102

Драскача

преди 3 години

Пази боже сляпо да прогледа!

101

Дришльо

преди 3 години

"Няма да се предадем! НЯМА да се откажем!"И на другия ден 300 протестиращи.. а хаджигенов брои пачки за новата ЕС класа.Мишок.Спирам подкрепата си за триото. Това са иззедници с мили очи.Давайте да ги сменим, хора! Или ще чакаме следващите избори, които ГЕРБ ще си нагласят?ТРИОТО не казват НИТО думичка за така нужната ни Лустрация. Това НЕ Е случайно!

100

Анонимен

преди 3 години

До 106, Радев качвай се на "грипена" и се снимай поне да са истински снимките.Приказките от хиляда и една нощ вече не минават, питай Шехиризада?

99

Шопо

преди 3 години

Вярно ли ,че Бойко е рутил Шехерезада???

98

Протестиращ

преди 3 години

ТРИОТО подрива протеста, като му хаби енергията.Но какво да очакваме от съдържател на ЛАЙНOMЕТИ, като Бабикянчо.... другите не ги знам, но са омаскарени и те...За което не ми дреме. Дреме ми, че омаскариха протеста с ПРОСТОВАТИТЕ си насоки... ***.И вие ще си платите накрая. Да знаете...

97

Анонимен

преди 3 години

За 66 дена познайте Черепа какви пари е потрошил по Платеното трио и другите калпазани а резултати няма! Някои хора май ще връщат пари!

96

До103

преди 3 години

Снимките на Шехиризада от Боковата спалня,определено "кър тят миФки"Абе къде потопи Шехиризада?

95

пияница мистик

преди 3 години

Брей, много черепоиди бе, към 12 милиона са на снимката. Преди бяха към 100 милиона проституиращи из палатките, сега са намалели, явно спонсора Череп е спрял паричките на повечето

94

Карачанаков

преди 3 години

Колко сте ? Много сме??😂

93

Анонимен

преди 3 години

Снимката "кър ти миФки" Шехерезада е седнала на вълшебното килимче и чака Радев да я възвиси с някой "грипен".Пародията е пълна!

92

До анонимен

преди 3 години

Такива като Йоло Денев са много не е само той! Да не говорим, че там ходят и хора понеже им е скучно у дома или са сами а там се намират на приказка, шоу става, пият бира, слушат музика, танцуват!

91

Не може

преди 3 години

да е бил там бабофила Дионисий сам. Той върви в комплект с баба му Ренета. В оргията сигурно са били петимата,за да бъде още по-гнусно.

90

До Реалист

преди 3 години

"нека почакаме до редовните избори, времето работи за изчистване на мътилката."Точно така, именно затова някои хора искат веднага оставка и веднага избори! Страх ги е, че до март ще им лъснат истинските мотиви, спонсори и компроматни измишльотини, а народът ще изтрезнее през зимата. Затова са всички крясъци, изстъпления и целият зор!

89

До Припомням

преди 3 години

Ами тези проституиращи трябва само да се радват, на тях им се очертават около 180 дена да крякат, нищо работа

88

Припомням

преди 3 години

През 2014 г. омразното комунистическо правителство на Орешарски беше свалено на 404-ия ден от непрекъснатите ежедневни протести...

87

До 94

преди 3 години

Така е! Цитирам Дионисий, той каза че било романтично, но и се оплака че два пъти свирил, три пъти го клатили а той нищо не намазал, макар че ми се струва, че излъга че е неудовлетворен! :)))

86

Анонимен

преди 3 години

66 на 0 за Бойко

85

До до Е

преди 3 години

Как романтика,бе готин? То е било някакъв отврат. Мазния и потен бибиян приклещил цвъркащото адвокатче, а ***.ков мастурбира до тях. За нещо такова разказват очевидци

84

Анонимен

преди 3 години

Йоло Денев оглави протеста(жълтите книжки)

83

:)))))))

преди 3 години

Ами то оня ден късно вечерта са забелязали Отровното трио да правят шведска тройка до фонтана, било е много романтично!И Дионисий снимал порното :)))))))