15

Анонимен

преди 3 години

Аман от недоволни! Ако се върнат годините на глад и мизерия, какво ще правят сегашните недоволни? Тогава, колкото и да искат няма да им позволят да правят барикади и да блокират движението. За справка, да видят Беларус.

14

Българин

преди 3 години

Жалко! Майки-"убити от системата" парите, които още и още искате отиват да се почистят сградите от "миш-маша", с който заливате фасадите на сградите! Можеше "ОТРОВИТЕЛИТЕ" да ви дадат тези парички, с които купуват яйца и домати/ можеше да бъдат трюфели, Черепа може да си го позволи/.

13

Анонимен

преди 3 години

ИЗЛИЗА,ЧЕ ТРИМАТА *** ПРИЗОВАВАТ КЪМ ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ,ТОВА НЕ Е ЛИ ПОДСЪДНО?

12

Коментар

преди 3 години

Като ще хвърлят домати за пореден денинформирайте обществеността колко струвапочистването на сградите и хората на които савръчени актове за хулигадство дали плащат данъци.

11

Анонимен

преди 3 години

Щом и боец са там,лъсна им голият дирник на "протестиращите"

10

Анонимен

преди 3 години

с една дума ид..ти.

9

Антикомунист

преди 3 години

Нали шумкарите щяха да се събират в 6:30? Мързи ги да станат ли?

8

До 3

преди 3 години

Ще плащаш, къде ще идеш. Нали трябва да бъдат лекувани и обгрижвани онези, които трошат линейките и бият медиците, когато им отидат на крак, защото някое от екзотичните бебета е пръднало, а 15-годишният му баща е решил, че това е достатъчна причина да вика спешна помощ.

7

Анонимен

преди 3 години

Отровното трио или триото глупа ци да покажат, че могат градят, а не само да рушат

6

Баи

преди 3 години

В началото когато - царя искара на политическата сцена - бб и ас като мнозинството бьлгари повярвах , че може да има някаква промяна кьм по добро , надявах се партия - герб наистина да опита да направи промяна кьм по добро за младите бьлгари - но след всичко чуто видяно прочетено сьм крсино отвратен , мога смело да заявя , че като бьлгарин бих гласувал дори за - дпс но никога повече за - герб

5

Анонимен

преди 3 години

Миналата седмица се издължих на НАП след което проверих с ПИК дали дължа и нямаше нищо!Тая седмица получавам писмо в което пише, че ще ми вземат насила имуществото!

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Държавата няма да я "счупят". Ще бръкнат в джоба на данъкоплатците, защото после изцапаната фасада ще трябва да бъде почистена.Редно е да ни уведомят:- колко ще струва това почистване;- на каква сума възлизат данъците, които внасят в хазната хвърлячите на домати.Няма да е трудно да бъде идентифициран всеки, който хвърля домати, камери има навсякъде.

3

Анонимен

преди 3 години

Омърсяването на фасадата на Народното събрание е оскърбление за нацията.Полицията трябва да се намеси решително.

2

Анонимен

преди 3 години

Платих си здравните а нямам доходи!И днес получавам от НАП, че ако не платя ще ги съберът принудително!Мутти вън#ОСТАВКА

1

Анонимен

преди 3 години

УжасТ!