27

Анонимен

преди 3 години

Поредните мигранти, които ще се занимават с реални неща в чужбина. Успех им пожелавам, тук няма да имат същите възможности.

26

от наблюдение

преди 3 години

тия стават най-големите и послушни р0бе, един такъв не развива успешен бизнес, цял живот работят за истинските шефове, дето на техните години не са си губили времето с безсмислени неща! ако не са истинските предприемачи, тия умират от глад и мизерия - директно!!

25

f

преди 3 години

сащ са изцяло нелегални, гугълът краде логиката на търсене от умните глави на бг, за тоталните тъппанари които не могат да мислят, а такива ги има много, крадат цялата държавахоливуд е кървав и нелегалензащо обиждат неггрите с расистките си скандали, при положение че американците са подчовечната раса на май-му-няците и муйняците, а неггрите са слонове и излезли от муйна.

24

Ямболски цървул

преди 3 години

Браво на децата.Ама едно време при "комунизма" бълвахме такива гении всеки ден.

23

До Ко?Не! 11

преди 3 години

Опитвам се да ви кажа, че фактите имат значение, когато се анализират и прилагат в заобикалящата ни среда за да подпомогнем собственото си и на другите добруване и просперитет. Надявам се, не сте паднали толкова ниско да смятате, че това се дължи на еволюционни причини, защото дори елементарната логика подсказва, че това не е така, тъй като математиката съществува от около 3000 години.

22

реалнафантазия

преди 3 години

Нито съм жена, нито подкрепям феминизма в сегашната му форма. Но представете си, ако жените имаха същите права през вековете и можеха да учат наравно с мъжете, не губим ли по този начин техният потенциал? Нейл деГрас Тайсън беше задал подобен въпрос преди време. :)

21

Анонимен

преди 3 години

До ДаскалУчилищната математика е до механични умения - като почнеш от операции с дроби, през квадратни уравнения, Евклидова геометрия, тригонометрични преобразувания, логаритмични/степенни уравнения. Просто научаваш някаква база от трансформации, алгоритмични стъпки и теореми и решаваш задачи като робот, без да осъзнаваш какво стои зад тези абстракции. Сериозната математика е друго нещо, но тя се отдава на много малко хора и там е много трудно да измислиш нещо ново.

20

Ларс Донован

преди 3 години

ГЕРБ ще доведат България до така бленуваното светло бъдеще и ще ни избавят от демоните на комунизма, все още надвиснали над народа, но вече отдалечаващи се и все по-безсилни.

19

Простестър

преди 3 години

Ако не викат срещу Герб, изобщо не ми ги хвалете !

18

Анонимен

преди 3 години

Средният успех, с който завършва този випуск, е "скандално висок - 5.95, по думите на директора на Антоан Тонев. Тази година са завършили 165 деца, което означава, че всички те са отличници.---------------------------------------------------------------------------Интересен изказ и надуване от страна на директор на елитно учебно заведение. Дано оценките да съответстват на реалността.

17

реалнафантазия

преди 3 години

До 16,Само, че технологичните революции са дали много повече на света, от която и да е революция на масите. Гениите са тези които движат светът напред. :)

16

Ко? Не! до 12

преди 3 години

Налазваме във води, в които е твърде опасно да цамбуркаме безгрижно. Предвид етническия произход на Еми Ньотер и практичката липса на достоверност за нейните "открития". Но, дори да метнем великодушно с ръка .... и какво от това? За 6 000 години документирана история на човечеството, изтипосваме една, единствена жена на барикадата? Ама, моля Ви !

15

Анонимен

преди 3 години

Имам един въпрос от чисто любопитство - олимпиадите по химия и биология на същия принцип ли са като тези по математика, където голяма част от участниците получават медали?А също така на всяко международно състезание ли нашите медии му казват "олимпиада", за повече престиж и тежест?

14

Анонимен

преди 3 години

Среден успех 5.95?!? Кой е този калпазанин, който е завършил с петица за срока? Децата на бъдещето не са тези от няколкото "елитни" гимназии, които след това ще емигрират, а масовата продукция на МОН, дето трите имена не могат да си напишат без грешка и имат обща култура на чалга ***.

13

Даскал

преди 3 години

Математиката е механична тексто-обработка. Това го е разбрал още Давид Хилберт, и е известно отдавна на математиците. А после един младеж - Курт Гьодел е доказал, че тази текстообработка е изключително ограничена, но това е с което разполагат хората. И как може една механична ограничена тексто-обработка да изгражда такова сложно нещо като човешки характер. Характер при ученика се изгражда с пръчка и дисциплина, а не с тексто-обработка. Боят изгражда, с бой се изгражда характер.

12

f

преди 3 години

Тука някой умен да се изкаже какви са неггрите и защо им викат отделна раса? Доколкото виждам, неггрите имат слонски гени, а слонът е близо до май-муна-та но излязло от май-му-на, има ли американска раса от май-му-ни, в една раса има ли ги всякакви?

11

Оооставкаа !

преди 3 години

Ако не подкрепят протестите, да не ги допускат до никакви турнири !

10

Анонимен

преди 3 години

"Не съществува фундаментално математическо откритие в историята на човечеството създадено от жена."Еми Ньотер е жена с доста фундаментални математически открития.

9

Ко? Не! до 9

преди 3 години

Напротив драги съкоментиращ. Факта си е факт. "Пар екселенс" е че не означавал нищо! То е малко като да кажеш, че аксиомата в математиката не означава нищо ?!?! А чисто еволюционно, има сума обяснения защо е така.

8

Анонимен

преди 3 години

Веднага да ги изгоним завинаги от страната. Тука застрашават стабилността на Бойко. Тука трябва да останат само прости полицаи и протестиращи да се млатят с павета. Иначе ще се счупи държавата.