12

До преден писач

преди 3 години

Бойко е Бай Ганьото на Европа. ,,Великият международник " е иронично. Платили са ти да бълваш глу.пости във форума. Не се излагай,хората да те мислят и тебе за пр0ст.

11

Аланколоу

преди 3 години

Това е което хоратс искат изкарване на мандатаЛумпените са нелегитимно малко

10

Анонимен

преди 3 години

Тия така не разбраха че Борисов е ДЪРЖАВНИК. За това 2 пъти си дава оставката и пак бие на изборите. Против него са едни озлобени твари, руски кукли, заблудени неадекватници и други подобни.

9

Анонимен

преди 3 години

Гласуваш за радев, получаваш криза, мизерия, глад, нищета, анархия, протести, гражданска война.

8

муспи

преди 3 години

Радеф, Тиквата, Пеефски, Нинова, Соломон, Воган, Царя...Мафио наша свободна.Мафио наша здравей!Ний идем бодри партизани -Народни верни синове!

7

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

РЕСТАРТА ТРЯБВАШЕ ДА ГО НАПРАВИШ ПРЕДИ 12 ГОДИНИ

6

Обективен

преди 3 години

Вятърът на промяната на СДС-то,тая песен сме я слушали, ,,Кой не скача е червен", тоя филм сме го гледали. Бойко какво ще рестартираш бе? Дърт компютър Правец-Бойко,се мъчи да се включи пак,ама процесорът му гръмнал.

5

Обективно

преди 3 години

Най- активни за свалянето на ББ са кръгът Прокопиев, чедо на директор от УБО, подкрепян от старите уж седесарски среди начело с Иван Костов. Те така се строеше " капитализмът" в България. Има много хубави статии във фрогнюз с много подробности от далечната 2013 година, за което главният редактор тогава едва не премина в отвъдното.

4

Анонимен

преди 3 години

Няколко седмици протести и имаме оставки както и конкретно предложение за ВНС и нова конституция.8 месеца протести срещу Орешарски и нито една оставка, нито промяна.Къса памет имат червените "протестъри"6

3

Анонимен

преди 3 години

Радев е позор, оставка и затвор!

2

Анонимен

преди 3 години

Рубладжиите са в шах,Резил Радев пак е контра, защото няма да му се получи бленуваното служебно (червено) правителство.Импексова ще се пеняви, щото иска пак да е главатарка на червената шайка .Мая се чуди каква нова провокация да сътвори, защото е наясно че остава извън играта.Циркът на червената мафия.

1

Анонимен

преди 3 години

Оставка на румен радев, съд и доживотен затвор!