

614

Радев несъответствие

преди 3 години

И като свалят Бойко, Отровно Правителство ли ще сформират?Колкото по-бързо разкараме Кръстника, толкова по-добре за България!

613

До 707

преди 3 години

Слабоумие,нисък интелект, простотия , хранилка и облага. ? Повръща ми се като видя и чуя за гербери..########На мен също ,като чуя за чер ве ни ,слабоумни, чугунени кра ту ни.

612

Анонимен

преди 3 години

Какво може да накара човек да вярва на бб и герб? Слабоумие,нисък интелект, простотия , хранилка и облага. ? Повръща ми се като видя и чуя за гербери..Ако всички недоволни и потърпевши от мафитотското управление хора.имат възможност да емигрират ,то в България ще останат максимум половин милион .

611

Анонимен

преди 3 години

Велико народно излагане, 3-та част. Понеже веднъж не е достатъчно да се изложиш, като ходиш по свирката на Черепа, Прокопиев, Решетников, Маджо, Триото, Фигуранта, Маямата, Чалгаря и все подобни *** от класа! Но явно някои хора не ползват това което носят на раменете си по предназначение...

610

Комунист-протестър

преди 3 години

Има резон в датата ,на 23.09.1923 година е вдигнато Великото Септемврийско Въстание на работниците и селяните,,което за малко не сваля незаконната власт на кръволока Цанков,дано сега Великото Народно Въстание на 22.09. премине и в знаменитата дата на 23.09. и да сгромоляса престъпната власт на кръволока борисов!

609

божкови ратаи

преди 3 години

Цвета Карапутанчева каза че тримата наистина отровни комунистически лумпeнa и ФИГУРАНТА, смятащи се за вдъхновители и водачи на протеста - това ли са умните и кадърни младежи които ще възродят България ??? Или пак по примера на Царя ще си внесем юпита от рода на Никито Василев , които да досъсипят и доопоскат държавата ни ??? ... Нещастни неудачници и жалки *** на Божков и Цв.Василев са протестърите недо...и !!!!

608

Цвета карачанакова

преди 3 години

Бабикян не казва изглежда не му е направило впечатление в бързината да накисне с нещоБорисов.Предполагам документите ще ги прожектира на киносградата.