59

Анонимен

преди 3 години

Е кой не знае,че Бойко е бил сикаджия?Но това не попречи на народа да си го избира за премиер.Сега ли се сетихте от ДСБ за това.Когато Раданчо влезе в коалиция не го ли знаехте.Жалка работа.

58

Курнелия жаалка...

преди 3 години

БСП искаше оставка от премиера, но получи червени домати и яйца пред парламента. Весело шоу. Нинова си вкара автогол, и това е последната и глупост засега... С *** начело на Бсп, комунистите винаги ще губят и ще бъдат за смях и подигравки. Не го ли разбрахте все още ?

57

Бойко Сикаджията

преди 3 години

a` Консорциум каучукова индустрия- АД, София член на Съвета на директорите;a` Ай Ти Пи България- ЕООД собственик и управител;a` Интерпрайм тобако- ООД съдружник и управител. Във фирмата участва Румен Николов Пашата чрез фирмата си Арена 95.a` Ипон-2″-ООД съсобственик;a` Прахайм-ООД Червен бряг съуправител;a` Цебра- ООД (която от своя страна е съдружник в ИПОН Агенция за сигурност и охрана ООД) съдружник;a` Сириус-2- ООД съсобственик;a` Химтекс- АД член на Съвета на директорите

56

Бойко Сикаджията

преди 3 години

1.Участие във фирми и други стопански организации:a` Бентонит Кърджали (собственост на СИБанк пряко и чрез офшорни фирми) собственик и управител. Предприятието е закупено в периода 1998 1999 г. от РМД с участието на частни фирми, като сделката е финансирана от свързаната със Славчо Б. Христов БРИБ. Понастоящем има назначена прокурорска проверка за произхода на парите за неговата приватизация като част от разследването на кръга Капитал.

55

Бойко Сикаджията

преди 3 години

След завършването, известно време работи в свързаното със спецслужбите външнотърговско дружество Инко. По същото време следва и в УНСС, специалност Международни икономически отношения. Първоначално е представител за Балканите на международна компания за автоматизирани системи. Впоследствие работи в стопанско обединение Гъвкави автоматизирани производствени системи (ГАПС). През 1989 год. напуска ГАПС и започва частен бизнес.

54

Анонимен

преди 3 години

Да ама мажоритарен вот има с шепа страни ,предимно федерални и с двупартийна система.Тук как виждаш държавата с две партии!!Пак недомислици.Франция пък има мажоритарен вот ,но не за всички депутати и там е президентска република.Говорите недомислици и ако ги приложите хората ще ви изгонят със сопи ,а не с домати и яйца.И не е проблемът на държавата ,че Караянчева я е нарекал еди как си.Всъщност тя си го заслужава,не мислите ли.Проблемът на държавата е тия мутреси навсякъде из властта.

53

Бойко Сикаджията

преди 3 години

БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛИ1. Цветелина Бориславова Карагьозова, род. 27.09.1958 год. в София, председател на Надзорния съвет на СИБанк, разведена.

52

Бойко Мафиота

преди 3 години

13. Химтекс- АД. Членове на съвета на директорите Бойко Борисов, Цветелина Карагьозова и Мирослав Дерменджиев до 1997 год. Впоследствие в СД на дружеството влиза майката на Цветелина.

51

Бойко Мафиота

преди 3 години

12. Сириус-2- ООД, регистрирано през 1992 год.Собственици Бойко Борисов и Цветелина Бориславова.

50

Анонимен

преди 3 години

Ако няма други след изборите протестите ще продължат и няма да може да управлява който и да е.

49

Патриот

преди 3 години

Протестите били граждански. Дрън, дрън, дрън. Баш са си сръбски и дубайски!

48

Атанас Велмазов

преди 3 години

Предстои сигурен кабинет БОРИСОВ 4, лесна победа за Герб и съвсем закономерно- най-успешният министър председател, който сме имали !

47

оф аман

преди 3 години

с тези мажоритарни избори. Това което Славчо и Валери Стефанов не ви казват за тях е че:в смесените райони 100 процента избрани ще са депутати от ДПС, във Варна депутати от една трибуквена организация и т.н. и т.н. А да и около 49 процента от населението няма да има политическо представителство.

46

Бойко Мафиота

преди 3 години

10. Цебра- ООД, регистрирано през 1994 год. Съдружници Бойко Борисов, Цветелина Бориславова, Живко Делчев

45

Пишете бе

преди 3 години

Айде бе днес.бг, пишете за насилието над журналисти от страна на т.нар. протестиращи!Посегнаха на свободата на словото! Всеки, който не говори колко страхотен и нужен е протеста, как тези ремонтирали държавата като се*рат и пик"аят по центъра на София е неудобен, враг, герберасг и т.н.

44

Бойко Мафиота

преди 3 години

9. Би енд Пи Комерс-ООД, регистрирано през м.май 2001 год. на адрес: София, ул. Любен Каравелов 83, ет. 2. Съсобственици Бойко Борисов и Пламен Тачев Петров.

43

Бойко Мафиота

преди 3 години

8. Будоинвест-ООД Съдружници: Румен Цветков, Алексей Петров, Бойко Борисов (до м.август 1998 год.)

42

Бойко Мафиота

преди 3 години

7. Прахайм-ООД Червен бряг, учредена през 1996 год. Дейност производство на сапуни и миещи препарати. Съдружници Бойко Борисов, Цветелина Бориславова и Прайм инвестмънт тръст(един от учредителите и основните акционери на ТСБанк,). Управители Цветелина Бориславова и Алипи Алипиев.

41

Бойко Мафиота

преди 3 години

6. Джи енд Би травъл къмпани, регистрирана през есента на 1994 год. и свързана със СИК. Съдружници са Бойко Борисов, София Делта-ООД и др. През април 1996 год. фирмата е одобрена за купувач на 55 % от акциите на грандхотел София за 595 млн.лв. (8,5 млн. долара). Впоследствие сделката е разтрогната, поради неизплащане на първата вноска.

40

Ох, писна ми

преди 3 години

До знаемАко е това "добро", което се вижда сега всеки ден по новините ... - НЕ, БЛАГОДАРЯ!Предпочитам сегашното "по- малко зло" (според мен).