135

ПРИЗОВАВАМ ПОЛИЦИЯТА

преди 3 години

Да пуснe народа в партийния дом!!! Време е да има обесени депутати на жълтите павета.

134

Ужасена

преди 3 години

Да се стреля срещу всички протестиращи. С бойни патрони.

133

До абе

преди 3 години

С дребен полов орган !

132

Анонимен

преди 3 години

300 човека са протестиращите, да ги арестуват, да привлекат лоялните войскови части и да го импичбат онзи насилник Радев.Трябваше да забранят БСП,Тези са бандити по родов белег.

131

Абе

преди 3 години

Президента е П-Е-Д-Е-Р-А-С-Т

130

Анонимен

преди 3 години

МВР не се справя, та това са има няма 1000 човека протест.

129

Аз

преди 3 години

До 99 Щото 500 години сме били роби а това което изреждаш е манталитетът на роба ! Българската нация е на 142 год., като периодично (защо ли) са унищожавани най-умните, будни и морални граждани....И каквото е останало, това виждаме .

128

Анонимен

преди 3 години

До: Абе (номер 135)Не танковете. Джипките. Израелските имам предвид, не Тойотите с които се вози Бойко.На първия протест срещу него ги беше изкарал - ако сте гледали националната телевизия, паркира ги пред паметника на Левски. Пустинните котки (Plasan Sand Cat), израелско производство, с автоматични картечни станции на покрива.Не знам за какво му бяха тия картечници, като те са опция. За полицията предлагат същите без картечния купол...

127

ПЕТЪР КУРДОВ

преди 3 години

Дори Жельо Желев беше Председател на Н.Р.Б. , след като Петър Младенов подаде оставка след Изборите за Великото Нар.Съб. от 10 юни 1990 г...Младенов хвърли оставка след месец - на 10 юли 90 г...НО --- НЯМАШЕ НОВА КОНСТИТУЦИЯ !!..още 1 година - до юли 1991 год.И ЖЕЛЮ не мина през избори--чаак в ноември 1991 г. бяха ИЗБОРИТЕ ЗА президент - когато се договориха - Виктор Вълков и -- оо боже големия демократ Румен Воденичаро да станат двойка на БКП (БСП), А ЖЕЛЮ и Дертлиев на СДС .

126

ОПАААААА

преди 3 години

Стъки идва !

125

Анонимен

преди 3 години

Като каза билетчета за търкане, та се сетих...С месеци ни обясняваха колко били опасни, как трябвало да се спрат, развращавали населението и т.н., а гледам в магазина - пак ги има, просто са на Спорт Тото :)И какво? Пак си ги има, просто други хора ще прибират парите :)

124

Стар набор

преди 3 години

Абе хора, Б.Б. е само пионка в ръцете на Дебелян и Доган, спомнете си цитата: "Аз раздавам порциите в държавата". Да протестираме срещу ЗАДКУЛИСИЕТО, то само ще си смени кожата като змията и ще има след това нова кожа. И новите ще бъдат зависими от КОЙ, ако не смачкаме змията. Да не бъдем наивни, от 30 г. е така, аз съм свидетел.

123

Хъ

преди 3 години

Всички протестъри в една редица - и с картечницата.

122

Анонимен

преди 3 години

До: номер 116Питаш къде е държавата? Питай Бойко Борисов. Нали той отговаря за държавата?Да не би да му е в нощното шкафче?

121

Накратко

преди 3 години

Абе аиде махаите ги тия алкохолици от площада.

120

Абе

преди 3 години

Най-добре е танковете да дойдат!

119

селянин

преди 3 години

танловете танковете да дойдат бугарска ви работа един преврат кат ората не мое да направите

118

Анонимен

преди 3 години

Явно си забравил герберския протест пред Президентството. Само не помня дали палатките бяха 3 или 4, по около двама души на палатка. Уж много хора не искали Грипена, пък се събраха само толкова.

117

Анонимен

преди 3 години

*до 128

116

До 129

преди 3 години

Много си спрял бе !Я бегай !