504

Анонимен

преди 3 години

До Питанката А СЕГА ВСИЧКИ ФАКТИ С КОИТО РАЗПОЛАГАШ- А ТВЪРДИШ, ЧЕ ИМАШ ТАКИВА ВЕДНАГА СЪОБЩАВАШ ДО ФИНАНСОВО РАЗУЗНАВАНЕ ДАНС, ЕВРОПЕЙСКА КОМИСИЯ,БГ ПРОКУРАТУРА, ЕВРОПАРЛАМЕНТ, ЕВРОПОЛ, ИНТЕРПОЛ, СИПОЛ, ОЛАФ- ЮНИ 2008Г БРЮКСЕЛ СПИРА НА СТАНИШЕВ НАД 560 МИЛИОНА ЕВРО ПО ПРОГРАМА ФАР, ИСПА, САПАРД ПО ДОКЛАД НА ОЛАФ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИ И ЛИПСА НА ИЗПЪЛНИТЕЛСКИ ПОТЕНЦИАЛ ЗА УСВОЯВАНЕ.

503

Анонимен

преди 3 години

Къде са делата срещу Пеевски, Баце, Доган? Да преследваш Черепа, защото спря да ви плаща данък спокойствие, не е справедливост. Това е типично мутринска репресия на неудобните.

502

Филчеф

преди 3 години

Аз не съм мафия, само Костов е мафия. Нищо че заклах лично със сатъра любовницата си яммболската адвокатска Надежда и поръчах на Трактора убийството на прокурор Колев.

501

Питанката

преди 3 години

Мафия сте, защото Прокуратурата си затваря очите, как държавата продължава да пълни гушите на олигарсите: 200 млн. за Цеко от П..И.. Б.., 800 млн за Шиши, Ковачки, Вълка и Гергов през държавната банка за развитие на олигархията. Още 1 млрд за ВТБ - банката съучастник в кражбата на К.. Т.. Б.. Примерите са десетки, но прокурорите сте стадо в будна кома. А и да не забравяме златото и асансьор и я завод за шефовете на прокуратурата, от аферата 8те джуджета.

500

Анонимен

преди 3 години

Протестите вече са умрела работа пълен ташок не заслужава дори да да пише човек за останалите проидохи и некадърници допиващи последния алкохол. Бирфеста свърши разотивайте се по хралупите си.

499

Стъки

преди 3 години

Браво на Гешев! А ние с момчетата преди малко освободихме Орлов мост от катуна. Намятахме палатките в езерото. Да живей свободата и ГЕРБ! Утре София ще осъмне нормална, чиста и без задръствания.

498

Мранджата

преди 3 години

А на Цацата и Татарчевия белезници кога?

497

Странджата

преди 3 години

Гешев свърши ли му мандата му слагай белезници те и да гони Хаджогенов да му адвокатства!

496

Анонимен

преди 3 години

Начи, когато никого от големите като не разследват - мафия.Като почнат поне от някъде - имало и други, трябвало и тях, пак мафия.Няма оправия, хем сърби, хем боли.

495

Анонимен

преди 3 години

Чух че пищят червените ***, значи Гешев е на прав път!

494

При бай Тошо

преди 3 години

Не беше лошо.

493

Един

преди 3 години

Мафията е ГЕРБ. А ти забравяйки да разследваш големите обществени поръчки и изчезването на големи парични средства от България, ги подкрепяш.

492

Един

преди 3 години

Само Божков!

491

Анонимен

преди 3 години

Нова Конституция, с ограничаване правата на Главния прокурор, най-съкровенното желание на другаря Божков :)

490

Браво

преди 3 години

Браво на Гешев, дано устоят на атаките. Когато фактите говорят и богоете мълчат - За пръв път в пост комунистияеска България в ареста си имаме и политици, и висши държавни чиновници, олигарси, секнаха далавери за милиони и разбира се атаките започнаха :) А дано, най-накрая да има и осъдени. Има няколко милионера, които могат да си позволят да плащат, защото е в техен инрес да се бута държавата за да си спасят кожите. В началото беше само оставка, и изведнъж намъкнаха в исканията и нова Констит

489

Анонимен

преди 3 години

В новата Конституция дето ГЕРБ ще я приема на 2 септември са написали че главният прокурор задължително носи каскет.

488

///////

преди 3 години

Слави - президент!

487

Анонимен

преди 3 години

Защо сте мафия ли? Защотоси на повикване на мутратабойко за изпълнение на задачкиот личната му агенда. И затовасе оказахте в президентствотокато в небрано лозе. Защо степредупредили тези най-богати хорада се изнижат преди да бъдат арестувани?Имаме най-глюпавия прокурор вцяла Африка, за Европа няма да говорим.Подавай си оставката и повече не сепазари, това не е женския пазар.Тръгнали на лов за кокошкари, аедрите риби, там не можем, не ни разрешават -- така ли ще се оправдавате?

486

Анонимен

преди 3 години

Един цитат от филма "ОСМИЯТ" с Геца:"Гешев - Мешев, нямааа!"

485

Анонимен

преди 3 години

До ЕВРОАТЛАНТИКИди се прегледай!