15

neveroqtno

преди 16 години

bez dumi prosto neveroqtno golqm 6ok...ne moga da si predstavq ako na men se slu4i tova

14

Анелия

преди 16 години

Че какво лошо има да правиш секс с брат си? Става дума само секс да правиш, а не да забременяваш от него? Именно брат и сестра, които наистина силно се обичат, биха правили най-готиния секс. Пак казвам - секс без забременяване, само за удоволствие и наслада!

13

MUDRYI

преди 16 години

нима е" ОТВРАТИТЕЛНО И УЖАСНО Е СЛУЧИЛОТО СЕ !!! ДА ПРАВИШ СЕКС С БРАТ СИ ?"- женски простотии! Няма нищо отвратително и ужасно *** ***,когато двама се обичат и правят любов!ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ ,ДА РАЗБИЯТ ЖИВОТА БЕЗ ДА ИМАТ ВИНА? НЕКА СИ ЖИВЕЯТ И ОБИЧАТ,ПРОСТО НЕ ТРЯБВА ДА ИМАТ СОБСТВЕНИ ДЕЦА,А ОСИНОВЕНИ! И АКО ЖИВЕЯТ КАТО СЕМЕЙСТВО С ОСИНОВЕНИ ДЕЦА И СЕ ОБИЧАТ,ПРЕСТЪПНО ЛИ Е?НАИСТИНА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЖЕНЯТ БРАТЯ И СЕСТРИ,ЗАРАДИ НЕНОРМАЛНОТО ПОКОЛЕНИЕ,КОЕТО ЩЕ ОСТАВЯТ! НО КАК СА СЕ РАЗМНОЖИЛИ ДЕЦАТА НА АДАМ И *** И НА НОЙ И НОЕВИЦА???ПО КОИ МОРАЛНИ ЗАКОНИ???

12

kasapo

преди 16 години

Това неможе да се коментира. Нека оставим зинали джуките си и се прекръстиме на никого от нас родителите да не са ни погодили такъв номер

11

БАТ'БАЙ ТИ ГАНЮ

преди 16 години

МАЛЕЕЕЕЕ......ОСТАНА И ДА СМЕ РОДНИНА С ЖЕНАТА........

10

sas

преди 16 години

Много биха казали, че това е животът.Но "не" това е наистина отвратително нещо,нещо което по принцип не трябва да се случва ако някой си беше свършил работата както трябва на времето когато са ги разделяли.И защо изобщо са ги разделили?

9

kris

преди 16 години

Няма да се у4удя, в Англия политиката на social services, в стремежа си да запазят правата на децата, са способни да ги разделят от малки и не си дават сметка, 4е тези деца изпадат в неподозирани ситуации.. аз ли4но бях свидетел на един развод, как разделиха децата от бащата, майката се отег4ила от благоверния си,намерила си нов по - млад любовник и подала молба за развод..децата, от които най малкото бе на 4 години, бяха присъдени на майката, без бащата да има право да ги вижда до навършване на пълнолетие, т.с. до 16 годишна възраст..та той ми разказа, 4е веднъж отишъл да ги види покрай у4илището където у4ели.. и майката подала оплакване, горкия бил арестуван .. пишеше им постоянно писма, които те не полу4аваха, нямаше никакъв контакт с децата..и още един слу4ай които мн ме потресе, бе историята на един мн симпати4ен млад мъж, наркоман.. запознал се с бившата си жена в един бар, влюбили се и се оженили.. родила им се дъщеря, но в един момент жената му се пропила и станала ***, а мъжът в момент на прозрение спрял всякакви наркотици..следва развод.. съдът присъжда детето на майката, независимо 4е има всякакви доказателства, 4е майката е ве4но пияна и всяка ве4ер с разли4ен мъж.. а сестра и е принудена да гледа детето..нейния бивш съпруг така и не можа да спе4ели делотота, такива ми ти работи по света..k. siderova

8

преди 16 години

Що да е трагедия?! Това си е модерното общество. Самотните майки да не мислите че всички са забременели от различни мъже? Децата им от къде да знаят че са полу братя и сестри? Чукала се родила си без да пита и без да знае бащата .... воила

7

liz

преди 16 години

Истинска трагедия е това.Да са в интимни отношения брат и сестра.Трябва сега да се издирят родителите и да ги съдят .

6

Цонка

преди 16 години

Я влез в изповед.ком, да видиш какви извратеняци имало!

5

LORENA

преди 16 години

брат и сестра не се разделят при осиновяване!!!!

4

ПЕНА

преди 16 години

ОТВРАТИТЕЛНО И УЖАСНО Е СЛУЧИЛОТО СЕ !!! ДА ПРАВИШ СЕКС С БРАТ СИ ???? ГОРКИТЕ ХОРА - СИГУРНО СА СИ РАЗБИЛИ СЪРЦАТА ОТ ЛЮБОВ И ПСИХИКАТА ОТ СРАМ !!!

3

sas

преди 16 години

Стана ми гадно.....Има подобен филм с Шарън Стоун на млади години - "Сълзи в дъжда" май беше.Заслужава си да го изгледате.

2

муахаха

преди 16 години

Така де, това да не е Франция. Там всичките семейни двойки са първи братовчеди :))

1

az

преди 16 години

А СТИГА, БЕ!