35

Анонимен

преди 3 години

Мога да ви кажа,че дистанцията като покупателна способност на България със запада се е скъсила в пъти за последните 10 години.Не съм гербаджия,а реалист и обективен човек.Ми ние до преди 20 години бяхме предпоследни в белия свят бе ! Надминахме латинска америка,страните извън ЕС,а в ЕС сме съвсем прилични като държава,която до скоро беше без улично осветление ,магистрала и асфслт по кварталите.Държавата на компотите,трушийте и домашния алкохол ! Вижте,и глиста иска да е змия,и мухата-аероплан

34

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Ама все за другите сте загрижени, и все им "пожелавате" разни работи, и все вие сте в тинята. Защо така?

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33Не съм виновен, че протестърите са аутсайдери с афинитет към субстанциите. Да протестират на полето и да не пречат на хората.

32

Ф.С.В.

преди 3 години

ДО ПЕПИ---ЩЕ СЕ ВИДИМ В СЕРВИЗА СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА -САМО ЧЕ ТАМ НЕ ЗАБРАВАЙ ДА ПЛАТИШ В ЕВРО -НАЛИ СИ ГОЛЯМ "РАЗБИРАЧ"- КАТО ТИ КАЖАТ -РЕМОНТА Е 700 ЛВ - ИМ ПЛАТИ 700ЕВРО!! ТАРИКАТ!!

31

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.АХАХАХАХАХАЕдвам си бях написал за това за втория вариант за след първата опорка и ти взе, че ме потвърди. АХАХАХАХАХАХА. Лелелелелелле, колко сте жалки!

30

Месар

преди 3 години

Защото внасяме 3-то качество месо от Европа!!!

29

Пепи

преди 3 години

До Ф.С.В.Сипвал съм бензин и газ в Италия Франция България Испания - навсякъде е един и същ.

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30Ти мани, в Германия е към 1.55 Евро. А иначе средната заплата в България не е 500 евро, малко повече е. По-скоро към 680, ама да не ти пука: русофилите са ларж, когато трябва да показват, че сме зле заплатите са надолу, а цените нагоре.Те затова така скачат като ужилени като прочетат, че нещо у нас е по-евтино. А пък ако случйно тая опорка не сработи, винаги може да се мине на вариант, че е некачествено. Цирк от неграмотни хора.

27

Ф.С.В.

преди 3 години

ДО 30 - УМНИК--АМА В ИТАЛИЯ ЗАРЕДИ БЕНЗИН -А ТУК ЗАРЕДИ БЕНЗИН С ВОДА!!! ЩЕ МИНЕ ВРЕМЕ И ЩЕ РАЗБЕРЕШ КЪДЕ СИ ПОПАДНАЛ ЗА 1.60ЛВ ХАХАХАХ!

26

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Вчера заредих бензин на 1.63 лв. Ако взимаш 500 лв. заплата /за да си купиш 300 л/. си е твой проблем. Впрочем преди три дни се прибирам от Италия -бензина е 1.40 ама......евро.

25

Ф.С.В.

преди 3 години

ЩО Е ТО "ПУНКТА"? -- АМИ ТОВА Е МЕРНАТА ЕДИНИЦА ПО ФОРМУЛАТА НА "ПУНТА МАРА" --ХМ,,, ВЕЧЕ МИ Е ЯСНО КАКВО ИСКАТ ДА 'УТОЧНЯТ" В СТАТИЯТА!1 ПУНТА МАРА ДЕЛЕНО НА ДВЕ - Е РАВНО НА 66 ПУНКТА!!

24

Анонимен

преди 3 години

До МилаКакво работиш, "мила" и колко ти е заплатата?10 хиляди във франция получават шефовете на някои министерства. Не знам "експерти" с такива заплати, та ми е интересно ти какво работиш. Заплатата на Френския ПРЕЗИДЕНТ е 179 хил годишно . Това прави 15 хил на месец.На нашия фигурант е 12 хил лева.

23

До Мила

преди 3 години

Скъпа много, ама много си зле

22

Пепи

преди 3 години

До Мила8-10 хиляди взимат на месец у Франция ама на седмица.Там стандарта е най висок.Толкова е висок че всички са по 2,1 метра високи.Боже боже - какви фантастики .

21

Ф.С.В.

преди 3 години

Не знам какви "ПУНКТА" се говори в Статията -НО__ 1,6 мил Пенсионери са с под 350 лв пенсия!! или казано ако 1 кг кайма е 11 лв -то това е 3-4 % от пенсията им! Само че 1 кг кайма са около 15 кюфтенца с хляб яйце и т.н. - Ами това ли ще се яде цял месец?? Олио 3 лв -ток за кюфтенцата 1 лв - И накрая най ЕВТИНОТО МЕСО В ЕВРОПА -Е НАЙ СКЪПОТО В БЪЛГАРИЯ!! ТО И БЕНЗИНА УЖ Е НАЙ ЕВТИН -АМА С ЕДНА ЗАПЛАТА ЩЕ СИ КУПИТЕ 300ЛИТРА - А В ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ ЩЕ СИ КУПЯТ ЕДИН ТОН!!

20

Мила

преди 3 години

Средната заплата в България е 500 Евро, а във Франция мои колеги на ниво експерт, не на ръководна длъжност, получават 8-10 хил. Евро. А там не е най-високия стандарт...

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21Айде още един дето точно за пенсионерите се е загрижил.Кажи, ти какво работиш, колко изкарваш? Остави ги сега пенсионерите на мира.

18

Анонимен

преди 3 години

Стига кухи статии било по евтино у нас напишете каква е консумацията. Колко от работещите бедни и особенно пенсионерите могат да си разрешат мръвка на трапезата.

17

Анонимен

преди 3 години

До ВикиМила, не е редно да се прекръстваш на всеки 5 минути.Само не разбрах, ти знаеш ли колко е средната заплата в България?

16

Вики

преди 3 години

И не ги е срам да правят подобни сравнения! Това е като да сравни някоя самотна баба с Бойко Борисов и да кажат:"Бабата по-малко харчи за храна от ББ!"Защо ли?