9

Тъпотията

преди 3 години

граници няма.....

8

79473

преди 3 години

Хайде, народе, на дъновисти да се правим!... Всяко нещо превръщаме в истерия. Истерията не е присъща на българина. защо се самоподменяме по най-примитивен начин? Смирение преди всичко е необходимо, за да отдадем почит на Учителя Дънов. Да се качиш на Рилските езера, за да оставиш там свои физиологични отпадъци, е последното, което човек може да причини на това чисто и свято място. Коя лли ще е следаващата истеризирана мода - дали Златолист, дали Орфеевите скали, дали Мадара или Аладжа манастир..

7

Анонимен

преди 3 години

Само не разбирам от какъв зор общината им е дала разрешение да ползват пътя, който е предназначен за планинска помощ, а не *** с джипове да си въртят алъжвериша..

6

Анонимен

преди 3 години

Това, че е общински не значи, че им е бащиния на мутрите, държавата и прокуратурата да се намесят тук очевидно има корупция.

5

Бетоновоз

преди 3 години

Хайде, то се е видяло. Да бетонират и Рилските езера и да се свършва.То не бяха багери... то не бяха планове за Информационни центрове...с бар, ресторант и леглова база... то не бяха гл0паци газещи из езерата... давайте.Ако вече сте си направили проучванията и не очаквате някакви по-значими народни протести от апатичното и заспало народонаселение ... започвайте. Все ще можете да му измислите някаква национална значимост на хотела дето ще го строите... с огромен паркинг за АТВ-тата разбира се.

4

Анонимен

преди 3 години

Няма ли някой дето живее наблизо там да подхвърли малко пирони на пътя. Ама така на стръмен участък и малко по на високо да се озорят да сменят гумите там

3

Татунчу

преди 3 години

Баце да извади пищова от шкафчето и да се гръмнат с Риловозо! И без това никой не ги клати с 200. Страхотна "ДЪРЖАВА" имаме!

2

Гостенин

преди 3 години

Писна ми от пешеходци, тротинетки и ФИлосипедисти!*** на всички тези! Вървете живейте у Африка - и без това си е идеално място място за такива. Освободете пространство на нормалните хола!Гл*паци на квадрат!

1

Анонимен

преди 3 години

Нормално.Кво да ходим всички пеш ли?А стига.