7

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА!

6

Истината

преди 3 години

До 2-3 години започва затваряне на рудниците, ТЕЦ -2минава на газ и съкращаване на половината персонал.Това вече е прието. Истината е ,че там има страшно раздуване на кадрите, голямо крадене и голямо клатене на краката-карат го по соц . модел. Заплатите са необосновано високи,2/3 са с измислена гимназия и едвам могат да се разпишат.Много прости** и нагли бачкатори, но раят им е на свършване.

5

Ф.С.В.

преди 3 години

ХМ!! Единственото което разбрах и то явно е "Държавна Тайна" е че- Българите икономисват ТОК!!! Ами нали говорехте за саниране -за Енергиина Ефективност?? Сега ще се окаже че подари спадът на Потреблението на ТОК (както с горивата от дълги години) Трябва да Увеличите цените !! Объркана Държава !! По Празници вместо да намалят цените - ТЕ ги ВДИГАТ (Великден и т.н.) Държавата на ПАРАДОКСИТЕ! ГАЗПРОМ ВИ НАМАЛИ ГАЗТА С 1 ГОДИНА НАЗАД - А ТОПЛОФИКАЦИЯ БУРГАС МИ ПРИСПАДНАХА ОТ СМЕТКИТЕ САМО 30ЛВ!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Синдикатите ще живеят дотогава, докато има държавни предприятия със стотици хора. Лесно му беше на Тренчев преди години - от Кремиковци винаги можеш да изкараш десетки хиляди на протест. Сега от частния бизнес какво ще изкара на улицата? Не им пука за работниците и никога не им е пукало, а за собственото си оцеляване. Пожизнена благинка на поста. Мандрата свърши. Само квотите за парникови газове са стотици милиони годишно. Наши пари!!! Да се преквалифицират, не са богопомазани.

3

Анонимен

преди 3 години

Какви протести бе синдикати?Мариците отровиха района.Да се закриват вече. Стига са горели ***.

2

Анонимен

преди 3 години

И тия ще го дрънчат, а тулупа нали е дашен ще си плати такса спокойствие с общите пари.

1

Toyotko Temelkov

преди 3 години

ЕЕЕЕЕЕЕЕ малко са 20 %Искайте вдигане до края на годината с поне 60 %. Нека има повече за кражба на гърба на всички нас, които работим и плащаме данъците си с частните фирми.Кви са тея 20 %. Друго си е да има цели шкафове за крадене. КЪРЛЕЖИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!