48

Анонимен

преди 3 години

Божковите чекмеджета са само в болните мозъци на ОФ-то на Радеф!Опорките на Фигуранта(мафията) не могат да свалят законно избрано правителство!

47

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов не е каратист, той по рождение си е комунист, по червен е и от доматите на двора, учил е английски в обора, скоро може би и в затвора, нарича всички свои противници калтаци, и сладко спинка с австрийски патлаци, поставя анимационни герои за министри, ако сте против него сте терости, Гешев ще ви прати ви сплаши, ама той види ли 5 човека бяга и се плаши!

46

Анонимен

преди 3 години

бре бре, "политици и олигарси", а къде са 1 млн калинки дето сега им вдигна с цели 30% заплатите, ограбени от пенсионерите които с пълен стаж не могат да вземат и социалния минимум.Нали така с ограбените пари си купувате гласовете им, което е наказуемо по наш'е закони. Много ясно че сега те ще *** срещу протестиращите а ти ще ги защитаваш, за тях те е грижа ,не за тия в тролеите. Толкова те е грижа че сложи безумни цени за билетчетата, а за "цветните" си избиратели осигуряваш безплатни карти, та работещите да товариш с всички сметки.

45

Анонимен

преди 3 години

До dmxАлтернативата?Само не ми разтягай общи приказки.

44

протеституиращи

преди 3 години

Тримата комунистически лумпeнa и ФИГУРАНТА, смятащи се за вдъхновители и водачи на протеста - това ли са умните и кадърни младежи които ще възродят България ??? ... Жалки *** и слуги на Божков и Цв.Василев !!!

43

dmx

преди 3 години

Тези, които не членуват в платените тролски бригади на управляващите герб+бсп+дпс, наистина ли искате мафията да ви дръсти в задниц.ите още неограничен брой години? Като не ви се седи по кръстовищата, както и на мен впрочем, можете поне да не пишете глупави конформистки коментари

42

Анонимен

преди 3 години

представете си, тук много милиони, там много милиони, за пенсионери, доктори, строежи! а колко по лесно щеше да е бсп просто да ги гепне!

41

Олег

преди 3 години

Фандъкова търси еварции за борисовите чекмеджации!

40

Диана

преди 3 години

До Анонимен 39Нема такова дживотно като "комунист", значи - тех отдавна ги доизядоха в ловушката БКП и останаха само "тоталитарните мошеници" на БСП да играят ролята тук и там, но най-вече на паричния фронт и битките за власт...

39

Анонимен

преди 3 години

Долу метежниците на комуниста-фашиста Радеф!Да живее правовата република България!Никога служебно правителство на Фигуранта!

38

Анонимен

преди 3 години

Ако рушенето и простотията са цивилизация то това е цивилизация на анархията.

37

ШАХ с пешката

преди 3 години

Брей каква я мислиха и режисираха и какво стана !!! Толкова пари хвърлени за палатки, надници на спонтанно протестиращите, храна , озвуаване и платено за толкова чужди медии, а Борисов не захапва стръвта . Как ще ги оправдават тези разходи без реално полицията поне да се опита да разгони момчета с бухалките , и тогава света да види как се реве по медиите. Че и на Фътмаka от Москва ще му набиват канчето тъй като не оправда очакванията им.

36

Анонимен

преди 3 години

Вън изм..ета от пътищата и площадите!

35

Анонимен

преди 3 години

те хубаво имат куража да протестират срещу такава шайка като вас, невиждана досега в бг историята, та да напомнят на хората като не излизат да гласуват какви нагли крадци избират цветните ви "приятелчета"- от тебе и мутрата до разни патерички дето ви подпират толкова години.Май за Сидеров нямаше местата за митинги, пращаше полиция за джамията да пази *** дето хвърляха камъни от минарето, цял квартал им даде след това да си строят "ислямски център".Гнусна герберска под-ло-га.

34

Анонимен

преди 3 години

Тези лекенца протестиращите са толкова млади, че дори не помнят как падна Борисов I, а и не знаят, че умните се учат от грешките си - така че може да се надяват на кръвчица ама няма да видят, освен ако не си наемат някакви артисти.

33

Анонимен

преди 3 години

Герп са по големи комунисти от бсп и радев взети заедно

32

Анонимен

преди 3 години

Кой ще помете на 15 септември бе, след няколко седмици пак ще ви затворят децата по къщите, забравих те как се молихте на бб да ви пусне в парка поне, тогава ще не пометохте нещо, а мълчехте като мишоци

31

Анонимен

преди 3 години

На рушенето Дайнов му вика гражданско поведение ?На простотията му вика цивилизация!

30

Диана

преди 3 години

До АнонименФактите не са глупости умнико, а ти се научи да четеш първо и тогава говори....Провокациите са средство да предизвикаш другия да избухне и тогава да се отприщи насилието - проектирано, програмирано...всичко е точно за да влезеш в устата на лъва...По-добре не ходи никога на протести на компроментирани хора като БСП и Божков...

29

Анонимен

преди 3 години

Жилишните квартали в които живеят трудещите се на София, които ви пълнят хазната, са едни ужасни квартали -изкривени тротоари, буренясали детски площадки,пощи и поликлиники да се чудиш как да влезеш без да стигнеш до Пирогов.А в блоковете хората ще се избият за парно, ток, как и кой да плаща сметките.Помня като я "преизбраха" *** тая още 1-ия ден обяви че вдига разни данъци и такси, малко отложи ,че хората се ядосаха.Същата мазна стрина като бащицата от банки, приказки и лъжи и пак от същото докато урежда бизнес приятелчетата на баце.