15

Осман

преди 3 години

До ПешоЗащо Турция да напада България?

14

ЕДИН СЪВЕТ

преди 3 години

Византийците да не се дръвчат на ***, защото голям бой ги чака. Ще ги смачкат за часове. Но византиецът не вярва докато на го усети голям и отзад, а после реве и вие жално-милно. Зотова да си опичат акъла овреме.

13

Осман

преди 3 години

Франция вижда клиент в лицето на Гърция затова се прави, че я подкрепя срещу Турция. Като продадат самолетите всичко ще миряса и да има война между Гърция и Турция никой няма да се меси само ще има не се бийте не се карайте!

12

Анонимен

преди 3 години

До ppГърция да не е гола пушка като нас имат стотици изтребители, апачита, танкове и т.н.

11

ПЕШО

преди 3 години

До АнонименА АЗ СИ МИСЛЕХ ЧЕ НАТО ЩЕ НИ ЗАЩИТИ АКО ТУРЦИЯ НИ НАПАДНЕ.НАЙ МНОГО ДА СТАНЕМ ВТОРИ КИПЪР

10

Анонимен

преди 3 години

Гърците са глупави вместо Рафал трябваше да си купят Ф-16 пън70.

9

pp

преди 3 години

Не знам само новите 18 самолета какво ще променят срещу 600-те самолета на турците ама карай. Нека бизнеса да върви. А гърците купуват самолети с твърде големи разходи за експлоатация. Очевидно не искат да чакат 2-3 години за доставка на нещо по-модерно и евтино и купуват това, което могат веднага да им го доставят.

8

Стратег

преди 3 години

Турското правителство е кукла на конци. Ако Лозанският и Парижкият договор бъдат изкарани на бял свят Гърция ще трябва да си изтегли войските от островите и да слезе на минималната морска граница от 3 мили. Но турското правителство както каза Тръмп в очите на Ердоган ,,Вие сте по-добри актьори дори и от холивуските ни акьори" това доказва всичко. Лек ден.

7

Стратег

преди 3 години

Според Лозанският и Парижкият договор островите които са оставени на Гърция през времето на Исмет Инону в договора гласи: ,,Гърция няма правото да нарушава морските водни територии на островите от 3 мили. Гърция няма правото да изпраща войски в островите и да въоръжава.". През 1960г. Гърция изпраща войници в островите и ги въоръжава. Разширява морските територии до 6 мили. През 2005г. граница е нарушена до 9 мили. А сега искат 12 мили. Турция има правото да напада Гърция според договора.

6

Анонимен

преди 3 години

Сега е момента тиквата да се отърве от самолетите

5

до 1

преди 3 години

Доставката - до 3 дни! Заедно с френски пилоти!

4

Анонимен

преди 3 години

Две страни от НАТО искат да воюват.

3

Анонимен

преди 3 години

сега разбрахтели за какаво е всичката патардия?

2

Анонимен

преди 3 години

aaaa

1

Minuva42

преди 3 години

Ако ще чакат доставка като на нашите F16, направо да търсят друга възпираща сила.