19

СПОКО

преди 4 години

Африканските мениджъри и ислямските инфлуенсъри до десет години ще оправят нещата. Каквото се срути-срути, другото нали ще остане. Все ще има къде да се направи базар и дюнерджийница. Стига излишна паника, все едно го пазите за децата си тоя Амстердам.

18

kaputt

преди 4 години

На нас живота ни се срина тез чуждопоклонници пак мислят за другите, мама ви недна

17

(//\\)

преди 4 години

Докарайте му на Амстердам още 100.000 бежанци от Мароко (защото сегашните 150.000 мароканци там са недостатъчно) и нещата ще се оправят! Гаранция! А, и да не забравите да им преустроите няколко десетки църкви на джамии.

16

Абе

преди 4 години

На тия надменни холандци това им се пада - все си придават прекалено тежест, та затова потъват !

15

Анонимен

преди 4 години

Тя и Виена е топ но Будапеща и Краков са ми по-красиви. А на мен лично не ми харесва вечно облачното време и сградите с гола тухла. Стокхолм е най-хубавата северна столица.

14

От Амстердам

преди 4 години

Пичове поздрави от Амстердам! Топ 10 в света град за живеене! Не го мислете! Долните *** са полудяли!!!! Особено 7 - Холандия без постижения? Наука, търговия, селско стопанство, изкуство и дизайн?!? За размера си - една трета от България има огромен принос! Езика е гаден наистина, но иначе са супер пичове! А проституцията е по-добре легална както и тревата - да не е в ръцете на мутрите. Споко Амстердам ще е Ок!

13

до 7

преди 4 години

Орав си за холандците, но не слагай скандинавците при тях. Швеция не са колонизирали половинатя свят и не заслужава същата съдба, Финландия още по-малко. Аз учих в Холандия, ако ще да потънат все ми е тая. Много са зле! Трябваше да отида в Скандинавия.

12

Веско

преди 4 години

Доколко е столица е въпрос на тълкуване, но да обясня на превеждащите с гугъл, това дето се пише структура на английски, на български техническия термин е конструкция!

11

Гуфу

преди 4 години

До 10Незнам см ти колко си умен но със сигурност си голям комплекса., ащо ако е в БГ ще загине? Вечните чуждо поклонници. От статията става ясно само едно, че навсякъде има проблеми, навсякъде държавни служители не си вършат добре работата. И най вече понеже е скъпо. Станахме твърде много на тая земя. Пък ти като не ти харесва в БГ свободен си да напуснеш.

10

f

преди 4 години

Джеръми Ът е еврейският Исус, мразете го, българинът му извадил едното око, след като преди време станало обратното! Джеръми си е с едно око и така болно, че не може да се излекува с нищо, ако претендира че е той, да си извади едното око!

9

Анонимен

преди 4 години

Ако изберат Фансъкова за кмет на Амстердам, всичко ще се оправи. Даваме ви я!

8

Ист до 6

преди 4 години

Да, Бог има. Но Бог НЕ наказва. ХОРАТА САМИ СЕ НАКАЗВАТ ЧРЕЗ ЛОШИЯ СВОБОДИН ИЗБОР, КОЙТО ПРАВЯТ. КАКВОТО ПОСЕЕШ, ТОВА ЩЕ ПОЖЪНЕШ.

7

Анонимен

преди 4 години

Да ги заливат.Най-гнусната европейска държава.Основни пропагандатори заедно със Скандинавските държави на джендъризма безполови лични карти хомосексуализъм и тн.Гнусни са ми тия.Държава без каквито и да е постижения.Безинтересна дупка.

6

Alastair

преди 4 години

Сега не искам да звуча апокалиптично-библейски, но ... легална проституция, легални наркотици, порно индустрия, гей - паради.. изобщо това е един упадък на европейската култура - мислите ли, че Бог одобрява това ? Ще кажете, че Бог няма, че това е измислица. Следете събитията по-отблизо и вижте сами.

5

ЦИНИК

преди 4 години

Бря не думайте тва,че жа иде квартала с червените фенери.

4

Анонимен

преди 4 години

Вие се молете да не друсне повече от 6,5 по Рихтер... От бг нищо няма да остане

3

Анонимен

преди 4 години

Откога Амстердам е столица на Холандия!?!? Боже, прости му!

2

Наказаниеи

преди 4 години

Град на покварата!

1

Мишо

преди 4 години

Амстердам и сбирщина от наркомани, обратни, извратени, порно актьори и содомисти. Как няма да потъне!