17

Анонимен

преди 3 години

Лихвите по депозитите са нула към отрицателни. Кой иска да си внесе 100 хиляди и след 5 години да получи 99 , а инфлацията да е стопила още 10 %

16

Анонимен

преди 3 години

Като не ви засегнала кризата какво се напиняте тогава,търгувайте си копторите и си харчете пачките,ама гледам нещо сте увесили носове?Защо ли?

15

Тръмпна

преди 3 години

Алоо , медията! Не си прецаквайте доверието у читателите си, като пускате платени неистини.... утре няма да има кой дави чете.

14

.

преди 3 години

Трай коньо за зелена трева!

13

Анонимен

преди 3 години

Хората ще измрат, но алчността, никога.

12

циникЪ

преди 3 години

Алоууу , брокерчетата, кризата едва сега започва! Какво ще засегне ще видим след като премине, а това спад на БВП в следващите три години! Мноого ви се иска да е отминала, ама сте чували онази приказака за гладната кокошка.... П.с Цени на имоти няма да коментирам- няма смисъл. Разговорът ще е след поне година и половина.

11

Анонимен

преди 3 години

Които имаше малко останала ипотека вкара вноските .Имота се прехвърля като се изчисти ипотеката и затова има регистрирани сделки аман от специалисти

10

Тонката

преди 3 години

Някъде прочетох,че през Август най-много са се вдигнали цените на наемите на палатки,шатри и Каравани в района около Орлов Мост:):):):)Сега вече са от 200лв на ден за палатка и няма никакво търсене:):):)

9

Анонимен

преди 3 години

Прочетох статията внимателно и ......така съм се смял....

8

до 6

преди 3 години

Забравяш нещо- тези 18% спад са от изританите от ЕС слугинажи (гастарбайтерите). Те бачкат там за половин заплата на студент в кол център в София и купуват тука за дИтетУ кутийка в София, че да е уредено, като влезе в УНСС.

7

Анонимен

преди 3 години

Кризата не успя да засегне пазара на недвижими имоти18% спад за цялата страна има на сключените сделки за недвижими имоти в за първото полугодие на годината", каза пред БНР Добромир Ганев председател на Национално сдружение "Недвижими имоти"."За София спадът е 13%, а най-нисък е спадът за Варна там е само 7,5%, в Пловдив е 15%, за Бургас е 19%. Въпреки това обемът от сделки е значим", поясни Ганев.PIsha vi slab 2, zashtoto si protivorechite oshte v parvoto izrechenie.

6

The Ghost

преди 3 години

Той пазара на имоти е ЖИВ, ама е на командно дишане...

5

Анонимен

преди 3 години

Няма как кризата да засегне пазар, на който са активни само добре платените специалисти, които са минимално засегнати от кризата. И аз имах планове за нов автомобил още м. май, но го взех юли, заради битовизми покрай кризата. Една криза няма как да ти развали каквито и да било планове, камо ли за жилище. Може да си съсипе само почивката и толкова. Съвсем отделен въпрос е, че в момента жилище е последното, в което бих вложил. Криптовалути, акции, фондове, P2P кредити. Жилище си имам и изплатил.

4

Анонимен

преди 3 години

Няма страшно капитане, корабът потъва бавно.

3

трънки и глогинки

преди 3 години

Данните за сделките трябва да дойдат от агенцията по вписванията ,а не от брокерите.Спадът на сделките е около 30%.Но ефекта от кризата ще се усети най-силно края на есента и зимата - много бизнеси са зависими от туризма ,но усещат ефекта със закъснение от слабия сезон.

2

Анонимен

преди 3 години

ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДИРЕКТИВИ СТАВАТ ЖЕРТВА НА НЕГРАМОТНИ АЛЧНИ КМЕТОВЕ ОТ ГЕРБ

1

Анонимен

преди 3 години

Как бе ако слушаш позитанци търсене няма и ей сега цените ще се сринат. Също така БСП ще спечели изборите и комунизма се завръща.