250

Анонимен

преди 3 години

Поредната опашата герберска лъжа......................хаха!!!!

249

Анонимен

преди 3 години

И оставката, и затвора...

248

Анонимен

преди 3 години

само за сравнение китайците строят 6хил километра магистрали годишно със по 50 километра мостове през морета и океани а великите картуни ни проглушиха ушите със смешния си няколко километра път и колко било трудно да се построял. Ясно е че сме мал0умно племе щом сме избрали някакви некадърни мутри да ни управляват но чак пък толкова знаем какво може да се строи не е нужно на някакви велики мутри да ни убеждават колко велики стрители сме

247

Бедняк

преди 3 години

Продължение: Единственият резултат от "Бойковото движение" това са допълнителни разходи ха хазната: бензин, керосин, придружаващ персонал. Вчера той беше в Любляга и говори с този и онзи! И какво? Едно голямо нищо! За Бога ми, Боко, тръгвай си , полза от тебе никаква само масраф.

246

Щирлиц

преди 3 години

Къде са ти заводите покрай АМ Струма,другарю Борисов?Първо заводите,после магистралите,ама откъде да го знаеш.

245

Бедняк

преди 3 години

Физиката учи за т.н. Брауново движение. Това е хаотично, незакономерно и перманентно движение, при конкретни условия, на елементарни частици, които се сблъскват една с друга, променят посоката, следващо сблъскване, отново промяна на посоката и т.н. Не е известно дали някъде намира приложение. Този хаос напълно ми напомня дейността на наш Бойко, който днеска е там но утре е другаде. Наблюдава, посещава, контролира. Недифинирани, неорганизирани, хаотични пътувания...Единствения .. Следва:

244

-

преди 3 години

борисов, толкова опротивяхте на хората, че няма накъде повече!

243

Анонимен

преди 3 години

Чини ми се, че идва и оставката...

242

Сега ли му е времето

преди 3 години

С тоя корона вирус само заводи сякаш е време да се откриват. За 10 години управление що не ги откри?

241

Само отбелязвам

преди 3 години

Бойко аз за пътуващи заводи за първи път чувам.

240

Анонимен

преди 3 години

В нашия град преди големите заводи бяха покрай ж.п.линията. Сега новите предприятия не се интересуват от нея, значи са за дребни стоки.

239

Честно

преди 3 години

Бойко ,ама те заводите отдавна бяха затворени и разпродадени на скрап.

238

Анонимен

преди 3 години

Строите магистрали, за да занемарите, направо казано да съсипете железопътния транспорт. В любимата на Борисов Германия автобусните междуселищни превози са на подчинение на държавните железници и не е позволено да им създават нелоялна комкуренция. У нас е обратното: автогарите са до ж.п. гарите и целенасочено, заедно с такситата , им отнемат пътниците. Ама ако трябва за армия - магистралите работа няма да ви свършат.

237

Анонимен

преди 3 години

Какво пренасят тировете? да не би да пренасят оборудване? Ами! Пренасят стоки за бита, които бихме могли да ги произвеждаме и в радиус 300 км. Пилешко със салмонела от Полша например.

236

Барба Ганьос

преди 3 години

Евалла Бибипко, така се печелят избори, лъжа му е майката

235

Анонимен

преди 3 години

През соца имаше заводи почти навсякъде. Превозът не беше като сега - хаотичен и кръстосан. Където има много товари - на жепето. Магистралите вредят на почвите, оттам - на храните. Тировете и индивидуалните превози създават работни места, както ако орем с рало и волове.

234

Анонимен

преди 3 години

Борисов да мине ПРЕЗ селата, където се движат тировете, да пита хората искат ли голям път през населеното място.

233

Анонимен

преди 3 години

Не е вярно, че с пътищата ще има по-добра заетост. В депесарските общини на Североизточна България има много хубави пътища, но няма работа за хората.

232

Анонимен

преди 3 години

'' Станали ясни сценариите и сценаристите '' ................ Бойко е бита карта ... ако не иска да повлече след себе си и Герб трябва незабавно да се връща на село и да влиза в ролята на ''почетен лидер'' като Доган ... Това не оправдава фигуранта обаче ... фигуранта не става за нищо. Единствения подходящ за Премиер е Валери Симеонов.

231

Анти ГЕРБ

преди 3 години

С разбитите нови пътища на т.иквата нищо хубаво не идва. Къде са тези заводи, че не се сещам. Единственото, което идва са чекмеджетата с евро и кюлчетата със злато. ТОЧКА!!!