10

Анонимен

преди 3 години

Това е третия подобен случай за който чета.С тези многократни прекъсване на кабелите, пищене ,думакане и т.н., тези признаци показват,че тази жена е облъчвана и измъчвана чрез лъчение,едва ли е луда!

9

До 5

преди 3 години

Не, бе, пич, но щом, когато аз казвам, че не може да ме обгазяват с желанието си да пекат чушки, да си правят барбекю по терасите, да пушат цигари и трева и всичко да влиза в моя хол, а да ми се отвръща с "Вкъщи съм си! Ще си правя каквото искам!", явно сме такова общество и тя може да си е ***, колкото си желае

8

Анонимен

преди 3 години

Това със психическите заболявания са усложнения от коронавируса!Масово явление стана напоследък, не се шегувам!Една позната си беше внушила, че я преследват тайните служби, защото имала много пари и се опитват да я тровят с радиация.Беше се карантинирала много преди коронавируса (ако пусне някой в къщи, сигурно е агент и ще я отрови), пък сега не знам вече!От години не съм я виждал.Ама никой не мисли за психичното здраве, важното е да плашим народа с чували с трупове!!!

7

Я

преди 3 години

па тия! Стълби няма ли тоя блок?

6

бай Х

преди 3 години

това е голям бич за живущите по блоковете ..... ми няма ред закони и правосъдие.Представете си същата картинка в германия .... ми хората от блока отдавна щяха да са забравили, че са имали такава съседка. Ако не си плащаш собствените сметки за ток и вода и ти ги спрът си аут от блока, а камо ли за нещо по голямо.

5

Анонимен

преди 3 години

До: номер 1Не става. Ние също си имаме психично болен, бездомен, не живее в блока, но се навърта около него и чупи стъклата на входа. Знаем кой е, как изглежда, и той не се крие.От районната прокуратура ни пратиха "много здраве" - нищо не можели да направят, защото щетите били малки.Ами тормоза, и той ли е малък???Чудно ми е като как Гешев "бори битовата престъпност"???Ония клюки как "Баба метна пачка с 50 хиляди евро през балкона на "ало" измамници" не ги вярвам!

4

До Анонимен 3

преди 3 години

До Анонимен 3ГЕРБерастче си, нали? Личи си по мозъка, който ръсиш!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Един хубав бой, знаете ли колко добре превъзпитава такива дето се правят на откачалки? Бой и ритници в зъбите по тъмно за да не се вижда и си гарантираш спокойствие. Те тия знаят, че никой нема да ги пипне и за това правят квото си искат.

2

Анонимен

преди 3 години

Е, какво толкова! Жената си е вкъщи! Ще си прави каквото си иска.

1

Иван

преди 3 години

Във всеки блок има по една такава ! Никой нищо не прави. Време е да вземем сопите !