72

???

преди 3 години

Къде продават чесало за прасе?

71

GG

преди 3 години

Образователен ценз аланколууу....Като иде на избори да вземе един химикал и в празното поле да напише собственоръчно..." Аз долуподписания Макарон Тепсиев с егн 43434343... гласувах. Дата и подпис.Ако това не може, не номерца, не хиксчета ... кви концепции кви размисли...! Капиш? ..

70

Анонимен

преди 3 години

Колко от тия байрактарки от МВРО са ходили в казарма ? като искат - те да ходят !

69

Анонимен

преди 3 години

Повече муцуните ви да не съм ги видял! Отдавна не се за слушане!Търпяхме ви крадливите ненаядни гуши и шкембета, псевдо патриоти!Отвратително!Ей, власт, та власт...Таман таласъмът се подреди с туризма.Откъде изпълзяха тези змии и лешояди?Не разбирате ли, че никой не ви иска повече, за да ни крадете и мачкате

68

Анонимен

преди 3 години

Целта им е да се държат за кокала ! Като искат казарма, да пратят там Сиди, Контрера, Джимбазки и останалите ***

67

Програмист

преди 3 години

Подкрепям. Но бих добавил : за да получи право да гласува - две годишна служба в армията, независимо от пола.

66

до 65

преди 3 години

До АнонименМи прати децата да се бият с римляните, докато върхушката трупа килограми. Ще им осмислиш живота

65

Виготура

преди 3 години

Значи някой примерно с основно образование, който бачка честно и изкарва пари и плаща данъци и субсидии на държавата няма да има право да гласува? Голям смях ще падне.

64

до 57

преди 3 години

И аз съм служил 2 години в казармата.На практика нищо не правех полезно за никого,но така беше-трябваше 2 години да кибича там,да чакам да се минат 2 години.Занимавахме се по цял ден с глупости.Научих се да марширувам,да козирувам,да си гладя дрехите като ги сложа под дюшека и спя върху тях,да цикля паркета с топка от метални стружки застъпена с крак,да се бръсна на сухо.Но после нищо от това не ми трябваше.След като се уволних имах вид на подивял индивид когото всички гледаха странно.

63

Анонимен

преди 3 години

Хахаха косплеърите много са си повярвали.

62

смях

преди 3 години

Праси, не предложи ли и луканкаа да е безплатна.

61

3M

преди 3 години

Бих застрелял всеки, който се опита да върне ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА служба!

60

Анонимен

преди 3 години

Не виждам нищо за закон за лустрацията. Нищо за дистанционното гласуване.Нищо за защита на закона за свободното изразяване.Нищо не виждам.Оставкаъ

59

Анонимен

преди 3 години

До Оглупял народЕ бял господар, ако е с една рота римляни не може да се справи, какви претенции може да има към живота?Били сме в казарма, оцеляли сме. И инциденти е имало, но се е продължавало напред.

58

Анонимен

преди 3 години

Точно така хора без средно без право на гласуване!За тези които нямат основно 2г казарма ,а за тези без средно 1г

57

Анонимен

преди 3 години

До смяхИ кое да му е ценното, ако не е полезен за обществото? Какво значение има чий точно син е? Винаги съм казвал, че бих помогнал на всеки младеж или девойка, стига да имат потенциал за развиване. Без значение чии деца са.Има три нива на личностно развитие.Ниво 1. Дом, семейство, заплата, личностно оцеляване.Ниво 2. Група, интереси, обществен живот. Ценностите от предишното ниво са засенчени.Ниво 3. Идея, ценностна система, управление на масите. Хората са бройки.Всеки е на своето ниво

56

Анонимен

преди 3 години

За какво е този цирк? Половината от тези предложения са явна дискриминация и няма как да станат, докато сме в ЕС. Ако искат излизане от ЕС, така да си го кажат.

55

Анонимен

преди 3 години

"Войводите настояват за образователен ценз"За какво образователен ценз? За право на съществуване?И какъв ценз - професор? И без това малко остана, според слухове ..

54

Оглупял народ

преди 3 години

До Казарма? ДА!Като иде в Каракачанската прехвалена казарма, ти наясно ли си , че вече половината население е ромско. какви веселби ще са. Наясно ли си колко инциденти стават и без да има толкова войници в казармите. А имаш ли представа, че материалната база на тия казарми е разрушена отдавна и ще трябват години и много, много, напразно хвърлени средства докато това стане. И кой ще се възползва от малкото останали грешни деца в държавата? Да не говорим, че много емигрираха именно затова.

53

Анонимен

преди 3 години

тази пък донаборна служба защо?!?!