234

Подкатави

преди 3 години

И как ще води след като Турция е в абсолютен икономически колапс. Познавам много турци живеещи в Холандия ,тъй като живях там 4 години. Винаги ми казваха едно също нещо - турците искат да живеят навсякъде другаде, но не и в Турция. Също така не срещнах нито един турчин, който да подкряпа исламизатора Ердоган, единствените му поддръжници са най-бедната прослойка турци живели цял живот в планинската азиатска част на страната

233

Do 248

преди 3 години

Те и ушанките на са наследници на цялата източна Европа, но я държаха половин век в робство, а нашият нещастен народ- повече от век и половина.******************************************Не знам кои са тия ***, но аз лично никога не съм бил под робство или окупация. Да сега САЩ е вкарал войски в Бг но аз лично не живея на територията, така че окупацията им не ме засяга. Да Руснаците ни развалиха хубавото турско (османско) присъствие, Прав си

232

Отвирковци

преди 3 години

И турците и гърците ама сметка без кръчмаря не става. Ние македонците ако се намесим а това ще стане ако вдигат шум от 14 до 16 часа ще има да плачат. Отново ще сме на 5 океана и с 5 вътрешни морета

231

.......

преди 3 години

преди д се правите на много умни по форумите....НАУЧЕТЕ СЕ БЕ ХОРА,КОГА СЕ ПИШЕ(със,с,във,в)НЕ МОЖЕТЕ ДА ПИШЕТЕ НА МАЙЧИНИЯТ СИ ЕЗИК,ТРЪГНАЛИ СТЕ ДА ОПРАВЯТЕ СВЕТОВНИТЕ ПРОБЛЕМИ

230

Хахаха верно да

преди 3 години

До застарелияКомуняга Верно СССР беше зад нас, при това толко плътно зад нас, че беше ни влязъл до гърлото

229

Верно е

преди 3 години

АналАтабай е прав че гърция ще изгуби ако има война. Европа от 20 години е кастирана, обрязана и ислямизирана и няма да се намеси. Друг е въпросът дали плановете на всички ни няма да се променят есента поради кови19 и да няма кой да воюва.

228

Анонимен

преди 3 години

покрай Турция ние дали ще можем да си върнем част от заграбените ни от Гърция земи ? Ха дано Бойко да уреди такова нещо и ще го преизбираме до гроб

227

Ф.С.В.

преди 3 години

Златино - има чувството -че само Аз и Ти си пишем -айде отивай да гледаш тенджерата -че загоря!!

226

Стар комунист

преди 3 години

До Ф.С.Б.Какво сме имали я пак?Едно време пак бехме голтаци ,но знаехме ,че СССР е зад нас е това е верно!

225

!

преди 3 години

До Един от ЮгКакво достойнство имат крепостните___________________________________Същото което при теб липсва, внук на *** живели 500 години в близки отношения с турците. Османско присъствие нали тъй?

224

Ф.С.В.

преди 3 години

Сега като ни ги докарат Ф16 Блок 70 Кобра Вайпър Апач-накъде към 2025г - ще обявим война на Македония -щото срещу другите няма смисъл!!

223

Българска армия

преди 3 години

32 000 ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ,ЧИ МАЛКО ЛИ И Е?

222

Анонимен

преди 3 години

Разполагаме с американски само да ни ги докарат..

221

Ф.С.В.

преди 3 години

-ами имали сме 5!!(отделно от цялака ескарда от 300 изтребителя) Сега колко имаме ?? хахах Сега имаме самолети за 'син камък" Като белгийските фрегати за 2 милиарда -НЯМАТ НИЩО! ПАСАЖЕРСКИ КОРАБЧЕТА- ДОРИ САТЕЛИТНИТЕ (КУПОЛИ)ВРЪЗКИ БИЛИ ОТРЯЗАНИ КЪМ САТЕЛИТИТЕ НА НАТО ))

220

Плювналиев

преди 3 години

Аз като Главен Автомото Клъстър- ви казвам че Фолксваген ще отвори завод в България!

219

До Ф.С.В.

преди 3 години

Мога да те осветля за съдбата на МиГ25 у нас Бяха получени 5 самолета.Един го запалихме поради нерегламентиран опит за старт на двигателите.Един катастрофира и потъна в Черно море.Другите ги върнахме.

218

Анонимен

преди 3 години

Какво ти е постижението да разливаш мозък по форумите ли?Мен не ме мисли моето сЕло е 150 хил.души население а за бомбаш за пръв път от тебе чувам комшийте ми карат джипове не колелета аз също съм със сносен автомобил тъй ,че бегай на село да броиш дивите зайци!!

217

бойко е на ход!!!

преди 3 години

Бойко не бива да чака а да удари гърция от север и да вземе половината територия, така ще остане в историята като велик генерал и водач!

216

Анонимен

преди 3 години

Забравете турската икономика! Тя е на доизживяване! Няма нормален инвеститор, който да инвестира от тук-нататък в турция! Инвеститорите искат само време, да могат да изтеглят инвестициите си с минимални загуби!Турция е осъдена! Ердоган им е присъдата!

215

Един от Юг

преди 3 години

До XaXa 232Какво достойнство имат крепостните като винаги са били роби бе ***? Хайде стига с тези митове и легенди!