31

Анонимен

преди 3 години

Конституцията трябва да се поправи само в частта намаляване на мандата на Гл. прокурор до 3 години и да се запише процедура за контролът и отзоваването му. И второ, да разреши правото на притежание и носене на оръжие от гражданите.

30

До 27

преди 3 години

Прав си!Макар че корпорациите са по близко до Геополитика, отколкото до бизнес, но си прав.

29

Анонимен

преди 3 години

Много ми е интересен дебе лакът Ал. Йорданов и дебелакът Б. Борисов като кажат, че сегашната Конституция вече е остаряла и била писана в дръг исторически момент и прочие бла-бла-бла.. Търновската конституция е вършила работа 70 години, през това време светът и България са извървели пътя от рогозките до белите чаршафи, от конните ескадрони до въздушните армии и от Морзовия телеграф до радиото и са минали през две световни войни.

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28Абе, не че нещо, ама някой хора си я третираха баш като таолетна хартия, тая нашата конституция ...

27

Анонимен

преди 3 години

Другари от ИПИ революционеритнямат социални искания а само врещят оставка,искаха промяна конституцията и съдебна реформа за да осъдели Пеевски и Доган.Борисов просто изпълни желанието им за промяна като инициира дебат но се оказа че те искали превратаджийско правителство да прави ПОДМЯНА!Иначе на Борисовите управления доходите са ахилесовата пета,ниски дългове,бюджетни излишъци за сметка на доходите и така повече не може.Но вие другари от ИПИ подкрепяХте такава политика,сега опозиционнно лаете

26

Анонимен

преди 3 години

Кредитният рейтинг се дължи единствено на робското, волско търпение на народа!Малко други народи биха търпяли безропотно безобразията и престъпленията на управляващата през последните 30 години шайка. Навън много добре знаят това и затова ни дават и такъв рейтинг - ще е стабилна България, тоест робският народ ще продължи да влачи хомота си без да протестира.

25

Анонимен

преди 3 години

Дебатът за промените в Конституцията и преди всичко тяхната необходимост, трябваше да предшестват предложението за свикване на Велико Народно Събрание.Не навременното и извън всякакъв контект и необходимост предложение за свикване на Велико Народно Събрание не може да се тълкува по друг начин освен като действие с което се целят решаването на друг тип проблеми, но не и конституционни, което вече е много опасно, защото става въпрос за основополагащ закон, а не поредна поправка на закон в НС.

24

Sichtpunkt

преди 3 години

Всякакви ерОдити се упражняват на тема "конституционно право". Важното всъщност е основните пречки за икономическят, правен, и устройствен и т.н. живот, поставени от конституцията писана от стари номенклатурни кадри, да се разрешат. Със стара конституция нов модел на управление-не е съвместимо дори с моралните идеи. Всичко си има лимит и време за употреба.

23

Анонимен

преди 3 години

Всяка тоалетна хартия - нова конституция срещу мафиотската диктатура!

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24За съжаление, не си прав ... корпоративна Америка ч/.ука на вратата.

21

Патриот

преди 3 години

НАТО и ЕС врагове на БЪлгария ,вън ведно с предателите им!

20

Анонимен

преди 3 години

държавата се издържа от производство и данъци, у нас какво става - всеки гледа да избяга от плащането на данъци, глоби и т.н. Факт! Факт е и че държавата подпомага това... когато има желание - има и начин. С въвеждане на ситемата за връчване на АУАН и НП на границата, за месец са връчени актове за над 6 000 000 лева, при такива за цялата минала година 2.5 млн. И на мен не ми харесва, ама като наруша правилата - ще плащам. но погнаха Черепа и народа "случайно" скочи... след Черепа идват още... те

19

Анонимен

преди 3 години

И как точно промяна на конституцията с маркираните от ГЕРБ идеи, като добавим и тезите от референдума, ще влияят на доходите и икономическия живот.Това бизнесмените не разбраха, че имат бизнес щото има държава, а не обратното. Отделно държавник е различно от бизнесмен, колкото и да им е голям бизнеса, са по малки и от най малката държава.

18

Анонимен

преди 3 години

До ПатриотГрабят? АХХАХАХАХ ... ок.

17

до Рошковците

преди 3 години

"Излизане от НАТО и ЕС". Който го иска, нека си закупи билет до Москви и да ходи там да граби с шепи успехи и пари :D:D:D Тук отдавна е зона "свободно от Роша ..." :D

16

Патриот

преди 3 години

нато е ес ни грабят всяка година с 3 милиарда и се намесват във вътрешните ни работи ,плащаме си фактически за робството!Този позор трябва да спре!

15

Анонимен

преди 3 години

Мъдреците са казали: За каквито и промени в конституцията или законите да ти говорят, става дума за пари, за отнемане на права, за ограбване на народа, за още повече експлоатация от работонаемателите и ограничаване на правата на работниците, гражданите.

14

Резил Радев

преди 3 години

Какъв 2 септември бе Костово!?? Тези, които искат пресрочни избори и слугата на БСП, ДПС, Бобокови и останалата мафия - РЕЗИЛ Радев да прави избори са една шепа Русофилски тъ*паци и още една шепа Костови, които мечтаят за лапачката!!! *** и Ганка, колкото и да са наивни, доста добре "вдяват" ситуацията!!! Костовисти и Русофили няма как да се докопат до властта и отново за започнат да обслужват ОЛИГАРХИЯТА!!! Това вече сме го гледали при ОГЛУШАРСКИ и няма да стане!!!

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Сори, ама цените на някой стоки и услуги са еквивалентни на тези в Швеция. Сигурно ти е хубавичко, да си взимаш мазната заплатка някъде и да се радваваш, че има слугинаж за по 600 кинта на месец, нали?

12

Патриот

преди 3 години

Илизане от НАТО ,ЕС единственият път към спасението на България!