52

popa ot razgrad

преди 3 години

"ниско" или "низко"...за да станеш журналист, първо трябва да завършиш начално образование...

51

Анонимен

преди 3 години

Язе не сам си сменял работата цел живот. От как работим безработен шеф немам и никой не ми пречи.

50

Анонимен

преди 3 години

Най-лошото е, че в София вземат 2-3х лв и ходят по морета и се фръцкат, някой казват че 10х лв даже не им стигат, а в провинцията чакат ли чакат. Накрая всички ще станат софиянци, а другото ще е ловни полета и гори

49

Иван

преди 3 години

Българина е алчен, затова е така ! Алчни феодали и не само, гледат как да те изцедят. Тази държава отдавна е в мозъчна смърт !

48

Анонимен

преди 3 години

А колко ходят на работа с нежелание и депресия с години наред...Това влиза ли ви в статистиката ?!В БГ няма реална икономика - има група феодални старци по високите позиции, които не пускат мястото си за по-младите висшисти. А университетите бълват доста висшисти на година !!!Ами не - аз не виждам нови кадри в моята работа, а само преназначени такива - чрез роднински, консомолски и любовни връзки ...

47

Анонимен

преди 3 години

Коги прочетеш у джобса - мотивиращо възнаграждение + бонуси...почвай да бегаш бате..

46

Баи

преди 3 години

Еми сменят я защото им е много хубаво обсипват ги с пари подарьци и те засрамени бягат да търсят друго работно място

45

Анонимен

преди 3 години

За, което са виновни единствено "бизнеса и бизнесмените"...А *** обвиняват Бойко, че частника плаща жълти стотинки на работещите за него.

44

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да си говорим, сме с най-нисък жизнен стандарт не само сред страните от ЕС, но сред много страни от т. нар. "Трети свят". Още по-лош е фактът, че тази разлика спрямо развитие страни се увеличава. Преди време имаше теория, че държавата трябва да се управлява от едно правителство по-дълъг период за да се развиваме. Е дали това се случи, случва.....

43

Анонимен

преди 3 години

Аз нямам пари за катък "Веселина", а пък за вас - не знам.

42

100 гайди да надуваш

преди 3 години

Гербаджийските програмисти са като Лохнеското чудовище, всеки е слушал за тях, ама никой не ги е виждал.

41

бкп

преди 3 години

е как така сменят работата ?! нали в България работа няма !

40

Друг програмист

преди 3 години

Копи-пейст мишков програмист от високо машинно ниво с JAVA аплети. Къде си дрогарю програмист да те тествам на Фортран и С+?

39

Анакин Скайуокър

преди 3 години

Тоя е програмист колкото аз съм джедай. Всъщност като се замисля може да се окаже че е по-вероятно да съм джедай де.

38

Архангел Псувнаил

преди 3 години

До ПрограмистТоест пишман-псевдо-квази програмист.Като си толкова умен я ми намери информация за ситема генератор-двигател или така нареченият електрически вал в изброените от тебе източници. Да е образовам малко че имам желание за самоусъвършенстване образование и развитие. Може да ми намериш и техническата документация на VAWT PIONIER 1, щом си толкова умен. Прати ми линкове, гений.

37

Анонимен

преди 3 години

Най добри доходи имат майсторите на покриви и изолация обявяват ти една цена да се вържеш а после те рекетират и вземат 10-15 пъти повече и според Полицията и Прокуратурата нямало престъпление защото те си искали ти си давал!

36

хакермен

преди 3 години

@не е тайна: Така е, разкри ни. Всички програмисти сме част от тайни организации, управлявани от Илюминати и Масони и ползваме данните ви, за да можем скоро да ви чипираме и управляваме мислите ви. Сисадмините и мрежарите също ни помагат, ама те са в други секти. Скоро коментарът ти ще бъде премахнат, а ти влезе в полезрението ни. Очаквай ни. Ние не забравяме. Ние не прощаваме. 5G forever.

35

Захари

преди 3 години

Лошото е, че повечето хора в България са на първото стъпало в пирамидата на Маслоу и парите са им основният прерогатив за взимане на решенията в живота. Тъжно е, че хората масово напускат за 300-400 лв. повече.

34

Анонимен

преди 3 години

До ОСТАВКА!3/4 от всички пари отиват в нощното шкафче на Тууулупа.Колкото е вярно, толкова да е здрав президента!

33

Анонимен

преди 3 години

До Не е тайнаПрограмистите имат високи заплати защото се възползват от ВАШИТЕ данни. Прогамистите са богати защоти се възползват от ВАС !!!Не се филмирай толкова.