237

Тонката

преди 3 години

Бабикянееее връщай парите на Велинградския Али Баба бе аматьор:):):)С онези другите двамата Хаджикян и Минетов един протест като хората не можете да организирате:):):)За 40 дни Три катуна с по 20 катунари и по 1000 човека на вечерна разходка из центъра:):):)По един Тир с яйца и домати изметкахте и толкова:):):)За другите градове няма да говорим,че там смешна работа:):):)Децата от площадките вече ви се смеят:):):)

236

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Руските подметки трият ,но не могат да обърнат нещата.Отичат в канала и дтези които оцелеят да благодарят на Господ,въпреки ,че едва ли ще има такива

235

Анонимен

преди 3 години

Нулата от с Славяново е в паника.Делото за държавна измяна е в ход!

234

Анонимен

преди 3 години

Не знам кой на кого бърка в здравето, но много скоро на фигуранта ще му се наложи на фигуранта да отговаря пред прокуратурата и следствието за:1. Насаждане на омраза2. Корупция във властта3. Нарушаване на Конституцията на България4. Връзки с престъпни мафиотски и олигархични кръгове.радеф- ВЪН!

233

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Отлично ти стоЙ"Ти кой клас си завършил?Добута ли до четвърти?Май не си.Славяновската школа си казва думата .Също както при ратарда Радев

232

Един от многото...

преди 3 години

Само Ристьо Иванов, за ДА България!И госдин Прокопиев трябва да управляват държавата за просперитет и благоденствие ,разбира се ,че с благословията на президента Радев ,които ще ни напътва ,за да сме напътени!!!

231

Анонимен

преди 3 години

До 291 разбира се ,че не трият се коментари.Но считай се за поздравен с поста на ,който отговаряш отлично ти стой.

230

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Ти сам ли си пишеш?Добре си се обрисувал.Мъчиш се да цитираш и Айнщайн,но не ти се отдава.Също като ***,който с мъка изсъсква това което му е написано и бърза да се скрие

229

Анонимен

преди 3 години

До 290Единственото нещо на този и въобще на всички светове за, което може да се каже ,че няма граници и лимит е простотията и ти си отличен пример затова ,защото си ***! И това не е обида ,това личното ми мнение ,което всички хора в цивилизацията приемат за факт!

228

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Пачките и кюлчетата са от шкафчето на Радев.В Славяново така се хвалят гладните въшки ,като се наядат.Традиция

227

Сузи Младенова

преди 3 години

Резултата от тези свинщини на "умнокрасивите" *** ще е, че на изборите ще гласувам макар и с отвращение, за Тиквата. Предпочитам Тиквите пред Мутрите. На принципа за "По-малкото зло".

226

Анонимен

преди 3 години

Аз така и не чух, защо никой не прави нов политически субект с нови хора и нова платформа. Много по-добре е вместо да се хвърлят яйца и да се запушват кръстовища, вечер да се дискутират въпроси и решения, да се представят млади хора с идеи, сега има възможност всеки да предава директно, да задава въпроси и да получава отговори. Мирно и разумно, всеки ще реши за кого да гласува на следващите избори. От война никой не е спечелил нищо. Остават само съсипани животи и икономики.

225

Ето кой е инициатора

преди 3 години

Данни за извършени престъпления от държавния глава Румен Радев има в прокуратурата. Това стана ясно от извънреден брифинг преди повече от месец на главния прокурор Иван Гешев в Съдебната палата. От думите на Гешев, който бе заобиколен от ръководителите на всички прокуратури в страната, се разбра, че събраните факти са сериозни и при всеки друг български гражданин моментално биха довели до повдигане на обвинение. И НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН започнаха така наречените СПОНТАННИ ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТИ

224

Добре де

преди 3 години

До АнонименТова, че ти не познаваш такива хора, означава ли, че не съществуват! Това, че имат различни виждания от твоето, не ги прави ниско интелигентни! Тогава какво може да се каже за хората обслужващи мераците на Божков?

223

Анонимен

преди 3 години

До Добре деНикой не ме води за носа. Искам бандитите вън от управлението. Домати не съм хвърлял, нито имам желание да го правя. Факт е, че на протестите ги има обичайните безделници, както и хора, които ходят на всеки протест като Йоло Денев. Факт е също така, че не познавам нито един интелигентен човек, който да симпатизира на ГЕРБ. Състава на поддръжниците на хунтата се видя много ясно в един от първите дни на протеста - ромове, докарани като животни с рейсове и калинки, извадени под принуда

222

Анонимен

преди 3 години

Никога не съм бил по-сигурен за кого да гласувам ! На изборите - масово за Герб ! Да не оставяме изметът на страната да ни се качва на главите ! Ще гласувам за Герб , каквито ще да са !!!

221

1

преди 3 години

До Анонимен 281Те не искат да определят бъдещето ти, а директно да седнат в кресло и да ти казват, какво да правиш!

220

Анонимен

преди 3 години

В Пловдив на колелото на Панаира от 18 протестъра 10 са криминално проявени , 6 - пияни като дъска ! Това ли са тия, които ще ми определят бъдещето ?! Тия ли шебеци ще свалят правителство ?!

219

Анонимен

преди 3 години

Малко плахо, но започнаха и контрапротестите. И ще стават все повече. Наесен 100% ще има бити "протестъри" и изхвърлени палатки. Търпението на хората се изчерпва. фигурантът искаше война и ще си я получи! НЕ НА ПРОТЕСТИТЕ! радеф- ВЪН!

218

Добре де

преди 3 години

До АнонименНякъде да си видял да конкретизирам? Вие се слагате под общ знаменател!Хора със стабилна работа и образование не се занимават с хвърляне на яйца и домати! Има си начини да се постигне всичко, но не и чрез осмърдяване на града! и Знаеш ли колко *** неграмотници прецакаха умни висшисти по телефона? Сам казваш, че езика е необходимост, а не задължение! И не мога да разбера, как образовани хора могат да бъдат водени за носа от други, които след като изпълнят целите си ще ги наритат?