53

1234

преди 3 години

Добре ама аз пак не мога да разбера защо няма квоти за бели в НБА и Леката атлетика? Това юдеите не са хора, на белите ще им писне в един момент и ще има гонка

52

Анонимен

преди 3 години

Еййй евалата!! Най-накрая за нещо всички да се разбираме :D За първи път няма разногласия по темата в коментарите, хаха !! Жив да не бях!

51

Анонимен

преди 3 години

Новите спартанци ще са съставени от триста черни, гейове, трансексуални и инвалиди. Жената на Леонид ще бъде трансексуален чернокож, а Леонид - неопределен пол. Така се печелят оскари.

50

1234

преди 3 години

Оскарите винаги са били пълна идиотщина а сега и либерална лай нар щина. Как ще изглежда Бързи яростни, или Стартрек, или М Войни, Пришълеца Рамбо??? Непобедимите 4? А за детските филми да не говорим. Бах бай холивуд. И без това покрай к19 никой не ходи на кино. Това е краят на холивуд, сороса мачка ваичко човешко и неюдейско

49

Картофчо

преди 3 години

До сега следях кой филм е получил "Оскар" и си заслужава да го дръпна от тракера за да го гледам. Но и така става: сега ще следя на кой са присъдили "Оскар" и няма смисъл да си губя времето с тази боза!

48

Без думи

преди 3 години

А откъде знаят, че повечето цветнокожи и еди-какви си сексуални ще означава по-добро качество на филмите? За да бъдеш признат от която да е индустрия, трябва да си постоянен и ефективен в това, което вършиш. Ще има практика на масова дискримнация спрямо талантите, само защото конкуренцията му е от другата раса, или е с различна сексуалност. Ама нали това е САЩ, едно риалити шоу, дай на простите хляб и зрелища.

47

Анонимен

преди 3 години

А едно време тези награди ги даваха за заслуги....

46

ШибиРиби

преди 3 години

Бг кино индустрията пак я закъса

45

Картофчо

преди 3 години

Защо ли ми змучи доста познато!? Върти ми се нещо такова в главата от старите кино прегледи: ЦК на КПСС е спуснало новите изисквания до трудовите колективи :))))))))))))))))))))))))))))

44

Содом

преди 3 години

Тук прозира омразата на радикалните леви към Америка и неистовата им жажда да създават хаoс и разделение в обществото. Ето затова Тръмп ще спечели, гадове. Точно левите насаждат расизъм и хомофобия с такива неща: квоти в работата, квоти в киното и музиката, палежи и грабежи, чупене на статуи, опити за подмяна на историята, гей паради.

43

Анонимен

преди 3 години

До ГАДОРЯНами то това е стратегията на юдейския елит, да затрият бялата раса и бялата култура, и запада като водеща сила. да се промотират цветнокожи, за да се развие още повече мултикултурния модел, да се даде път на китай за да бъде новата икономическа сила. дейвид рокфелер неведнъж е казвал,че визията му за бъдещето е, една система както китайската, но за целия свят. това е новия световен ред- комунистически тоталитарен глобализъм, в който постепенно трябва да изчезнат раси, полове, държави

42

Анонимен

преди 3 години

На преброяванията на населението в САЩ всеки сам декларира пола и расата си. Може да си бял, но казваш че си черен,и си жена. Всеки сам го декларира, не се майтапя, както и данните за партньора си-мъж, жена, транс или гей. Деградацията е пълна

41

Анонимен

преди 3 години

Нямам нищо против мултикултурализма, НО..той да стига само до това да не се ограничават правата на хората на база на раса, пол и т.н. Това тук вече не е мултикултурализъм, а пробутване на хора, на база на тези техни черти. Това е като равенството между половете - в ИТ сектора насила се разделят местата поравно между двата пола, а жените просто имат много по-малък интерес да работят в тази сфера, което води до нискоквалифицирани кадри, влизащи там... Психодесните и Психолевите ще затрият света

40

Анонимен

преди 3 години

А във филми , където децата има главна роля - примерно " Сам вкъщи " , " Капан за родители " , "Деца на килограм " и други подобни , как ще се продуцира Ще принуждават 10 годишни да се преструват на гейове , транссексуални , или как ?

39

Анонимен

преди 3 години

И това по какъв начин се различава от времената на сегрегация Тогава са разделяли хората по цвета на кожата Сега пак ги разделят - ама вече не само по цвета на кожата , ами и по сексуалната ориентация Няма да се гледат качествата на хората , а да се попълват разни квоти Това не е ли расизъм , не се ли нарушават човешки права . Ако няма кадърни черни трансексуални оператори , няма да снимат филми ли И ние сме тръгнали да гоним такива псевдоценности Ако няма доста

38

Анонимен

преди 3 години

Промотирането на черните в американските филми е от много отдавна. Например, в полицейските филми почти винаги за партньор на главния герой слагат чернокож. Просто сега ще го налагат по-агресивно. Да се внушава колко са готини черните, гейовете и колко са гадни белите и християните. Мултикултито е американско творение, да му се радват.

37

Анонимен

преди 3 години

Докато в края на 90-те драпах да емигрирам в САЩ със зъби и нокти, сега все повече се радвам, че не го направих. Господ ме е спасил!

36

Анонимен

преди 3 години

Иска ми се да видя афро-гей-транс-инвалидизирана версия на Списъкът на Шиндлер - и да му вземат 7-те оскара, защото евреите вътре не са афро-травестити, а Шиндлер не е гей-инвалид, който ги спасява.

35

Анонимен

преди 3 години

"Целта е във всеки филм да има повече цветнокожи, жени, инвалиди, гейове, лесбийки и транссексуални."Проблем. Само един главен герой, а трябва да е цветнокожа жена лесбийка инвалид, която осъзнава че е транссексуална. Изведнъж всички филми ще станат еднакви, хахаха. С един и същ главен герой няма как да разнообразиш много.Въобще - задрасквайте оскарите и това е. Щом на хората не им се гледат такива неща, защо насила? Защо с принуда?

34

Филмът

преди 3 години

Гладиатор с Кончита Вурст в главната роля.........*** и идиотщините аз, това общество взе да става крйно изкривено.