140

Анонимен

преди 3 години

Извинявам се - Васил Илиев (ВИС)направих лапсус - авно не е случайно нищосамо исках да ви споделя, че всеки близък до него може в стремежа си да го изкара от калта, в която затъва - да го направи. Това са хора без принципи. Те газят и мачкат наред. Как иначе са оживяли? Живи хора от структурите на ВИС и СИК са малко и всички те вече не са с анцузи - носят костюми сега. Да си жертва в очите на хората ти дава шанс да манипулираш хората към проява на уважение и внимание, към съчувствие.

139

Банго Васил

преди 3 години

Аааа, пуркуратурата да са самосезира за банана!Не може така! Нъл главнио пуркурор независим бе!Дъл' шоту от негу ништу не зависи???***************************Майтапа дотук!А сега по същество:Имаше заплахи за премиера във Фейсбук. Мут... момчетата на Бойко реагираха на секундата! Помня, нямам Алцхаймер!А сега her Gescheff да бъде така добър, да докаже че не е нацист!Тоест, да издири и залови престъпниците срещу държавния глава!!!

138

Да

преди 3 години

Има един политически труп и той е в Банкя.Страх го е да се покаже пред собственият си народ, защо така?Не знае ли каква е причината, не му се ще да погледне истината в очите ли?Все повече има вид на препил , май не му остава много.

137

Handel

преди 3 години

До АнонименДа, аз съм добре. Като се разкара герберастката мафия ще бъда още по-добре. На хората им писна вече от вас. Колкото и да се гърчите ще ви изхврлят от властта. Наближава времето когато българите ще пуснат водата в тоалетната.Е, поне някои от вас преводачи от английски могат да станат. Това между сe нарича сарказъм.

136

Анонимен

преди 3 години

Много скоро ще се разкрие, че некролога на Фигуранта е сготвен от неговите съветници. Това само А. Маринов може да го съчини. Той е последният човек говорил с В. Илиев (СИК) Разлепен е далече от София - където няма камери. Но почерка е на истинската ***-фи-я. Това е почерк на престъпните години от времето когато съветниците на Фигуранта са обучавани от ДС. Та мисълта ми е, че с некролога го вкарват в образа на жертва. Всичко е психология. Когато сме жерт-ви ние получаваме съчувствие, внимание.

135

HeinrichHimmler

преди 3 години

Неслучайно журналистката Виктория беше убита точно в Русе! Дългата ръка на мафията !

134

Анонимен

преди 3 години

До HandelДобре ли сте?

133

Handel

преди 3 години

Ха ха... гробарите се мятат като плъхowe в капан и не знаят какво да правят. Бoko вече не плаща, чуди се как да се удържи още поне едно шкафче да напълни преди да замине за имението в Барселона... а плъховете не знаят какво да правят и се надяват че като си спамят един друг по форумите ще удържат положението.Какаво друго може да се очаква от продажници...

132

555

преди 3 години

Как стана така ,че се разделихме на враждуващи племена и се върнахме хилядолетия назад . Всичко стана много грозно и всички управляващи - сини, червени трябва да прочетат книгата " Твоето его е врагът " - да станат по-смирени , по - диалогични , да се отърват от чувството , че вселената се върти около тях и да се постараят да поведат народа си напред . В противен случай като нация се обричаме на самоунищожение .

131

Анонимен

преди 3 години

Ами време му е на Резидента да мре, заслужава го тази продажна, руска ***

130

Анонимен

преди 3 години

Не си гледат работата онези в пречиствателната! Пак са изпуснали утайника! Вони!

129

Анонимен

преди 3 години

Ще гледаме некрологa и на смачканияКаскет hEndel....

128

Анонимен

преди 3 години

А бе подкупен да ама чак умрял не е

127

Анонимен

преди 3 години

Може би вместо снимка трябваше да има с големи букви.....БКП/БСП/ДПС?

126

Handel

преди 3 години

Веднага да се арестуват някой чушкопек и два биберона! Да видят хората, че главният пркурор не само приказва, ами и работа върши!

125

Анонимен

преди 3 години

За политически труп - некролог.....къде е изненадата?

124

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 113На некролога си пише истината - "ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП"---------А ти откъде знаеш, да не си го писал? Я си кажи, ще ти се зарадват рецидивистите в панделата, passive!

123

Смееех

преди 3 години

*** то няма хора бе 150-200 олита макс.

122

Анонимен

преди 3 години

Каквото повикало, такова се обадило. А некролозите с Борисов?

121

Майна

преди 3 години

Амииии, не го обичат хората. Това означава. Срам ги е от него. Много ги е срам.Тепърва ще усеща народната любов Резидентчето грипеново.Предстои.