34

Анонимен

преди 3 години

само един НЕКАДЪРНИК в България използва политическата власт за лично отмъщение срещу хората

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонименмръсното щял да им отмъсти? хахаха няма да стане

32

Да бе

преди 3 години

До Анонимен 22Слепите хора, дали са група или не имат отличителни знаци и начини на пресичане на платното! Продължавате да се мъчите да носите вода от девет кладенеца, само и само да се изкарате прави! Да се умува е просто излишно! Просто това, което се прави е незаконно и щом е такова всеки да си поеме последствията, а не да се крие зад колективната безотговорност!

31

Анонимен

преди 3 години

Дайте имената им и ще видите. Колко от харата с които работят ще се отдръпнат от тях. Българите ще им отмъстят. Да се знае че са биячи на бебета и майка им.

30

Анонимен

преди 3 години

Коя бита жена има, бе лъжец гербав?

29

Анонимен

преди 3 години

Българите най-много мразят мръсните некадърници

28

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да пишете, това са биячи на майка с деца. Нямат жал към ревящите деца, само някаква жена се обади че в колата има деца. Тълпата се озвери още повече. Тълпа от зверове, не хора. И сгазени няма, има бита жена, деца и потрошена кола. И тези се борят за нос. Като бият жените и децата ни.

27

НОМЕР2

преди 3 години

Вместо наказание за майката-убийца, нашата прокуратура на Мафията преследва жертвите! Явно скоро правото ще се раздава от хората, а не от служителите на мафията, прокурори и милиционери!Като при Борисов, той крал кюлчета злато, пари, а прокуратурата на Мафията търси кой го е издал!

26

за 21

преди 3 години

До АнонименКАТО ПОЛУЧИШ ИМЕНАТА И АДРЕСИТЕ НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ? ДА НЕ ВЗЕМЕ ДА ИМ ОРГАНИЗИРАШ НЯКОЙ МУТРЕНСКИ АТЕНТАТ? ПРОТЕСТИРАЩИТЕ НЕ СЕ КРИЯТ. КРИЯТ СЕ МУТРИТЕ.

25

Иван

преди 3 години

Селективно правосъдие...

24

Анонимен

преди 3 години

Ученика на комунистическия престъпник диктатора Тодор Живков направи грешката да си отмъщава на хората излезли против корупцията и мафията. Безчовечен и жалък.

23

Анонимен

преди 3 години

Те всички твърдят, че са невинни -дори убийците

22

Хайде бе

преди 3 години

До До хайде беТя си е на пътното платно, защо да обръща? Защо не се махнат обявилите се за "протестъри", при положение , че всичко е нерегламентирано и незаконно? Нали искате закони, които всички да спазват? Или ще налагаме закони с незаконни действия?

21

Анонимен

преди 3 години

Ако група слепи хора пресича неправилно пътното платно и се лута по него, дали е редно една майка с деца в колата да сгази групата, понеже според нея тези хора няма какво да правят на пътя?

20

Анонимен

преди 3 години

Дайте имената и адресите на всички били жената и децата и. Зверовете трябва да се наказват. Според закона.

19

някой

преди 3 години

До БаиА ти, майната си ли търсиш на платното? Спазваш ли закона? Нали искате да има ред, или реда да се спазва от другите, а ние ще правим каквото си искаме?! Но докато има балъци ще има и балъкчии!

18

До хайде бе

преди 3 години

Абе , тя тая странен инстинкт за самосъхранение има, виждаш група от доста хора и вместо да обърнеш и да се махнеш ,защото си с деца, решаваш да ги сгазиш?Баси ,верно е Ку-ку тая?Нещо за теста за алкохол и дрога да кажеш?

17

Анонимен

преди 3 години

Българите трябва да се въоръжат, могат да бъдат внезапно нападнати от криминални елементи, могат да бъдат бити пред децата си, от хора без морал. Ревящите деца още повече озлобяват нападателите.

16

Хм !?

преди 3 години

Тази прокуратура е особено вредна за България. Калинките навсякъде са вредни, но в прокуратурата са особено опасни - ежедневно рушат държавността. Калинките в прокуратурата доказаха неефективността на промените в образованието след 1990 г., доказаха вредата от некомпетентността и неизбежната разруха причинена от корупцията!

15

Хайде бе

преди 3 години

До Анонимен 3Нападателка с кола на пътното платно? Пешеходците се движат по тротоарите, а не щурмуват платното! И нали искате ред, но като опре ножа и започват да се търсят оправдания! Каква е причината за проявената агресия спрямо жената и децата и при положение, че т.н. "протест" е нерегламентиран? Някой носи ли отговорност за действията на т.н. "протестиращи"? А забравихте ли фактора "инстинкт за самосъхранение", или не ви пука как се чувствува другия?