9

Бау

преди 3 години

"Никой няма да е в безопасност в Америка на Байдън" напротив откачалке ... Хората ще са си добре. Ти си този дето причинява протести и бунтове.

8

Анонимен

преди 3 години

Прав е. Колкото и да не е той човека, който да посочва разликата между протест и престъпна анархия, е прав. А факта, че трябва такъв като него да го посочва, защото никой друг не иска, показва, че демокрацията в САЩ е в тежка криза, защото "демократите" отказват да функционират, за да се докопат до властта.

7

Анонимен

преди 3 години

Вземи построй оградата с Мексико. Моошеник :)

6

Рижия клоун

преди 3 години

Тръмп насъсква хората един срещу друг . Това е единствения му шанс да спечели изборите. Никой от предишните президенти на консерваторите не го подкрепи с реч , та се наложи цялото му семейство да се изцапани да срича речи в защита на баща си. Жалък расист и лъжец, който си няма понятие от политика . Единственото което го интересува е егото му .

5

А през ноември...

преди 3 години

...ще видите в Щатите цирк на три арени, какъвто там не е имало от средата на 19 век. Зловещото бабе Хилъри вече инструктира бодрия изкуфендер Байдън да не признава поражение на изборите "каквото ще да става". Нали ви е ясно отсега колко мили и взаимно толерантни ще бъдат озверелите тълпи от "антифа" терористи и тъмнокожи грабители срещу въоръжените привърженици на рижия клоун, които вече ги сърбят пръстите да натискат спусъка, докато има патрони в пълнителя?

4

пияница мистик

преди 3 години

Тръмп нарече демонстранти пред Белия дом разбойници===А нашите кирливи, некъпани клошари и наркомани дето кибичат в безплатните палатки с безплатното ядене, пиене и надник Фигуранта ги нарича: "Моите верни Черепухи", а ние, нормалните хора от народа им викаме: проституиращи онанисти или маргинализирани превратаджии

3

Анонимен

преди 3 години

Нещо не разбирам сенаторите какви са недосегаеми ли? От написаното в статията се разбира, че са крещяли по тях това престъпление ли, май тромпета е за освидетелстване след като нарича хората разбойници.

2

баба мара

преди 3 години

а при тръмп едно спокоиствие и тишина затова всеки ам дом е натъпкан соръжие за самоотбрана аз не искам техните ценности да се насаждат по светаи в българия

1

Анонимен

преди 3 години

При нас разбоиниците като се настаниха от Изтока ги превъзпитаваме.