46

решетников

преди 3 години

Ето видяхте ли къде са мутрите - сред арестуваните шпицкоманди на Копейкин и Гошо ***.

45

Справедливост

преди 3 години

Платената хунта подстрекавана от метежника радев-фигурантов-фатмаков незбавно да се прати на каторга! може и на дърводобив в коми при братята руснаци!!! Мам ви да е.а про.сто племе заб..лудено!

44

бай грую

преди 3 години

До Мила. Много са ти грешни представите, мила. Нищо, на изборите ще го разбереш, няма да е за първи път.

43

Анонимен

преди 3 години

Че това е половината контингент на Черепа и Костя Копейкин !А арменеца се покри...яко дим !Знаех си, че Куку, Пипи и Ян Бибиян първи ще изчезнат щом стане напечено. Хайде сега и да разкарат и гетата от кръстовищата и хората ще си отдъхнат.А Фигуранта ще включи в модус "радиомълчание" докато не дойде Гешев да го прибере.

42

гражданин

преди 3 години

Браво на полицията. Само така, бой по сибирските гадове.

41

Българин

преди 3 години

Евала на протестиращите, че са успяли да пробият полицейския кордон на километър от протеста и да се включат в протеста срещу мутрите.

40

Мила

преди 3 години

До ЧебурашкаМай бъркаш срещу кого са насочени протестите, за чия оставка се борят хората, кой се ползва с най-високата подкрепа от всички политици в България и кой се срина и падна на дъното на доверието.

39

гербер

преди 3 години

До Мхм. Айде де, пробвай.

38

Мхм

преди 3 години

Цялата полиция на страната е в София, няма кой да пази герболяка в провинцията. Сега е момента да ги спукаме.

37

Стамболов

преди 3 години

Както казвахме криещите се в миша дупка българи по време на Априлското въстание - ами то въстаниците са виновни за убийствата.

36

Анонимен

преди 3 години

След оставката на Борисов ще има да видим много бъдещи кандидати за затвора,които ще се окажат с криминално минало....

35

Аз

преди 3 години

До 31Протестите няма да умрат, успокой се, просто ще променят характера си....А що се отнася до хората, правят се соц. проучвания, чети ги. Да, хората се страхуват от пандемията и не излизат в тълпата, но знаем дали имаме подкрепата им

34

Анонимен

преди 3 години

Протестиращи...продължавайте да им го набивате на тези от мафията на Боко...те не са по-силни от нас...имат подкрепата само на 2-3 калпави трола и нищо повече...протести до дупка ,докато онова нагло човече от джипката дето се хвали с магистралите СИ ,не подаде оставката СИ...

33

Чебурашка

преди 3 години

До Мила..... която е готова да окъпе държавата в кръв!... Единствено този психопат, Фигуранта е готов да пролее кръв за да се изпълни маниакалната му мечта за формиране на служебно правителство.

32

Анонимен

преди 3 години

Полицията блокира центъра на София, а твърдят, че протестиращите са блокирали София. Напълно ненужно полицейско присъствие, даже вредно.

31

Анонимен

преди 3 години

Алкашенко пасти да яде пред Боку тиранина.

30

Анонимен

преди 3 години

До МилаКаква кръв бе Мила? Каква кръв? Тези женчовци на площада ако им ударят по един шамар не могат ги стигна да им се извинят. От както няма задължителна казарма са се навъдили едни нежни протестъри само правата си знаят също като онези представители на един по-зелен етнос.

29

Чебурашка

преди 3 години

Ами това са "хората", това е "народът", който от два месеца искал оставки и не е чут. Криминални от репки и други девиантни типове.

28

Анонимен

преди 3 години

Протеста умира. Прочетете си книгата на ел Че - за да правиш революция ти трябва подкрепата на местното население!Подкрепа от населението на България за протест в този му вид НЯМА!Шепа хулигани и безделници трошат, блокират кръстовища и опитват да върнат червената върхушка обратно на власт, чрез тормоз и фалшификация! Няма как да имате подкрепа! Обречени сте на провал със този протест!

27

Анонимен

преди 3 години

МВР ХУНТА СЪС СПЕШНА ЗАПОВЕД! ДО ЧАС ОТ ВСИЧКИ ГРАДОВЕ ТРЪГВАТ НОВИ ПОЛИЦЕЙСКИ СИЛИ ЗА СТОЛИЦАТА!