163

Активист на БСП

преди 3 години

И Априлското въстание не успя ,,но дойде Русия и ни освободи!!! И сега ще е така...

162

СССР

преди 3 години

По Руския Первий канал даваха репортаж за протеста в София. Милиони хора са излезли да протестират против правителството на Борисов.Хората скандират за падане на санкциите срещу Русия. А също така за излизане на България от Евро съюза и НАТО. Това каза Руската национална телевизия.!! Те поне показват истинската действителност.

161

Анонимен

преди 3 години

Който е против протеста е роб по душа или ***!

160

Анонимен

преди 3 години

Радев е голям българин!Оставка на Мутрата от СИК!Съд и затвор!

159

Е уточнете колко

преди 3 години

За едно са прави агенциите - хиляди , но около пет хиляди, което е нищожен процент на фона на имащите право на глас.

158

Анонимен

преди 3 години

Днес Фигуранта си позволи поредната нагла Лъжа: Той бил привърженик на Диалога !Този лицемер, който още преди първата си реч просъска на Депутатите "остава ви още само една седмица", този интригант, който подбуди бунт на летците от Графгнатиево и с това си зотвори вратите за Премиера, този ***, който се обявява за "независим", а опорните точки му пише Позитано, този черногледец, който гледа с широко затворени очи успехите на Народа си, този който каза, че избори не се печелят с компромати,...

157

Алоу агенциите !

преди 3 години

7 Милиона Не подкрепят тоя платен от бкп/расия опит за преврат ! Европо,и ти ли спиш - искаш ли расия да ти влезне изодзад през България ?или ще ни изхвърлите на комунистическите хиени ?

156

Анонимен

преди 3 години

Какво ще правим със собственика на Чекмедже-bank

155

L

преди 3 години

Импийчмънт за фигуранта!

154

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера, как така народа иска оставката на правителството, а хора от правителството казват, че Радев се страхува и се опитва да запази властта на всяка цена!!! Що за безумие.....

153

Печели време

преди 3 години

Бойко печели време, за да уцели цената на ДПС. Воля бе създадена от Цвъки и продължава да крепи ГРОБарите на България.

152

Анонимен

преди 3 години

Какви избори да чакаме като всички партии в парламента са контролирани от задкулисието? Така промяна не става. 30 години я чакаме и нищо. Много заспали хора пишат тук или са плaтени клакьори.

151

Анонимен

преди 3 години

До 166Още по лошо за "градската десница", че мишкуват за каузата на Фигуранта - Азия !

150

клошар

преди 3 години

Бедни сме били.....А се замеряме с домати, яйца.Сламата вместо за овцете се пилее по площадите.Е.... тази бедност.

149

Анонимен

преди 3 години

Не подкрепям Радев, но още по-малко подкрепям Борисов. Сред протестиращите е градската десница и хора с всякакви политически убеждения, имам познати и приятели там, не се ловете на гербаджийската пропаганда, че били комунисти. Вдигайте се и отивайте и вие за да променим България. Сега или никога. И не ми говорете за избори, изборите са купени и нагласени. Няма как да стане с избори. Нужна е революция.

148

Мунчо Радеф

преди 3 години

Вижте обективно уплашената и глуповата физиономия на Грипен Радеф. Той наистина прилича и говори като ***. Срича, мънка, мрънка, декламира като тройкаджия. Хората безпогрешно усещат нещата и безмилостно измислят точните прякори...

147

ГАЙНУТДИН АХМЕРОВ

преди 3 години

Спомнете си дами и господа когато прословутата"Протестна мрежа" през 2013-14 блокираше и правеше блокади пред ст. В. Левски и Орлов Мост всички мълчехте и ги подкрепяхте. Когато една шепа отиде в Банкя пред дома на Борисов и го събуди с лозунг "Борисов върни се" отново мълчахте и ръкопляскахте. Знаехте че Борисов е "мутра" бивш от СИК но важното е да ви прави ремонт на ремонта(както ремонта на Цар. шосе) и да му хвалите глупостите. Той ви го каза в очите че сте: "Лош човешки материал".

146

Анонимен

преди 3 години

Радев е най-загрижения за България Президент който сме имали от 30 годиви насам!

145

Кви хиляди?

преди 3 години

Тия агенции да не са гледали Беларусия или стари кадри от Сърбия и да са коментирали България? Ако полицията и беше разрешено щеше да ги изрине за норматив барабар с ***.

144

Dinosaurus

преди 3 години

До Анонимен 144Кои са тези нови хора? Как ще ме убедят да гласувам за тях? С хулиганство по кръстовищата ли? Каква програма предлагат, как ще я реализират? С крясъци?