52

Анонимен

преди 3 години

Предлагам много ефикасно и бързо решение на проблема:Премахнете лимита за отсъствията на децата, сега при 70 ИЗВИНЕНИ, детето държи изпити, това значи за10 учебни дни боледуване! Нека децата да имат право да стоят в къщи при леки симптоми или да се доизлекуват добре, пускайте им камерите да не пропускат материал! Спрете заради една шепа ман*го джерита, дето така или иначе не учат, да тормозите всички останали.

51

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 55Я го пускай и без ***. Ще вземе да ги изцапа в тоя прахоляк там. Та да переш после.Не ти стигат твоите прашки, ами и неговите ***...

50

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАко си внимавал, като (и ако) си чел нещо за въпросния вирус, щеше да знаеш, че проявата на симптомите и тежестта на протичане на заболяването зависят от експозицията - т.е. колко вируса сте приели и за колко време... Отговори си защо едно цяло семейство лекари се спомина били са ежедневно и продължително в контакт с болни от КОВИД. Приели са голямо количество вируси и организмът им не е издържал.Няколко мои познати прекараха заболяването (някои-безсимптомно). Всички са с поражения

49

Анонимен

преди 3 години

Ss, Когато детето ми е болно, си стои в къщи. Когатоже здраво, ходи на училище. И на разходка на чист въздух! Достатъчен е прахоляка и мръсотията в училище, за да си слага и парцали по лицето. Да, и ще го пусна без маска, надявайки се такива като теб да не пращат болните си деца на училище.

48

Анонимен

преди 3 години

В нашата фирма имаше заболял.Около 30 човека са били контактни с него един Бог знае колко време преди да потвърдят диагнозата му и да е в отпуск.Половината (неговата смяна )си направиха тестове и нямаше болен.Останалите не сме си правили, и така и не се случи нищо повече.Колегата нямаше симптоми,а си направил тест заради пътуване в чужбина.Стоя 2 седмици карантиниран без да му има нищо и се върна на работа с отрицателен вече тест.Кажете ми какво да си мисля и какъв е извода от всичко това?

47

иво

преди 3 години

Абе аз за умрял, че е носил маска не съм чувал ама за такива дето не носят съм !

46

до 49

преди 3 години

то си личи кой има няма гънки ! Я ми кажа защо ще те чипират тебе? Световно известен учен ли си , някой много богат, кажи ми кой за какво и каква полза от теб ще има от теб за да те чипират? Пиеш, пушиш, даже и за резервни части не ставаш ! Няма кой за какво да си хаби 10те цента за чип за теб !

45

Анонимен

преди 3 години

Дано този протест прерасне в национален!!! КОЙТО ИСКА ДА НОСИ МАСКА! Не трябва да ме задължават!

44

Даскал Магнаур

преди 3 години

До 65+То си личи, че си недолюбвал даскалите си. Това е, защото си изключително шашав и мърляв.Не си бил кадърен да си научиш урока, а в казармата (ако си бил там) не са те ощастливявали макар, че много си се надявал. Това на гей-парада ли ти хрумна или някой от парада ти го каза?

43

Анонимен до35

преди 3 години

И като ме закараш кво ще стане ти ходил ли си че ми се обесняваш. Аз от подобни респираторни вируси не съм боледувал 15год. Всяка година оле грипна епидемия работя с хора и нищо не ме хваща. В болницата ходиш с маска в коридора ама по боксовете по 5-6 в стая да не мислиш че 24 ч стоят с нея. По поликлиниките масово сестри, доктори и др персонал е без маска да не са умряли. Промиха ви за 6 месеца и 2 мозъчни гънки.

42

до 32 от SS

преди 3 години

имам деца и точно затова не искам *** като теб да решават моето кога и от какво ще се разболее защото ти си от тез дето си пращат явно децата болни в градината и като разболеят всички знаят най-много ! Като почнат да зеят все другите са им виновни !

41

отвратитИлно

преди 3 години

тоя вирус показа най-лошото в хората ! младите искат да измрът старите ,та да им харчат парите и имотите ! това поколение е пълна Деградация - няма Морал,няма Отговорност,Състрадание - Чалгаааа и Дрогааа !

40

Анонимен

преди 3 години

Айде бе,пууу,аман с това училище! Колко завода има в България,които си работеха през цялата пандемия?Ами мандри,автосервизи,хипермаркетите.Цехове с по 60,70 човека.8 часа! И какво толкова се случи?Нищо!В Буковлак ония роми,където плъзнаха и тук-там изолирани случаи.Голямо философстване,голямо чудо!Днес К19,утре Б32.Вече медицината, лекарите и системата са подготвени,очевидно истерията в началото беше оправдано по-голяма от реалността.Дистанционни глупости!И до кога?Един куп други вреди!

39

и те така

преди 3 години

зад всеки протест прозира мая с камбанката !

38

Анонимен

преди 3 години

До 65+Има - ти.Освен това си и много вдлъбнат.Да не говорим, че и миришеш на пор.

37

до 34

преди 3 години

ами не даскалите са виновни, че нищо не знаете а родители те ви ! Ква икономика като незнаеш математиката. Сигурен съм, че ти си от тез дето обжалват фишовете за скорост защото няма как скороста да е пътя делено на времето !

36

Анонимен

преди 3 години

Маските ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се носят, за да не ви познае 5G мрежата и да не ви чипира, защото после ще ви пратят отдолу на плоската Земя, а ние ще си останем отгоре, защото сме умни!

35

бъдете сигурни

преди 3 години

същия тоя , ше бъде първия който ше обвини правителството че не са били взели мерки , ако децата почнат да се разболяват от корона вируса !

34

65+

преди 3 години

нема по-прости и недолюбвани от даскалите, като изключим военните!

33

Анонимен

преди 3 години

31, абсолютно не е твоя работа детето ми удома ли ще е без маска, или навън!! Ти да не си малоумната златена?