27

Анонимен

преди 3 години

Какви варианти само, на училище с маски, страх от зараза, или в къщи пред мониторите, без никакви социални контакти, като затворници! Милите деца, чак жал ми става за тях, и всичко това само заради един политизиран вирус и родители, които кълват на глупостите на НОЩ, ужас!

26

Анонимен

преди 3 години

Тия са шизофреници.....

25

За малкото

преди 3 години

останали мислещи хора: Политиката няма нищо общо с болестите! В момента имаме целият свят здравен проблем. За нас ,българите, е в "бонус", че имаме и политически...

24

до 28

преди 3 години

аз съм 26 :)Нямах предвид да се зареждат санитарните възли с т.хартия.Исках да кажа, че препаратите ги купува директора от бюджета и ще купи само толкова, колкото да има за пред хората от РЗИ. Сестра ми също е учител. Работи в ДГ и там при тях също директора купува препаратите. Закупили са в края на май по предписанията на МЗ. Заредили са на опоменатите места и директорката там не позволява да се ползват-под предтекст да ги пазели защото един литър препарат за дез. на пързалки струвал 68лв. :)

23

СПОРЕД

преди 3 години

Просто окрадоха парите за е-образованиеПримерът е простИмам рутер за по-малко от 50 лв, чийто сингнал улавям на сигурно цял километър, а в училището ми дадоха над 1 милион за окабеляване и рутери.Същата схема явно е навсякъде. За какво да плащат за образование на учители и училищни лаптопи като е по-лесно парите само да се прибират и да се учи както преди 50 години? То са пари от помагала едно друго... А и много родители са ***, предпочитат дЯцата им да са в "институция". "Някой да ги гледа"

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26Не мисля, че е скъпо това да се снабдят всички тоалетни в училищата със *** и тоалетна хартия.Ако някой директтор реше да върти далавери може и една опаковта тоалтна хартия и за 20 лева да я закупи.

21

Анонимен

преди 3 години

Не пускайте децата да носят парцали и бурки

20

Анонимен

преди 3 години

Г-н Вълчев, учител съм и не съм съгласна да си правите експерименти с нас.Оставяте ни на произвола на съдбата.Винаги гледате от вашата камбанария и отново за учителите не помислихте.Нас не ни интересува Вие как ще издържите-избора си е Ваш!Кой ще носи отговорност, питам-когато се активират огнища? Учителите винаги сме виновни за всичко и сега отново ние ще сме виновни когато се разболеят деца или колеги. Препаратите за дезинфекция са скъпи и директора ги купува от бюджета.Всичко ще е проформа.

19

Totenkopf

преди 3 години

*** е култов автор тук.

18

Анонимен

преди 3 години

А какво да кажем, когато РУО не дава да се разделят класовете и децата в първи клас ще трябва да са наблъскани като риба в консерва. Нито маски, нито дистанция ще помогнат ако се стигне до заразяване. И пак училището ще е виновно.

17

А НЕ БЕ

преди 3 години

Мангъра напълни държавата с дървени философи. - НЕ, ПО СКОРО НАПИПА БЕЗМОЗЪЧНАТА ЧАСТ ОТ НАРОДА И ГИ ИЗМАМИ, НА ИЗБОРИТЕ ПАК ЩЕ ГО НАПРАВИ, ГЛАСУВАЙТЕ ЗА МЕН, КОЙ УМРЯЛ УМРЯЛ. ЗНАЕ ПСИХОЛОГИЯТА. ТИПИЧНИ ПСИХОПАТСКИ ЧЕРТИ

16

Анонимен

преди 3 години

***, няма ли най-накрая малко да се ограмотиш? Днес прочетох 2 статии от теб - и в двете има правописни и граматически грешки, и тук-там по някоя нелепа "мисъл". Добре, че сутринта гледах зам. министъра, та разбрах за какво става въпрос.

15

втасахме я

преди 3 години

сега вече ще се преброят *** - чрез децата им

14

ддд

преди 3 години

Мангър: децата ще носят маските на вратовете си. спокойно

13

до 13

преди 3 години

Извини се на хората, които загинаха от вируса. Извини се на лекарите-цели семейства си отидоха заради такива като вас безотговорни!Кой си ти да призоваваш хората да не спазват мерките и да се подиграваш на вируса? Той и Радев се подигра на 3 март на вируса, но има Видовден за всеки!От къде знаеш какво виждат селските кучета? Когато започнеш да чуваш селските кучета какво си говорят-вземай мерки и се лекувай!Мангъра напълни държавата с дървени философи.

12

ученик от село

преди 3 години

че се лижеме и плюваме на поразия

11

до 2

преди 3 години

Във всяко СПО има тестове и те са безплатни.Ако джипито ти има далаверка с някоя лаборатория това си е друго.Да платиш за тест е все едно да платиш за да изгрее Слънцето.Е,то изгрява и без да си платил!

10

Анонимен

преди 3 години

Като ви чета коментарите за пореден път разбирам защо сме последни в ЕС!

9

Анонимен

преди 3 години

До 2:Сигурно и ти си гласувал/а за ГЕРБ, тъй че си трай!

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Ако тежиш 50 кг с мокли *** те карат да слезеш ако нямаш маска ако тежиш 120 кг не си и помислят да те накарат да слезеш от автобуса.