84

Анонимен

преди 3 години

ХАХАХА ДПС- АРСКИ ШУТ ЗА РАДЕФ, СЕГА СТАВЛЕНИКА ВМЕСТО ВТОРИ МАНДАТ ШЕ СРЕЩНЕ СЪДА НА ПОДБУЖДАНЕ НА " ВЕЛИКО ВЪСТАНИЕ"...

83

Ant

преди 3 години

Сега трябва да започне да командва Русия и Турция глупави, неосъзнанащи се протестиращи!!!

82

НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ

преди 3 години

ПРОСТО ПУТИН СЕ ОТКАЗВА ОТ РАДЕВ, ЗАЩОТО Е КРАЕН ЕКСТРЕМИСТ И НЕИЗБИРАЕМ, НЕОБИЧАН И НЯМА НИКАКВО БЪДЕЩЕ КАТО УПРАВЛЯВАЩ. ЗАТОВА И ПАРТИЯ НЯМА ДА НАПРАВИ. ТОВА РЕШЕТКАТА ВЕЧЕ ГО Е АНАЛИЗИРАЛ 20 ПЪТИ И ГО ОТТЕГЛЯ ОТ ИГРАТА. ЩЕ НАЗНАЧИ ДРУГ, ПО- ПРИЕМЛИВ ЗА НАРОДА под формата на експертен кабинет. Русия управлява в БГ чрез ДПС.

81

ДПСНЕ НЕ

преди 3 години

Ха ха ха ха ха ха

80

умрук

преди 3 години

ДПС и БСП - сложете наморник на УМРУКА, свлича ви надолу в пропастта!

79

Радев-матрьошка

преди 3 години

Радев е като руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача ***. Отваряш ***, а от вътре изскача Путин...

78

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 66. На МАФИЯТА таве не им харесва колега.Алчност и ненаситност за пари и власт, за порции и резиденции. ОСТАВКА.

77

Руски слуга

преди 3 години

Радеф, как да ти дадем да правиш служебно правителство като си на служба и в друга държава!

76

умрук

преди 3 години

ДЕПЕСАРИ вие си го избрахте, обуздайте го, сложете му наморник

75

баба мара

преди 3 години

корпорацията дпс се оля тотално много елементарно гн доган докато герб и БСПсе дърлят зад гърба им вие усвоявате парите от ес 30 години залъгвате хората сис етн мир стига вече сте заблуждавали трудолюбивите но неуки хора от смесенитераиони краи на изб туризъм и издаване на бълг документи на граждани от турциявъпросът с папката в турското посолство стои отворен

74

Пян Гъ

преди 3 години

Престанете с глупостите. ДПС не са с ГЕРБ и няма да бъдат - странно е, че това се пропагандира точно от тези, които създадоха ДПС (ДС, БКП + някои посолства) и които винаги са управлявали с ДПС. Демек кой ми sra в гащите?

73

Венци Моргата !

преди 3 години

Така е когато поискаш оставката на Каскета-прокурор, назначен от ДПС. Почват да искат оставката на Президента. Мутри вън !

72

Анонимен

преди 3 години

щом и дпс се отрече от московското протеже(радев) значи от москва са им кзали, че вече е употребен и ще го оставят на произвола. Не успяха. Този път....

71

aaa

преди 3 години

Да, оставка на всички, тотална анархия и да си купуваме оръжия и всеки сам да прилага закона тъй както го усеща. Май точно това предлага тоя ахмак.

70

Анонимен

преди 3 години

Турците по-българи от българите.Усетили са, че цялата власт в ръцете на кремълския парашутист Радев означава: Диктатура на червената русофилска Мафия !

69

Анонимен

преди 3 години

,,Оставка на Борисов и Радев, експертен кабинет и избори,, Карадайъ да каже това на Ердоган в Турция да видим кво ще стане.

68

дур бе

преди 3 години

КарадъЙБъ, къде е Пеевски?

67

Анонимен

преди 3 години

Умрук, оплачи се от вуйча си в Анимус. Там дават закрила на насилени.51738

66

умрук

преди 3 години

УМРУКА - РОГАЧ С ДЕЙСТВИЯТА СИ ЩЕ НАМАЛИ ДЕПУТАТИТЕ НА БСП В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ НАПОЛОВИНА!!! ВЕРВАЙТЕ МИ, НЕКА БЛЪСКА И СЕ ПЕНИ!

65

Анонимен

преди 3 години

Радев е ябълката на раздора, а не държавното управление.Тои е капсулиран г.з окопал се в Президентството и ни приема, ни предава.И днес той показа пълно пренебрежение към НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, дори към тези кото го предложиха за президент, като им заповяда да правят каквото той им казва - да работят против управлението на страната, да не гласуват експертен Кабинет и да искат оставка на всеки който той посочи !Това е един самозабравил се диктатор, който иска цялата власт.