52

Мутафчийски

преди 3 години

Сега съм отпуска на Черноморец си пия ментата с мастиката.Като се върна обаче ви почвам от телевизора!!!!Липсвам ли ви?Само като се появя на екрана вечер и ще стоите мирно изпънати като пружинки!!!Ше видите вие колко много хора ше измрат!Ама яко ше измрат!

51

Анонимен

преди 3 години

*** Ц'ървула ,пак си мисли ,че всичко е лъжа и конспирация на целия свят срещу неговите права и свободи. Нищо не затихва. В Индия за денонощие близо 80 000, а в Испания около 6 000. В Украйна над 2 000

50

Анонимен

преди 3 години

"Професоре" ами на 13.03.2020 когато обявихте извънредно положение в България при наличието на 16 новозаразени,това как се нарича?

49

MOETO E БЪЛГАРСКО

преди 3 години

БЕЗ СЪДЪРЖАНИЕ НА ОВЦЕ КОЗИ И ДРУГИ ЖИВОТИНКИ ВИДОВЕ И БЕЗ ТУРСКА ФАМИЛИЯ ЧОРБАДЖИЙСКА!

48

Анонимен

преди 3 години

До ПичТи предлагаш ли нещо или само мрънкаш и плюеш?Що не пробваш пак да сложиш маска на българите, да видиш как ще ти изкъртят ченето?

47

Батко

преди 3 години

Идват есенните вируси и който кихне или пръдне ще бъде диагностициран с КОРОНАВИРУС. Колко удобно!

46

Анонимен

преди 3 години

До ИМЕТО ЧОРБАДЖИЙСКОА твоето име какво е?Овчаров, Козарски или говедаров?

45

Пич

преди 3 години

"Как така затихва, при увеличаване на смъртността, а имаше адски бум"Нищо не затихва. Просто решиха, че е по-добре да клекнат пред тия дето мрънкат, че са си загубили доходите и на майките, които искат да се отъват от децата си, че да си почиват. Това всичко за сметка на няколко стотици смъртни случая в повече. За тези хора това не е голям проблем, нали не са техните майки, бащи, съпрузи. Голяма работа няколко души с имунен дефицит, те така или иначе рано или късно ще си заминат. Това е логика

44

Мангъров

преди 3 години

Дядо Лъже отново се показа на големия екран след месеци на забвение. Униформата на герберал Годжи отдавна е изсъхнала и изгладена. Явно наистина идва времето на Великото народно затваряне (ВНЗ) през септември.

43

Анонимен

преди 3 години

До ToPhDВ коя държава беше по-различно бе ***?

42

Анонимен

преди 3 години

Със страх как се продават тестове като топъл хляб а?!За ваксините уж безплатни и уж за най-уязвимите,но аз не вервам!Като кажат всички държави,че без да си ваксиниран няма да те допуснат и гледайте какво ще стане!Ще започнат едни продажби под масата на разни баровци дето искат да пътуват.Ще се развихри един черен пазар-чудо!!!Па ше писнат най-уязвимите,че недостигат за тях,абе от сега се вижда какво ще стане.Те и тестовете уж бяха безплатни,ама си се плащат.

41

ToPhD

преди 3 години

Как така затихва, при увеличаване на смъртността, а имаше адски бум ( епидемията през Април) при 1-2ма починали?!?!Наистина ли смятате, че сме забравили за 3 месеца!? Чели сме 1984та, Оруел беше прав за всичко! Пародия на държава!!

40

Анонимен

преди 3 години

Хубави ще са американските тестове! В лабораториите му откъдето и да са - все ще да са хубави! Тествай се народе - два теста за лев!

39

Анонимен

преди 3 години

Очаквам Мутафчийски да излезе на екрана с черната униформа на 14.09 вечерта преди първия учебен ден и да каже:''Учениците да не излизат!''Или ше видите колко много хора ше измрат,ама яко ше измрат!!!!''Това е достатъчно...

38

ИМЕТО ЧОРБАДЖИЙСКО

преди 3 години

ВСИЧКИ БЪЛГАРОМРАЗЦИИ ВЪВ ВЛАСТТА СА С ЧОРБАДЖИЙСКИ ФАМИЛИИ-ТУРСКИ.ТЕЗ СЪЩИТЕ НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ФАШИСТИТЕ И ЧОРБАДЖИИТЕ СЕГА НИ УПРАВЛЯВАТ И МАМЯТ С КОРОНАВИРУСИ!

37

Анонимен

преди 3 години

Професоре, ама като всяка друга година или тази по изключение?:)

36

Анонимен

преди 3 години

Чакам момента да излезе и да каже по телевизора:''Няма вирус бе,не разбрахте ли,че ви будалкаме?!'':))))

35

Анонимен

преди 3 години

Затихва:като дойде есенно - зимният сезон и хората се приберат на закрито,учениците и студентите тръгнат по занятие и ако тогава всичко е наред,можем да кажем че затихва,сега все още е твърде рано!

34

Анонимен

преди 3 години

Така като го гледам на Ердоган ми мяза в сурата.

33

Анонимен

преди 3 години

През цялата година има вируси.Явно се мъчи да се задържи на поста