130

Шоп

преди 3 години

"Според прокуратурата той е бил в изпитателен срок заради закана с убийство и унищожаване на чужда движима вещ." --- българска съдебна система!Тия съдии няма ли кой да ги контролира!?

129

Анонимен

преди 3 години

Не че съм фен на Шалтера ама като почнат да свирят с тъпите си клаксони направо не се издържа.Кара и свири кара и свири.Като ***.Вижда че пред него някакъв се мъчи да направи обеатен завой.Па намали като белите хора ако трябва спри за няколко секунди изчакай пък си продължи.Какво свири като див селянин.Е така като карах курсове и аз карам си с 40-45 градско зад мен се наредили и свирят като ненормални.*** маймуни.Като че ли ще дигнат 500.

128

shitkata

преди 3 години

Е сега у паделата на Шалтера ке му дръпнат шалтера , ке му разшират штулката и ке го видиме каков е бияч :)

127

Анонимен

преди 3 години

Еми видял е, че онази дето тръгна да гази хората при Румънското посолство, нищо не й се случи, Нито МВР, нито прокуратурата се занимаваха с нея и този е решил, че и той може така.

126

Ф.С.В.

преди 3 години

Като видите олющеното легло в Болницата -От там нататък трябва да ви е ясно в каква Олющена Държава живеете !!! Държавата на Олющените Закони на Олющените Магистрали и Олющеният КАТ криещ се в храстите -за да вземе от някой с олющена кола един олющен двайстак!!

125

Анонимен

преди 3 години

Поредният бандюга от контингента на властта - бил явно в пореден изпитателен срок за същото!Затова е толкова нагъл,защото знае,че нищо няма да му бъде направено.Бъдете сигурни,че и сега ще бъде така - властта не посяга на слугите си,изпълняващи "деликатни" поръчки.Така,че "справедливост" не очаквайте.

124

От бореца

преди 3 години

Аман от стъкита и други кучета .!.

123

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 136Супер. Всички трябва да са над 100 кила и над 1.90 високи. Другите кучета ги яли, за да може някои да си избие комплексите, защото освен да кара бързо уж новата си трошка, с друго не блести. Агресият му показва, че не е щастлив.

122

Анонимен

преди 3 години

Така е , когато един е с пистолет , а другия с празни ръце.Сега трябва пъно изплащане на щетата на потърпевшия + публичен профил на агресивния водач

121

Mister Cro

преди 3 години

Милен Цветков, мир на праха му! Наближавайки ме и бидейки само на няколко метра от мен, нямаше никакви признаци за намаляне на скоростта, жена ми изкрещя и прегърна детето, ....шофьора на автобуса бързо се отмести в дясно, аз плътно до него и копе..ле...то мина до нас като ракета.... ако имах оръжие в този момент, бих го застрелял без жал и без колебание... няма ни държава, ни милиционер...тук е рай за арогантните копе.лета!

120

Причина - следствие

преди 3 години

Понеже полицията спря да спира престъпниците (в триъгълника на властта), които бият майки с деца, затварят де каквото си щат, замърсяват , доста хора ще си помислят че всичко е позволено и държавата е разграден двор. То така и изглежда!

119

Mister Cro

преди 3 години

Миналата седмица, шофирам по АМ "Струма" посока към Благоевград, наближих автобус, като бях със 110 км.ч., погледнах в огледалото - идващите след мен бяха на около 500 до 700 метра назад... Престроих се в ляво, ускорих до 130 км.ч. - напълно нормално изпреварване, само че, докато изпреварвам бях застигнат от огромен джип, видимо много скъп, който, за да ме настигне толкова бързо, шофираше с между 180-200 км.ч., тъй като бе зад колата ми за около 15-20 сек. Помислих, че ме сполетя съдбата на

118

Mister Cro

преди 3 години

Няма да се оправим никога, защото държавата, която със своите институции следва да осигурява ред, да възпира и да наказва правонарушителите, просто липсва, няма я! Това важи с двойна сила що се отнася до спазването на правилата за движение по пътищата.Тук е диващина и вакханалия, рай за всеки бандит, хулиган, комплексар, "състезател"! Няма камери, няма контрол, няма милиционери, няма санкции и неизбежност на санкциите, което е още по-важно!!!! Мутроманията е навсякъде!

117

Мишо

преди 3 години

И какво, също толкова колкото осъдиха убиеца на Милен Цветков!В тази държава правосъдието се купува!В тази държава има хора, които определят какво е правосъдие!

116

ботьоф

преди 3 години

По името личи е ромска мутра.Точно заради такива се появяват хайдутите по турско ,които бесят или режат главите на такива бабаити и със куршум го поздравяват , а пък със сабя помилват

115

Анонимен

преди 3 години

Такива бабаити има под път и на път. Ще му дойде и неговото време съвсем скоро. Спомням си преди много години едно такова *** си правеше каквото поиска и тероризираше хората защото беше некаква мутра с голям ранг. Буквално се гавреше с всеки. Докато един ден не го разтреляха като куче. Спомнете си за хърватската бригада и убийството в Младост 2. Та така... всеки си намира майстора един ден. Ще му дръпнат шалтера и на тоя.

114

Кина

преди 3 години

Ало журналистите, защо не публикувате мутрата на мутрата, както и именцата му ?! Защо всеки път тормозите жертвите с фотографии и интервюта ? Насочете прожекторите към урода, публикувайте имена, житейски подробности ... до каквато информация се доберете: бил в пробация - дело от дата, прокурор, съдия подробности от жалкия му бабаитлък. И проследете развитието на последсствията пак с имена и дати !

113

Тео

преди 3 години

Тоя юнак, дето я е свършил тая работа изгоря! А) дребна риба е, разчуло се е! Ако беше някой с връзки и пари, щеше да се обадят на пребития и щяха да му кажат - господине, станала е грешка, предпагаме ви ХХХХХ сума за да не повдигате обвинение и НИКОЙ нямаше да разбере за случката! Б) В изпитателен срок прави подобни неща - ченгетата го хващат с пистолета в автомобила. Директно в панделата + екстра присъда за новата издънка! В) ще плати и около 3-4 хиляди лева по граждански иск! Честито!

112

аз-ът

преди 3 години

И никой не е спрял, а са минавали като мишки покрай тях!*** народ!---това е едно от нещата които мразя у българите. Писал съм, но пак ще пиша. Целия град да гори, ако в собствения му хол няма пушек, Ганеца ще повтаря - а що, добре е всичко ве. Такъв му е манталитета, не вижда по-напред от собствения си г*з, а в същото време е с огромно самочуствие. ;Истината е, че няма едно нещо, което да е положителна страна у българина: злобен, завистлив, егоист, но най -много от всички С*ЛЯНИН И ***

111

Анонимен

преди 3 години

Тоя ако не е от ГЕРБ ей *** на .. ГЕРБ или ДПС, то едно и също де, ама бас ловя ..