14

Анонимен

преди 3 години

Значи има спад на заразените, днес са 2.5 процента. До вчера бяха 5-6

13

Анонимен

преди 3 години

И се започва така едно леко повишаване на герберските данни за починали и заразено от ковид19 ! ММдаааа, ново нареждане от герб

12

Анонимен

преди 3 години

Хм, малко случаи, много умрели..Намирисва на лъжа.

11

До 11

преди 3 години

Отиди в Африка да тестваш дали има ХИВ-СПИН

10

LosHo

преди 3 години

Много ми е интересно как в Бургас все по 1-2 случая на ден! Намирисва ми на измама с цел да спасят и малкото от туризма....

9

НЕКОЙ

преди 3 години

Вчера минах теста. Сутринта. С една клечица в устата и една за двете ноздри. Резултата е отрицателен. А умишлено вилнях по Черноморието и никъде не носих маска. Умишлено се навирах по барове, кръчми, кафенета и големи групи хора. Е няма и няма заразяване. Хайсиктир и смотания вирус, ***.

8

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ...

преди 3 години

КОГАТО НОСИТЕ МАСКА, ВИЕ СЕ ЛИШАВАТЕ ОТ КИСЛОРОД. ВИЕ ВДИШВАТЕ ВЪГЛЕРОДЕН ДВУОКИС, КОЙТО ИЗДИШВАТЕ. ТОВА ВРЕДИ НА ВАШИТЕ ДРОБОВЕ, НА ВАШЕТО СЪРЦЕ. СЛЕД ВРЕМЕ, НОСЕНЕТО НА МАСКА ЩЕ СЕ ОКАЖЕ КАТАСТРОФАЛНО ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ.

7

НЕКОЙ

преди 3 години

До Анонимен: А от рак колко умират, а от сезонен грип, колко умират, а от смърт дневно колко умират, въобще от болести колко умират??? Спри болестите де, спри смъртта. Можеш ли?!

6

Анонимен

преди 3 години

Златена някой да я заключи в мазето при киселото зеле и виното. И да и спре интернета.

5

Анонимен

преди 3 години

До НЕКОЙЩом 5% умират е страшен :)

4

НЕКОЙ

преди 3 години

Активните случаи са 4546. Като извадим от общият брой заразени, се получава 9954 преминали през вируса. Много е страшен този вирус, ахахахаха.

3

страх

преди 3 години

Ръст със 100 човека за ден. Ужас. И ръст на броя на тестовете с 500%. Май сега изведнъж ще намалеят бройките за седмица две , ще излезем и ще кажем, че вожда е толкова як, че е излекувал цялата страна от коронавируса. Те тогава няма и оставката да му искат.

2

анонимен

преди 3 години

До ЗлатинаДобро утро! Пожелавам успешен ден на всички!ЗЛАТЕНА, УЖАСЕНА, РАЗГНЕВЕНА, Убедена!

1

Златина

преди 3 години

Стана страшно! Ужасяващата и изключително коварна зараза отново се развихри! Борисов обявявай извънредно положение и вади бариерите и мобилните къщи от тайните складове Не чакай до 18 септември! КПП-та незабавно! СМС-те за излизане навън да влизат в сила от днес!