367

муспи

преди 3 години

Обявявам Фандъкоffа за кмет на Белене, след възтановяването му по комунистическия образец, с ци$ани надзиратели и азербайджано-тюркски хоспитал. Бойко Борисоff ще строи магитралата Трансбелене Експресуей, сам, като рине с ръце и трамбова с крака - бос де. Освен това ще получава дажба при изпълнена норма. А Ф-ffа няма да я приемат в хоспитала на редовна и без работа кормушка, заради бързото й състаряване.

366

CURE за Бойко!

преди 3 години

Че е пътник няма никакво съмнение, но ми е интересно тролската му армия какво препитание ще си търси после. Разните калинки и други срамни буби ще трябва да се връщат по родните места, София ще си отдъхне от мьекащи тунеядци... Ех че хубава 2021 ни чака!

365

българин

преди 3 години

Това че си държите оставките в джобовете все още.А не го подавате .Наистина минава границите д-р Фандъкова!

364

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТО 400Всякакъв диалог с тази особа е излишен, не е добре жената.

363

Сата НАТО

преди 3 години

Не го бях чел този коментар от Някоя си :) Каква е тази 68 бригада, да не е партизанска група някаква, бригада а :) хахаха----- Не, съвсем истинско военно подразделение на БА си е. Едно от най-боеспособните, доколкото ми е известно.

362

Peter

преди 3 години

То и границите на нормално управление са преминати отдавна. Да си дърпа фасовете и да се маха и тая.

361

Анонимен

преди 3 години

До някоя_сиИзтрещяла си ве жена, спри се малко :) Каква ВСВ, какви пет лева ги трещиш :)) Че военните имат специални части, имат, но са строго секретни, има бази в планините които са достъпни само за оторизирани лица, дори министрите нямат право да влизат там, справка Соломон Паси, дето както се е разхождал в планините със сина си, го арестуваха :)) Като попитал за какво става на въпрос, отсреща мълчание :)))

360

Сата НАТО

преди 3 години

да кажем, че законно им бъде наредено да прекратят опита ви за противоконституционен държавен преврат:)-------Имам основателно подозрение, че си мадам Томиславдончевица. Тя беше толкова тьпа и упорита в своята сляпа омраза и фашизъм. Значи, първо, противоконституционни са редица действия на Борисов и Гешев. Второ, това не е преврат. И трето, армията по Конституция не може да се меси във вътрешната политика.

359

Фандъкова!!!

преди 3 години

Понятие нямам хората поради каква причина изтърпяха в продължение на 15 години гьонсуратлъка Ви, на вас и на "шайката" Ви? Цяло чудо е, че толкова дълго изкарахте... . Не разбирам защо се чудите на поведението на хората? И пак тежко натъртвам тук, откакто сме демокрация, управляващите се възпроизвеждат, привличайки ТЪЖНИТЕ 8 - 10% от населението. Това значи, че от 30 години 90% от народа НЯМА парламентарно представителство, т.е. НИКОЙ не защитава интересите му!!!

358

някоя_си

преди 3 години

до 400- Съвместно командване на специалните операцииот Уикипедия, свободната енциклопедияСъвместно командване на специалните операции (бивша 68 бригада специални сили) е съединение на Командването сили за специални операции (КССО) на Сухопътните войски на Българската армия до 2004 г. а след това самостоятелно поделение наследник на бившата Парашутна дружина, която се отличава в боевете при Страцин и Стражин през Втората световна война. Дружината е първото парашутно-десантно подразделение в България и предшественик на съвременните специални сили в България.

357

Абе

преди 3 години

Къде е оня нещатен *** Ивайло?Ай *** ти си голямо шубе бе мухленчо, къде се криеш мамино насранко синче?На мама под полата ли бе ?

356

някоя_си

преди 3 години

400- да кажем, че законно им бъде наредено да прекратят опита ви за противоконституционен държавен преврат:)

355

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОНе го бях чел този коментар от Някоя си :) Каква е тази 68 бригада, да не е партизанска група някаква, бригада а :) хахаха

354

Яйцата

преди 3 години

скоро ще полетят в обратната посока - от благодарните граждани към "самоотвержените" протестиращи - ще бъдат почерпени с любимия им продукт - сурови яйца.

353

някоя_си

преди 3 години

394- АААА- значи- АКО ТОРМОЗЯ МАЙ-К-А ТИ ЧРЕЗ ТЕРОРА, КОЙТО ТИ ОКАЗВАШ НА ВСИЧКИ СОФИЙСКИ ДАНЪКОПЛАТЦИ- ЩЕ ЛЕЖА В ЗАТВОРА, А КОГАТО ТИ ТОРМОЗИШ СЕМЕЙСТВОТО МИ И МЕН И МИ ПРЕЧИШ ДА ПРЕКОСЯ СОФИЯ ОТ ЕДИНИЯ ДО ДРУГИЯ КРАЙ И АВЕРИТЕ ТИ БИЯТ БЕЗЗАЩИТНА НЕВЪОРЪЖЕНА ЖЕНА И Й ПРОВЕЖДАТ ОПИТ ЗА УБИЙСТВО- ТОВА Е ПРОВОКАЦИЯ НА НЯКАКЪВ СИ ГЕРБ И ТИ И АВЕРИТЕ ТИ НЯМА ДА ЛЕЖИТЕ В ЗАТВОРА, А:) НА това ли ви учи хаджигенов:) ДА ЗНАЕШ , ЧЕ ТЕ УЧИ НА ЛЪЖА! НАЛИ ЗАКОНИТЕ СА ЗА ВСИЧКИ- ЗАЩО ИЗКЛЮЧВАШ СЕБЕ СИ ОТ ТЯХ

352

До учудените

преди 3 години

Наказва се този, който е виновен.Не наказваш други хора за нечии прегрешения.Мислете малко заспалковци

351

Сата НАТО

преди 3 години

до някоя сиИДВАТ СПЕЦИАЛНИТЕ ЧАСТИ И/ИЛИ 68 БРИГАДА ------Кои са тези?Ти питала ли си ги всеки поотделно дали искат да бият хората по улиците?

350

Анонимен

преди 3 години

До 393Няма да върнат паричките, само ще станат за смях :))

349

иванчо

преди 3 години

До 393Интересна логика - защо ли тогава затворите са пълни с хора - защото са върнали откраднатото, или защото са съживили обитите ?!?!Защо наказват хората - някой ?!?

348

Анонимен

преди 3 години

ще правя кекс, ама в магазина свършили яйцата, некой изкупил всичките 200 кори яйца, протестърите на кое кръстовище сте че да ми усложите с една *** яйца, пеша ще дойда и без децата, за да не решите че съм терорист, спокойно