23

Анонимен

преди 3 години

Разграничаваме се от Дионисий,да се разграничим и от "вакханките" на протеста!

22

Анонимен

преди 3 години

Като ги знам тия попове,фарисеи,служители на парите,абсолютно бездуховни служители на сатаната,от БПЦ доносници на държавна сигурност,лимузини,ролекси и какво ли още не,не заслужават грам доверие а презрение!

21

Православен

преди 3 години

В Светата Библия ясно е казано: "Всяка власт е от Бога."Това означава, че Бойко Борисов и Делян управляват по Божията воля. Точка!

20

!!!

преди 3 години

До Гост:Мерси за разясненията. Не ми беше идеята, че той е (или трябва да бъде) анатемосан, ама си спомних един репортаж дето анатемосваше парламента, управляващи и т.н. и ми беше интересно дали той може еднолично да "мята" анатеми :D

19

с м р а д !!!

преди 3 години

Краставите магарета през 9 планини се надушват ! Тоя , оядените червени толупи от отровното трио , Фигуранта и протестиращите катунари са един дол дренки .

18

Da

преди 3 години

Като гледам яростта към Светия синод, владиците, митрополит Николай в частност, си викам горката ни България. С такива "патриоти" нищо няма да излезе от горката на държавица. Господ сигурно ни търпи, защото имаме велики светии застъпници.

17

Анонимен

преди 3 години

Светия синод могат да направят едно добро дело и да замонашат еднокнижника след като напоследък е толкова вЕрващ в единична килия да моли за прошка на оня горе до края на мизерния си животец.

16

!!!

преди 3 години

Ако има някой теолог (или просто по-навътре в материята), може ли да ми разясни нещо? Подсетих се покрай снимката на тоя образ горе, може ли църковен служител сам да обявява анатеми и такива неща? Или си има някакви бюрократщини и там относно подобни неща?

15

Св. Синод

преди 3 години

Ние сме агенти на КГБ и се кланим само на бог Путин и неговия наместник агент Кирил Московски Мерцедесов Ролексов.

14

Анонимен

преди 3 години

Това ли е новия червен поп на червената Мафия !?

13

д-р Дрегер

преди 3 години

Няма как да изгоним мутрите от държавата, ако не ги изметем и от Църквата.Само като си представя на Николай Пловдивския делата (и думите) и ми прилошава. А го гласят и за патриарх...

12

Пешо

преди 3 години

Това из-чадие, който дълго време бе черната сянка на Патриарха и се разпореждаше, като с лична собственост в "Св. Алексанър Невски", бе правилно изритано от храма. Това същество няма нищо общо с християнската религия!

11

Анонимен

преди 3 години

Явно от "Светия" синод много обичат Бойко да им набива...акъл...

10

до 4

преди 3 години

А има ли някой свещеник с висок ранг да не се езамесвал в скандали и нарушаване на църковните правила? не им знам имената, но някой който се интересува и се поразрови съм повече от убеден,че всички ще са с изцапани ръчички

9

БЪЛГАРКА

преди 3 години

ДА, ЗАЩОТО Е С НАРОДА, А НЕ С МУТРИТЕ НАЛИ ??? НА "СВЕТИЯ СИНОД" ЗНАЕМ КОЙ МУ ПЛАЩА ДОБРЕ !!!

8

Нека

преди 3 години

Някой да ми каже имало ли е в България друг премиер, който е ходил на поклонение на Божи гроб, че не се сещам !

7

Бобо

преди 3 години

Те другите са демоните

6

HeinrichHimmler

преди 3 години

Не се и съмняваме , че мнението на Дионисий е частно, защото отдавна знаем , че българската църква върти далавери с мутрите от ГЕРБ и краде от най-различни европрограми и фондове! Да е жив и здрав архимандрита и дано видим скоро ли престъпната пасмина си заминава от властта и е осъдена за престъпленията си спрямо българския народ!

5

Анонимен

преди 3 години

Много ме кефи когато говори на протестите, интелигентен и умен човек е, Господ здраве да му дава

4

Ганева

преди 3 години

Време беше даже закъсняха!