27

Лекаp

преди 3 години

До 111:Tъпото си си тъпо...

26

Годжи касапина

преди 3 години

Няма да се плашите. Подготвил съм чували, камиони и багери. Място ще има за всички.

25

Анонимен

преди 3 години

Toва не е никаква статистика!Простите журналясти, очевадно не са изучавали точни науки никога.....

24

Анонимен

преди 3 години

Трябва поне малко здрав разум от всички и може и да спрем епидемията. За съжаление има една група, която по света наричат ковидиoти, които твърдят, че това е измама и на практика те раздухват епидемията.

23

Зоро

преди 3 години

Не си мислете, че е шега работа. За да не се пошегува вирусът с вас. Говорете с познати само и то от дистанция 1 м поне, а 2 най добре! И то за кратко. Да не окаже, че за да си чешите езика за глупави моабети, ще се озовете в интензивното с тръба в устата. Влизайте само с маски в търговските обекти. Мийте си ръцете след това и не се пипайте по лицето. Това е напълно достатъчно, но и необходимо за да не се заразите.

22

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

На жълтите павета има Бойковид ....Оставка ... !!!!!!!!!!!!!!!!

21

Анонимен

преди 3 години

Доста опасна болест се оказа Ковид-19. Не случайно аутопсии се правят само там, където се осигурява много висока степен на сигурност.

20

Анонимен

преди 3 години

Заразяват се хора всякакви, а останалото е статистика.

19

111

преди 3 години

Ковид е само в медиите. Ковид е добре организирана, скъпо платена световна измама. Няма болни от ковид , а нарочени такива или платени. Като е толкова опасна болест що 80% от хората СА БЕЗ СИМПТОМИ? Че той грипа е по-опасен. Що е забранена аутопсията на починали от ковид?

18

Анонимен

преди 3 години

до ФактЕми и така не е,защото всеки има индивидуална имунна система и ако се заразяват такива,които са по-устойчиви на вируса и не усещат нищо,смъртните случаи са по-малко.И обратно,ако се заразяват хора с по-слаба имунна система смъртните случаи растат.

17

Анонимен

преди 3 години

Важното е броя на новозаразените. Останалото може да се определи статистически на тази база, вкл. и колко хора ще починат след месец. Броя на новите случаи определя и как се развива епидемията. Да не се забравя, че все още не са известни последиците от заразяването с вируса.

16

АНТИ

преди 3 години

Септември ще бъде Май,ковид ще мутира безкрай ... !Ще бъде !!

15

до факт

преди 3 години

броя заразени не го знаеш точно, има сигурно още толкова от обявената бройка. А интензивните и умрелите са ясни. Стига сте ми се правили на математици експерти в теорията на вероятностите

14

Мутафчийски

преди 3 години

Сега ще видите колко много хора ще измрат,ама яко ше измрат!И измират!Броите ли от тогава когато ви го казах това?!Колко измряха?

13

Факт

преди 3 години

Броя на заразените определя останалото - колко са в болница, колко са в интензивното, колко са починалите. Сега от няколко седмици имаме около 10 починали на ден, което е следствие на големия брой новозаразени преди месец-два.

12

Мяу

преди 3 години

Веднага незабавни мерки и ограничения трябват. Да се върне положението от март и април.

11

Анонимен

преди 3 години

Борисов ти сляп ли си, имаш 300 умрели за месец, не 300 заразени. Хората по света гонят втората цифра ти гониш кокала на властта

10

до 8

преди 3 години

гледай реалното не имагинерното, резултата е виден , хора в интеньивно и брой умрели...

9

Анонимен

преди 3 години

Лошото ще започне след 10-тина дни, като пуснат децата по двама на чин в тясните и задушни класни стаи и започнат да се блъскат по градският транспорт 2 пъти на ден.

8

Анонимен

преди 3 години

Важното е колко са новозаразените. Около 20% от заразените влизат в болница. Около 8% от влезлите в болница са в интензивното. Това се случва с известно закъснение във времето и затова някои не могат да видят връзката между броя на новозаразените с починалите и тези в интензивното.