61

Сата НАТО

преди 3 години

искат Баце в затвора... той за какво е осъден-------- Г-н Бойко Борисов е осъден за простащина, арогантност, предателство на евроатлантизма, съглашателство с нацисти, расисти,и хомофоби, прокарване на антиконституционни закони, раздуване на държавната администрация, РАЗДЕЛЕНИЕ НА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО, език на омразата. Също така е заподозрян в корупция в особено големи размери.

60

Бай Пеньо

преди 3 години

До Сата НАТО Честен бизнесмен, ама само в ушите!

59

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАбе то има и снимки на онуй дето скача на колатаоня кьоравия наркоман ли? Имаше и една дърта кошница с 3 зъба в устата. Не разбрах тя студентка 3-ти курс в Оксфорд ли беше :)

58

Бай Пеньо

преди 3 години

До Лидия Не една част, а всички получават пари за това. Едни пари от Бойко за безработица и други от Дубай.

57

до 58

преди 3 години

чичо ти Васко изобщо НЕ Е, не е бил и няма да бъде ЧЕСТЕН БИЗНЕСМЕН, занаеш ли какъв му е бизнеса

56

Анонимен

преди 3 години

До 33И Христос е бил замерян с камъни и хулен от тълпата!айде ша ва замоля докато възкръснете да си приберете cгaнта от площадите. Изaкайтe се за последно на моста и се прибирайте.

55

Сата НАТО

преди 3 години

Г-н Васил Божков е един честен бизнесмен, смачкан от управляващата мафия, оглавявана от Бойко Ебачас200 и Гешев. Това е положението. Отричайки тази проста истина, фактически узаконявате произвола на Шайката.

54

Анонимен

преди 3 години

До До 19 и 25 Абе то има и снимки на онуй дето скача на колата

53

До И

преди 3 години

Много ме е яд, че гласувах за Радев, направо съм бесен, как можах да се подлъжа!И не само аз много хора го мислят това! Той се държи като превратаджия и лидер на БСП!

52

до всички

преди 3 години

ето Сата Нато 47---------------------много точно казано, точно за това са на паважа и за това им се плаща ... да се върнел чичо Васил Божков, защото не е осъден, то и Цветан Василев НЕ Е осъден и братя Галеви и кой ли не още, но искат Баце в затвора... той за какво е осъден

51

На живо

преди 3 години

от правосъдие за всеки интервюираха един протестиращ, изглежда им се видя по интелигентен и каза че е дошъл от Дания : Как е в Дания? Как се назначават съдиите там? - Амиии не знам, назначават ги някак...има съдии? А вие запознат ли сте с тяхната правосъдна система? - Амии да...веднъж ме осъдиха за притежание на марихуана... Ако тази женичка беше гледала това видео, щеше да и стане ясно,че протеста е на ОСЪДЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ и определено нямаше да ги приближава с децата си. Просто медиите лъжат.

50

Анонимен

преди 3 години

От къде на къде някакви си платени ще ми налагат от къде да мина. След като плащам данъци да ми ограничават движението 50-100 кре.тени е недопустимо.

49

Лидия

преди 3 години

Снощи ги видях "протестиращите" повечето си правиха селфита за фейса на Орлов Мост!Пият, ядат, играят федербал, това са хора без работа, най-вероятно една част от тях получават пари за това!

48

Сата НАТО

преди 3 години

Защо жената не е писала показания, не е ду хала за алкохол, защо не се разследва случаят? Защо не и направят психопрофил? Защо застрахователите трябва да плащат заради нейната неадекватност от парите на всички останали?

47

И

преди 3 години

не се казва отровно трио а отровен квартет , начело с ездухания зелен чорап !!!

46

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите в момента са пълни имитатори. Истинският протест се проявява без подкана и без уговорки. Хората чувстват и мислят, нещо ги отвращава и те излизат.На сегашният протест младите просто си купонясват, селфита на празно цариградско шусе, малко скейт, колело на една гума, пиене и вафли, модерно е, а всеки който ти види снимките вика уаау. За да промениш и заставиш силните на деня да се укротят трябва да си една идея по-силен от тях.

45

Сата НАТО

преди 3 години

Спират еврофондовете, бюджета ще бъде хаос, връщане на Божков от Дубай, олигарсите излизат от затвора, и на всичко от горе Пандемия!------ И какво като се върнел Божков от Дубай? Какъв е Божков, да не би да е осъден за нещо? Ома 18 обвинения, кое от кое по-измислени от Прокуратурата.

44

Позитанки партизанки

преди 3 години

Майки от "Системата убива" бият майка с деца на софийско кръстовище !

43

До 40

преди 3 години

Ако биберона имаше нещо ,отдавна щеше да тръби по всички медии, смешници сте.

42

Сата Н

преди 3 години

Относно мъжа, който е на пасажерската седалка до жената в колата, Тодоров обясни, че той би трябвало да е коректив на жената, но заради стреса поведението му може да бъде оправдано. ---------- Баце, той се пресяга и дудне с клаксона, докато жената е наполовина излязла и се кара с хората. Без да съм психолог ти казвам, че или е пълен неадекват, или е пиян или цялата случка е умишлена провокация.