111

Анонимен

преди 3 години

*** Чебурашка,защо банката на Цеко която беше в същотото положение крадеца и наля ликвидност?

110

Анонимен

преди 3 години

Браво на родната милиция, отне оръжия за масово унищожение - водни пистолети !Чувствате ли се предпазени ?

109

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаДеса е в САЩ при синчето.

108

Анонимен

преди 3 години

Протестите се организират и издържат от подгонените от Гешев олигарси които не искат да връщат на народа заграбеното през прехода. А на хората на улицата се пробутват отвеяни идеи от хиляда и една нощ. За целта са създадени десетки сайтове за фалшиви новини и са наети хиляди *** да пишат по социалните мрежи и форумите. *** народ без собствен мозък лесно се зомбира.

107

Анонимен

преди 3 години

108Живо излъчване от Европарламента ли е достоверно или лъжите на Нидялку, Сашето и Емко? Доклад на Държавния Департамент на САЩ?Да ти кажа, на английски даже си чета оригиналите, че и медиите често пестят думи. За лъжата спестиха частта за етична комисия. За ЛИБЕ вчера спестиха, че Гешев снася на Борисов оперативна информация как да се покрива за Барселона и т.н. И сред медиите за протеста има дипломация някаква и премереност, а цялото е далеч по-интересно.

106

Чебурашка

преди 3 години

До ПомнещКТБ фактически фалира по времето на Орешарски. Не си добре с паметта и нямаш ясни спомени. Пий гинко билоба, може да ти помогне да си освежи паметта.

105

ля ля

преди 3 години

смешно е да гледате отстрани и да коментирате!! полицайте въобще заслужават да ги командироват в Берлин примерно при тяхните колеги за да видят те дали могат да седят разпасани и с ръка в джоб на пост!!! смешна и трагична е цялата ситуация създаваща се от управляващите!всички вън от парламента и наказание обществено полезен труд за 2 години да чистят по цял ден улиците!

104

Чук и Гек

преди 3 години

Есен! Листата започват да падат под ъгъл от 45 градуса и това удължава престоя им в атмосферата! Но ще паднат и попаднат под метлата на хигиениста от ,,Чистота, озеленяване и фонтани"! Тиквите ще бъдат изтръгнати от основните си корени и логично ще отидат за храна на останалите живи прасета, след геноцида на една от десиславите върху нещастните животни!

103

Анонимен

преди 3 години

Само преди няколко дни се сблъсках с уредената държава когато трябваше да потърся бърза помощ,само по това по грижата за здравето можете да ги познаете колко са добри тез геннии,гербаджийски.

102

Помнещ

преди 3 години

Бойко фалира КТБ. Стига говори лъжи.

101

Анонимен

преди 3 години

Ей няма да "чупите"крадливият комфорт и"уредената"държава на крадеца,искали оставка!Абе вие не разбрахте ли,че докато не го провесим от някое дърво тоя наглец, спасение няма!

100

Анонимен

преди 3 години

До 138Е добре де.Предния път Борисов като даде оставка какво стана. Какво направиха Бсп. *** се и фалираха Ктб. Или викаш да им дадем втори шанс. Има още банки за фалиране.

99

Чебурашка

преди 3 години

До До 138..... Северна Корея показа,че има хубави ракети,а наш Бойко...... А фигуранта Радев какво показва освен злобата и простотията си? Преди показваше тоалетите на Деса ама от половин година я скри..

98

Анонимен

преди 3 години

Чебурашке, финансов одит е нещо съвсем различно ... тая годишна декларация е ала бала портокалаТези тъпотии ги говори на неуките които са работили на пазар ...

97

Анонимен

преди 3 години

Това, че протеста не фаворизира определени евентуални бъдещи спасители е най положителният елемент на целия демократичен процес и отхвърля аргумента, че са слуги на този или онзи! Протеста е морален и ценностен! Казва кой и какви не иска и очертава какви качества трябва да притежават лидерите на едно демократично общество и държава! Ако протеста е влюбен в някой спасител като африканска мъмуна в бойко борисов, то има опасност когато този субект дойде на власт да го търпят 3 мандата! Но, не!

96

Bad Company

преди 3 години

До U2Опитах се снощи грубо да пресметна колко струва "протеста" до момента: плащането на активисти, палатки, озвучаване, десетки "журналисти и стриймове" , плакати, знамена, гориво, тлъстите хонорари на триото, храна за катуните и т.н.........Според мен Черепа се е бръкнал с над 20 милиона.

95

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБеруги прости, Радев е завършил офицер в САЩ през 90те, а това не става без проверки и удобрение.Той е по скоро човек на САЩ а не на Путин. Вашия вожд Бибитко е Путинофил заедно с Доганчо и Пеевски

94

Анонимен

преди 3 години

Само Борисов може да управлява държавата той е най-мъдър,най-умен най най,сигурен съм че и Северна Корея пропагандират същото за техния Кимчо!!!

93

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен..... Да се разреши личен финансов одит на всеки държавен служител без.... И сега всеки държавен служител всяка година попълва декларация за финансовото си положение и придобито имущество.

92

Анонимен

преди 3 години

Десет години и кусур при Борисов не лаехте и ви нямаше! Сега като на Божков и останалите баш мутри им влезе в кошера държавата, Борисов и Гешев да си ходят! А Гешев точно какво ви направи?