327

Идеалист

преди 3 години

Каквото е направено в последните години е направено въпреки Боко!Да се пръждосва където му видят очите! Не искам конституция писана от простаци!

326

Не Стойчо,не е

преди 3 години

възможен.Ще се скарат веднага кой да бъде премиер.КН?ХрИв?Славчо?Всеки от тях има несподелена мечта и мокри сънища,които не бисподелил и разделил с никого от другите.

325

11

преди 3 години

Мирният протест ще прерасне в един момент в бунт срущу мафията ! Няма друг начин да бъдат отстранени от властта ! Нищо няма да им помогне !Само ще ожесточат протеста ! Идете си с мир ! Нямате друг вариант !

324

Анонимен

преди 3 години

До бокоТе и протестиращите не са представителни за София.2 000 човека от 2 000 000 София.

323

Анонимен

преди 3 години

Който и да дойде на власт, било безпартиен, надпартиен или анархист..пак ще се краде..Няма как да бъркаш в кацата с мед и да не си оближеш пръстите. Това е в природата на българите.

322

Анонимен

преди 3 години

Ужасен ужас. БСП и Слави изобщо имат ли избиратели?

321

vgt

преди 3 години

Не!Стига с тия шоумени и бандити във властта!

320

боко

преди 3 години

НЯМА ДА ИМА НИКАКВА КОАЛИЦИЯ . ГЕРБ ЩЕ СПЕ4ЕЛИ УБЕДИТЕЛНО . СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ . ЕДИНСТВЕНАТА ПРИ4ИНА БОКО ДА СПЕ4ЕЛИ СА ТИЯ ПОЛУХОРА КОИТО С ДЕИСТВИЯТА СИ ОТВРАТИХА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ .

319

Олеле

преди 3 години

Ужас !

318

Анонимен

преди 3 години

Слави премиер, а *** - вицетака ще се обогатяват правилно с народни средства.

317

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Терористични актове извършиха пратените от Герб провокатори атакуващи полицаите вместо виновните корумпирани неморални продажни управляващи като бандити диктаторски дори полицията и своите подчинени които ен действа по съвест според истината и за доброто на народа а само според личната материална изгода да получи плажове министерски постове ЕС дял милиони и др. олигархични корупционни интереси затова и без срам продават България на турци и клеветят с лъжи дори президента!

316

Слави успя да кешира

преди 3 години

Че те БСП и ДБ са си дупе и ***, за изумление на симпатизантите им, които не са особено интелигентни и лесно се подвеждат. А Слави Трифонов усърдно работи да прецака проекта, защото зорлем го набутаха в политиката. Прибрал си е вече едни пари уж да прави проект с Майчето, едната фракция в БСП и ДБ, ама после си прибра още едни пари да прати у канала проекто

315

Лаура Кьовеши

преди 3 години

Това което виждаме от Брюксел е,че всичко тръгна ..от енергията и умелите ходове на Главен Прокурор Гешев! Ясно е,че той с устрем и последователност ( невиждани досега в посткомунистическа БГ) тръгна да рие Авгиевите обори на прехода- Баневи,Арабаджиеви,Миньостайкови,Цецо Василев,Черепухин от Дубай..списъкът е дълъг..От тук тръгна цялата работа- червените олигарси и ченгелари от ДС видяха ГОЛЯМА ОПАСНОСТ В НЕГОВО ЛИЦЕ! Неслучайно и Радев- свързан с руските тайни служби иска и неговата оставка!?

314

Анонимен

преди 3 години

Едно не разбирам, обвинявате ББ че бил с депесарите, а в същото време искате да го махнете за дадойде оня с харема! Харема, не беше ли типичен за ориента? Хареми в християнскития свят няма, освен ако не говорим за някоя лу%да секта!

313

Анонимен

преди 3 години

Щяло да има голямо фрагментиране у говрилнята,пък това не било убаво.То не беше убаво,га се гавреше с държавата и една партия,че даже и един цар,маскиран,като премиер и шеф на "партия".Е,кога да е убаво бре?Нали все "демократични" партии ни *** и онождането няма край!Впрочем,имало е един период от време(1934 г. до включването ни във ВСВ при нацистите),когато са били премахнати партиите,народът си тдъхнал и България била в икономически разцвет!!!АМИ,ЩО НЕ ПРОБВАТЕ КАТО ТОГАВА,БЕЗ ПАРТИИ

312

Анонимен

преди 3 години

Поздравления за автора на статията. Точно е много - кратко и ясно. На 02.09.2020г. в България беше извършен те.рористи.чен акт.Там имаше мирно протестиращи-имащи право за протест по коституция хора. Но организаторите на протеста и вожда им Радев го яхна.ха и го ок.ървави.ха. Този теро.ристичен акт ще бъде повторен на 10.09. Адвокати на подсъдими олигарси и не само предупреждават, че на 02.09 е било само тренировката. Аз не съм експерт по сигурност. Силно се надявам до тогава да има арестувани.

311

Анонимен

преди 3 години

336 добре са го били оня, с който градиш инсинуацията си под всеки пост тука.Продължавай с фалшивите си постове и дано те намерят и теб да ти благодарят адекватно за усилията да ги пишеш така неуморно.

310

Анонимен

преди 3 години

Придворни авторе на хвалебствия, да МНОГО Е НАПРАВИЛ БОРИСОВ за България - толкова МНОГО Я Е ЗАКОПАЛ, ЧЕ ЕДВА ЛИ ЩЕ МОЖЕ СЛЕД НЕГО ДА Я ОТКОПАЕМ ЗА 20 години.Тоя каквото пипна всичко отиде по дяволите и армия и полиция и образование и финанси и здравеопазване. Срина, опоска и закопа родината.

309

Анонимен

преди 3 години

329А къде остана правовата ви държава и промяната? Всички сте фейк стани куме, да седна.

308

Анонимен

преди 3 години

334 Борчетата, "наще момчета, ги създаде сивия генерал от мракобесните ДС, подчинени директно на Кремъл. Червената мафия са на-богатите и до днес.Гешев се осмели, да ги преследва и те платиха метежа.