73

Анонимен

преди 3 години

Дори евреите, прословутите евреи, толкова са омешали кръвта си с другите, че не са евреи в генетичен смисъл.Има властимащи и властнямащи, просто Силата е с едни, а други я нямат.Каквото и да сътвори плебса на улицата, той никога няма да управлява, властта е за силните духом.Дори да падне правителството на Борисов след няколко месеца суматоха отново ще управляват правилните хора.

72

Анонимен

преди 3 години

След като хвърляха тежки павета срещу полицаите и раниха 30 от тях,съдът да им плати обезщетение за неудобството в ареста?Не само тия ***,трябва да арестуват и подстрекателите,които създават неудобства на гражданите с блокираните пътища! Румен Радев и Мая Манолова са основните подстрекателиЫпо поръчка на хазната им- техните олигарси,за да избегнат "тогата" на Гешев и Темида.

71

Анонимен

преди 3 години

Защо ви е страх от неолиберализма?Защото сте неконкурентноспособни, слаби, нямате доверие на себе си?Животът е естествен подбор, слабите не трябва да оцеляват, това е в интерес на вида човешки.Етносът така или иначе изчезва, защото конкурентноспособните българи предпочетоха други по-жизнеспособни етноси.Такава е историята на човешката цивилизация и така трябва да бъде.Едни изчезват, идват други, няма вечни хора на този свят.

70

Анонимен

преди 3 години

Никой комунист, негови деца или внуци не заслужава никава форма на демокрация. Значи те могат да убиват инакомислещите, а сега са репресирани. Смешковци.

69

Анонимен

преди 3 години

Над 99 % от т.н. протестиращи са тежка комунистическа номенклатура. Да си спомнят техния идол Тодор Живков какво правеше с такива протестиращи като тях. Една част умираха, а друга част бяха в лагери да ги ядат прасетата. Това е жестоката истина другари.

68

Анонимен

преди 3 години

България няма необходимата киберзащита за машинно гласуване.То и САЩ нямаха такива при последните президентски избори.

67

Анонимен

преди 3 години

До 59Ще гласувате за ГЕРБ?!? Прочели сте програмата им и я одобрявате? Запознати сте с неолиберализма?

66

emigrant

преди 3 години

Виждате ли с какви идиотщини занимават съдът!Га ядоха кифтетата,тоест буйстваха по софийските улици,хвърляха бомби,къртеха пейки,фенери,павета,замеряха полицаите с тях,всичко беше ОК??!!Сега като дойде време да плащат,оле мале,нас,раха гащите!? Пак същите к,атили сега са увесили м,ъди да оказват натиск на съдът!!Много ги гали властта,много ги разваля!!Крайно време е да ги привикат да посочат от какво живеят и за какво и срещу кого протестират и да ги въдворят където им е мястото,едни в затвора

65

народът

преди 3 години

Не щем правителство на Черепа и Путин!

64

Анонимен

преди 3 години

Да, ще гласувам за ГЕРБ, но ако се въведе машинно гласуване, братушките ще хакнат машините.

63

Нострадамус

преди 3 години

До 1950Много си точен човеко. Каквито и шменти-капели да правят социологическите изследвания, всеки втори неутрален вече е за ГЕРБ. Не че те са цвете. И при тях има много ***. Но поне работят, правят нещо и не са такива гьотове/дупета като тази политическа помия предлагана ни от Радев, БСП и хубавците на партията - триото.

62

1

преди 3 години

До До 49/50Не могат да "махнат от площада" хора, които не са направили нищо, особено ако не се появят като една група. "Протестърите" пищят, когато ги махат от кръстовищата, нищо че дейността им там е незаконна, мога да си представя виковете "диктатура" ако спираха хора да протестират, без да са направили нищо.Червените *** сте прозрачни и логиката ви е 0 (нула).

61

Анонимен

преди 3 години

До тук държавна измяна по чл.103 от Конституцията на РБ е извършил единствено президентът Румен Радев, но магистратите ще си траят, докато не се види кой ще спечели в мелето.

60

Анонимен

преди 3 години

Тези сиротк7 няма кой да им плати ракията в кръчмата и си чакат благодетелите да излязат от съда, че да се напият, защото ракията е единствената им утеха в духовната нищета.На 1 бр ракия тези са космонавти, без ракия са неудачници и това е звездният им миг, Ще направят всичко по силите си да го удължат, че после да разправят по кварталните кръчми небивалици, а може и службичка за по-умните!

59

Анонимен

преди 3 години

гешев и борисов да ги изкарват с шутове и смъртни присъди за държавна измяна!!!

58

24

преди 3 години

Протестите и протестиращите свършиха идеална работа на Бойко - щом като никога не съм гласувал за ГЕРБ и на тези избори мисля да го направя явно ме убедиха.

57

Анонимен

преди 3 години

Няма мирни граждани на протести с бомбаджии.

56

Анонимен

преди 3 години

Съдът незабавно да осъди тези които са пред сградата! За оказване на влияние!

55

Анонимен

преди 3 години

Няма невинни граждани на протест с клатене на полицаи и бомби.Мирните граждани си стоим у дома

54

Швейцария ли?

преди 3 години

И откога Росен Миленов е от "Възраждане". Задържане под стража, много агитираше и събираше подписи нещата да се решават с референдуми, народът да си казва мнението.