170

Пян_Гъ

преди 3 години

Гледайте да не дойдат бесилките, ковчезите и чувалите на Радев/Божков и БСП и с-е (ДПС, ***, Учиндолски, Копейкин, Костинбродска), защото тогава ще видите какво сте търпяли да се разиграва пред очите ви... Тогава ще видите "законност", "правосъдие", "демокрация", и "висок европейски стандарт" с "работещи еврофондове"...

169

Ангела и Макрон

преди 3 години

Супержалък "протест".

168

Пази Боже...

преди 3 години

Дано не изкарат тежко въоръжени полицаи, че като гледам как работят със спрей, не ми се мисли, колко полицая ще заминат от приятелски огън

167

славянин

преди 3 години

Абе къде сте вие всичките антипротестъри, фенове на мафияте, които ''ще ни биете'', ние сме вече 55 дни на улиците, вие къде сте дайте да си уредим ''любовна'' среща!?

166

Анонимен

преди 3 години

РадеФ *** за народен съд си остсвка. мерзаврц.. Бойко на ел стол

165

до диана от славянин

преди 3 години

''Протестър жалък, а ти ще ядеш големия бой! Еееех..........ако зависеше от мен душичките щях да ви изкарам на всички без оглед за пол и възраст!''Дидке искаш де да ми удариш един голям пердах!? Такива пръдли като теб дето ги е шубе от огън и кръв ли ще ни заплашвате !? Знаеш ли ми трябват само две секунди, за да ти отвинтя празната тиква!?

164

Анонимен

преди 3 години

Това е руска атака по България полицаите да се държат пък може и един бой да им хвърлят и без това отдавна прекалиха

163

Чебурашка написа

преди 3 години

Всенародното народно въстание, както можеше да се очаква се *** в истеричните крясъци и мутренски изстъпления срещу полицията, която се държи извънредно мека говори се, че Отровното трио и Радев се оглеждали за преки пътища до Сърбия, откъдето да емигрират за Москва.А в моята клетка в зоопарка е спокойно.

162

ЖЕНИ ГЕРБ

преди 3 години

Крайно време е един як пердах, малко арестувани и да развалят катуна. 200-300 платени и още толкова полезни идeoта които си мислят че правят нещо. както се смееха на полицията, скоро да не се молят да ги отървава същата тая полиция.А тия тримата глупaци заедно с президентчето са за разследване за държавна измяна и прокарване на чужди интереси.Бойко, и преди сме те питали: какво чакаш още?! Пускай баретите срещу платените алкохолици и наркомани! Само палки, гумени куршуми и сълзотворен газ.

161

Чебурашка

преди 3 години

Всенародното народно въстание, както можеше да се очаква се *** в истеричните крясъци и мутренски изстъпления срещу полицията, която се държи извънредно мека говори се, че Отровното трио и Радев се оглеждали за преки пътища до Сърбия, откъдето да емигрират за Москва.

160

Мяу

преди 3 години

Браво др. Радев бийте народа с павета , а после е ваш ред. Разбирам за Божков-черепа, защото той си е убиец , но другите не. Само да се стреля срещу протестиращите. Полицията няма ли оръжие? Удриииии, убреееее, беееееее !Само палки, гумени куршуми и сълзотворен газ срещу тая пасмина!! А аз ще заголя цици, като свободата във Франция!! Само палки, гумени куршуми и сълзотворен газ срещу тая пасмина!! А аз ще заголя ***, голям ми е гъзъ.

159

Анонимен

преди 3 години

До 196Гащите ли напълни че търсиш подкрепа?!

158

ъхь

преди 3 години

До брат Българин Благодарим за поканата, но ще пропуснем, а това че искаш да "турим някой друг да ни оправя" си е само твое виждане, което не е меродавно за 45 милиона българи.

157

Koko

преди 3 години

Това е съвременно Априлско възстание. Всички на площада. Предатели винаги ще има да пишат в нета. Площада е пълен до краен предел.

156

Анонимен

преди 3 години

До 183Познавате поповете но не и Бог! Бог от друга страна си знае работата щом е насочил полицейската палка по попския сурат!

155

Анонимен

преди 3 години

Ами като има партиини субсиди ,нереални ,,запалати,, пълна съдебна безотговорност,еврофондове ,ранно пенсиониране . ВСИЧКО ТОВА ВОДИ КЪМ ВЛАСТА НАЙ МАЗНИТЕ И НАГЛИ ХОРА В ДЪРЖАВАТА. Това се отнася и за ЕС . И в спорта стана така .И в гейминга .И навсякъде когато се комерсиализират нещата всичко се усира защото идват наглите мазните и дебели хора като боко последния по всичко във всички класации .Прекалено много се комерсиализира политиката .

154

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е един як пердах, малко арестувани и да развалят катуна. 200-300 платени и още толкова полезни идeoта които си мислят че правят нещо. както се смееха на полицията, скоро да не се молят да ги отървава същата тая полиция.А тия тримата глупaци заедно с президентчето са за разследване за държавна измяна и прокарване на чужди интереси.

153

Диана

преди 3 години

Бойко, и преди съм те питала: какво чакаш още?! Пускай баретите срещу платените алкохолици и наркомани! Само палки, гумени куршуми и сълзотворен газ срещу тая пасмина!! А аз ще заголя цици, като свободата във Франция!!

152

Анонимен

преди 3 години

Браво др. Радев бийте народа с павета , а после е ваш ред. Разбирам за Божков-черепа, защото той си е убиец , но другите не.

151

Мяу

преди 3 години

Само да се стреля срещу протестиращите. Полицията няма ли оръжие?