9

до 4 и 5 от славянин

преди 3 години

*** не вярва, защото много са го лъгали, лъжат го и продължават да го лъжат, когато разрешат да се прави патоанатомично изследване на ''починалите от коронавирус'' и патоанатомите докажат, че починалите наистина са починали от коронавурус, а не ги водят служебно починали от него, тогава и *** ще повярва! Досега всички ги водят служебно починали от коронавирус, както служебно ни пишат кубици вода когато нямат достъп да водомера ти!

8

до славянин

преди 3 години

Абe, не се спря да спамиш под всяка тема за вируса. Като си толкова здрав и не си помирисвал ваксини, доктори и лекарства от 100 години ходи в някоя болница и помогни на хората. Ама без маски и ръквици. После ела да те видим тука да ни обясниш какви са тия пневмонии посред лято, които докарват то интубация. .

7

Анонимен

преди 3 години

Скотове такива! Кажете едно "Мир на праха му!", кажете едно "Поклон!", за секунда да ви стане мъчно. Не, че е КОВИД, не, че е лекар, не...... а защото е починал човек. Нечий баща, нечий брат, нечие дете. Що за животни сте станали? Нямате ли уважение към смъртта? Утре ще замеряте по улицата катафалките с домати ли? Бабите ви едно време дружно са си помагали, от своя хляб една за друга са давали, а вие... срама нямате!

6

до 4 и 5 от славянин

преди 3 години

Днес разбрах, че на един мой много близък приятел жена му е починала от рак и той ми каза че в последните 5-6 месеца внезапно сдала багажа и се стопила пред очите му, странно съвпадение със световната коронавирусна истерия! Колко ли са хората, на които тази ежедневно и напълно съзнателно натрапвана истерия е докарала скоротечен рак, инфаркт и инсулт!?

5

Анонимен

преди 3 години

Ганьооглу на нищо не вярва, докато не го види и пипне, типичен тъмен балкански субект.И от вируси разбира, и от всичко.

4

Гания

преди 3 години

В Гания всеки прави каквото си иска. Кой умник пусна хора, дали положителна проба, да ходят на море? Май започваме, както каза Мутафчийски, яко да мрем. Но *** докато не види близък в сандъка си мисли, че световната конспирация е срещу него. Бореща се със зъби и нокти срещу святата му личност.

3

славянин

преди 3 години

От 5-6 месеца насам всички пневмонии са от коронавирус, от друго вече няма! Нарочното и съзнателно натрапване, че всичко вече е от коронавирус е със съвсем ясна цел, надявам се вече всеки да го е разбрал това!

2

Обективно

преди 3 години

ТОВА САМО ДОКАЗВА, ЧЕ ТОЗИ ВИРУС СЕ ЛЕКУВА НАЙ- ДОБРЕ, АКО НАВРЕМЕ ЗАПОЧНЕТЕ С БЪЛГАПСКА НАРОДНА МЕДИЦИНА. НЕ РАЗЧИТАЙТЕ НА БОЛНИЦИ. ИНТУБИРАНЕТО НЕ Е ЛЕЧЕНИЕ.

1

Борисов да отговаря

преди 3 години

За пълната липса на противоепидемични мерки в България и умиращите хора