44

До 49

преди 3 години

Влизал ли си в частна болница?Лечението се доплаща от пациентите.Като фалират общински болници ще доплащаме.Яко ще доплащаме.

43

Анонимен

преди 3 години

Частни болници.Но... Не лекуват Ковид болни.Щели да излязат на загуба.А общинските могат да излизат на загуба.

42

M.I.C.

преди 3 години

Сумите са умопомрачителни на фона на нашата действителност (ниво на здравеопазване, качество на услугата и тн. Има някакво разминаване в симите в заглавието , снимката и текста в статията. Какви са тези 1 милион 997 и 2 милиона 866 на Мазнейкова - на снимката пише друго (не че е малко де :)

41

Анонимен

преди 3 години

Те сами си определят заплатите, както го правят депутатите например.

40

Анонимен

преди 3 години

Това са пари от здравната каса. Т. е. плащаме всички ние за здравеопазване уж, а всъщност плащаме, за да направим едни хитреци милионери.

39

Анонимен

преди 3 години

Добре дошли в капитализЪма. Не всички получават еднакво.

38

Ха-ха-ха...

преди 3 години

А някои питат какво се случва с парите на НЗОК и къде отиват, че не стигат за лечение. Ето къде са. По тази причина парите на НЗОК трябва да са само за общински и държавни болници, там където държавата има контрол за разпределението на средствата, а частните болници - те трябва да се финансират само от приходи от свободния пазар. И още веднъж трябва да се отчете изключително вредния плосък 10 % данък, който не може да регулира такива неоправдани разходи със злоупотреба при заплащането..

37

Е

преди 3 години

Добре де, тия с каква съвест си лягат вечер ?!

36

Анонимен

преди 3 години

Някой може ли да ме светне, защо до сега прокуратурата и други държавни отгани са спели ??Ако беше частна болница / фирма може да получават колкото искат при положение че не работят с НЗОК ... но иначе смърди на здрава корупция

35

Анонимен

преди 3 години

Мдааа леко са се поизхвърлили ми се струва.А другите с по 1500лв заплати ...

34

Анонимен

преди 3 години

Нищо на света не оправдава такива заплати, особено в нашата здравна система пълна с некадърници. Това е някаква лудост.

33

мхм

преди 3 години

при такива заплати, здравеопазването трябва да е безплатно

32

Анонимен

преди 3 години

За тия пари трябва да възкресяват мъртви..

31

ааа

преди 3 години

И в същото време лекарите получават по 1000лв заплата.

30

Анонимен

преди 3 години

Мазнейкова конкретно отдавна трябваше да е в затвора преди повече от 10 години заради починали родилки, следствие нейната некадърност.

29

Анонимен

преди 3 години

Не е проблем заплатата, проблем е, че получават доходи на гърба на пациентите. Масово неадекватно лечение. Държавни болници с потресаващи условия, далеч от модерното лечение.

28

НАРОДЪТ

преди 3 години

Този сигурно може да възкресява, че да взема по 100 000 месечна заплата, т.е. 5000 лв. ЗА ВСЕКИ РАБОТЕН ДЕН ИЛИ над600 ЛВ. ЗА ВСЕКИ РАБОТЕН ЧАС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! У ха ха!!!!! КАКВО Е ТОВА ЧУДО НА ЧУДЕСАТА??????

27

православен патриот

преди 3 години

И това ако не е мафия мила моя майно льо.....

26

anonimen

преди 3 години

Ето и моя опит с болниците - преди 5 год смяна на тазобедрена става в клиниката на Мазнейков, не беше той оператор, а друг, успешна операция, 4000 лв. Смяна на става на леля ми в Исул, отвратително отношение от някои санитарки, лоши условия, неуспешна операция, жената едвам върви - 12 000 лв. Да, дванадесет хиляди, едвам ги събрахме. никой не рекламирам, не знам дали вярвате

25

Хемус

преди 3 години

Ама кой ва кара да плащате осигуровки?Спрял съм отдавна тази практика,нямам претенции!Нямам грешни пари за густо на шарлатаните в бели престилки