47

Като в стар виц:

преди 3 години

Бабикян се разболел от холера и легнал да умира!Идва Гарабет да го види , а Бабикян му продумал със сетни сили:"Недей да пишете в некролога , че съм умрел като усровец , пишете че съм убит в престрелка с мутрите--ЗА ДА МЕ МИСЛЯТ ЗА ПИЧ И ГЕРОЙ"

46

До Kubilay

преди 3 години

До KubilayОще един кьорчо - Не в канавката бе, в дере край канавката.

45

Хемус

преди 3 години

Виновен е уж ежедневния обход с автомобили на АПИ!Май толкова са минали да си огледат инфраструктурата,затова и качествово е такова,на стратегически места дупки седят с месеци

44

АМИ ТАКА СИ Е ....

преди 3 години

Пиеш и караш....па като стане сакатлъка ---ДРУГ Е ВИНОВЕН!ТАКА Е У БЪЛГАРИЯ---НА СЛАБОУМНИЦИ, ПИЯНИЦИ И МЪРЗЕЛИВЦИТЕ ---ВИНАГИ ИМ ТЪРСИМЕ ВИНОВЕН!!!/...за да изглеждат умни ...и да им правиме после паметници../

43

Анонимен

преди 3 години

Истанабул да не е канал на турски?

42

Анонимен

преди 3 години

Официалното становище на КАТ е:ТИР-а е бил построен по "Стелт" технология, затова не е бил забелязан от полицията и шофьорите!А, колегите на загиналия шофьор са имали свръх секретни интегрирани радиолокациони радари в камионите си!Ние у КАТ нямаме такива!Сори!

41

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Кой му пука за пияниците зад волана ,бе....Квото е търсил---го е намерил!

40

Анонимен

преди 3 години

171-и километър не е до Пловдив бе, мой. Абе ти май си на черешата вече, а?

39

КВО СЕГА....ХА,ХААА

преди 3 години

ПОЛИЦИЯТА ЛИ Е ВИНОВА......ИЛИ ПАК АСФАЛТА....ХА,ХА,ХАААААААААААААА...МАЙ В СЛУЧАЯ , ПОЛИЦИЯТА --ЗА ДА ГИ ПЛЮЕМ И ХВЪРЛЯМЕ ПАВЕТА ПО ТЯХ!

38

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ДА , БЕ.....!!!!!!!!!!!"ТРЯБВА ЦЯЛАТА ПОЛИЦИЯ ДА СЕ ИЗРИНЕ"......ЗА ДА СЕ ПРОВЕДЕ И УСПЕЕ ПУЧА НА РАДЕВ....ХА,ХА,ХАААААААААААААААА...НИЕ ПАСЕМ ТРЕВА ....??!АЙДЕ , ЖУРНАЛНИ -ТАРИКАТЛЪЦИ...ХА,ХА,ХААААААААААА

37

ПроСоТо

преди 3 години

в некои страни има патрулиращи по пътищата полицаи...Е,у нас Тиквата мобилизира де що имаше ченге да бие "протестърите" в София...така че ..какво чудно?

36

Анонимен

преди 3 години

Смятай ако се бухнеш с кола на междуселски път.Ще се водиш безследно изчезнал завинаги бай дъ уей със сигърност нейде има такива.

35

Инспектор Дюдю

преди 3 години

Затова хората си слагат GPS на камионите и като се изгуби гледат къде свършва сигнала и търсят там.Такива превозвачи спестовници хиляди.

34

Анонимен

преди 3 години

Господине, в нюза има видео от инцидента. Вижте го и пак ще си говорим кой е ***. Но това определено не съм аз.

33

Анонимен

преди 3 години

Законът е такъв, че ако сигнала за изчезване се отнася за непълнолетно лице, полицията се задейства веднага, а ако е за пълнолетен се чака да минат 24 часа, а не 48, освен ако не са променили тихомълком нещо. Не знам точно как се задействат, но май нищо не вършат, само регистрират сигнала и си чакат заплатите. Това е положението.

32

Филм 48

преди 3 години

Не написах случайно коментара. Преди няколко години изчезна бабата на моя приятелка. В полицията същото ни казаха, че трябва да мине 48 часа за да я издирват. Ние търсим още веднага, полицията изчяка 48 часа. Така се случи че никой не я откри нито ние нито полицията. Сега е обявена за мъртва без да е открито тялото, без да се знае дали някой я убил или просто изчезнала. Дали ако я убил някой не си търси нова жертва.....

31

Анонимен

преди 3 години

При обхода, на 171-я километър на магистрала Тракия, забелязали, че мантинелата е огъната, а към дерето имало и счупени клони.Господине, пак казвам, четете. Това Ви пише в статията. Ако не сте съгласен, пишете на хората, открили камиона, че явно не правят разлика между дере и канал.

30

В. Узунов

преди 3 години

Как съм не знаел да ида да товаря маята и да изкарам някой лев,а и тоя не може да е нямал джобни.

29

до 28

преди 3 години

Защото с а много кадърни нашите "органи" и у нас статистката е една и съща при първите 48 часа и след тях - близо до нула. Откриват само онези, които сами решават да се появят.Иначе абсолютен срам. В нормалните държави магистралите, горите, плажовете се облитат. Не само да водят вожда насам натам.

28

Анонимен

преди 3 години

Вече трудно се работи и в МВР. Къщичката не се почиства.