88

Анонимен

преди 3 години

До Рехави протести,Гладните протестират. Тези *** гладни ли са? Ти мениджъри виждал ли са да протестират, милионерите излизат ли на морални протести? Черепчетата заработват надника, това е.

87

Какво правят?

преди 3 години

Милостиня ли просят? Хора без гордост и достойнство...

86

До 98

преди 3 години

И не можа да направи нищо и с майките на инвалиди. Колко ли им плати. Държавата им дава по 900 месечно по ЗЛП

85

Рехави протести

преди 3 години

Снимани от дрон протестиращите в София са по 3-4 хил. души всяка вечер. На най-големия митинг на 29.07 са били между 12-15 хиляди. В останалото време са 2-3 хиляди дневно. А днес са около 1000 души. Крайно недостатъчно... Може би есента... За сведение протеста на жълтите павета на БСП е бил между 2500-3000 души. Колкото едно село. Жалка работа. За сравнение големите протести на СДС през 1990,1991,1996, 1997 години, които събориха комунизма бяха 150-200 хиляди души в София дни наред. Тогава нещата се случват.

84

Пловдив

преди 3 години

USA е добре да разбере,че България НЯМА да бъде Латинска Америка на ЕС. Да си отварят очите и ушите. Няма да търпим, равноправие и достойнство. Свобода или смърт! Време е за справедливо партньорство.

83

Анонимен

преди 3 години

Божков иска цунг цванг. Ако разгонят протеста, печели. Ако продължава, печели. Но, ако нищо не се случва, при лошото време ще му останат стотина платени. И беснее в безсилието си. Загубени сте протестъри. Упепват ве с бездействие. Хитро.

82

Тихо бе!

преди 3 години

Слепи ли сте кво става?Ся милиционерите ще изкарват протестиращи от къщите щот Боеко чака повод да избяга!Хамериканците му казват нема Турецки паток щот бой ще ядеш,Руснаците му казват прави Турски паток щот ще пиеш двойна доза новичок!Германците се чудят кой ще го кара с 200 през гащите....

81

Картинката е

преди 3 години

жалка и срамна...Колкото са глyпави... толкова и са отчаяни..

80

Радев-разединител

преди 3 години

Станишев подкопа доверието в БСП, *** продължава да дълбае в тази посока, но Радев ще ги довърши. Откъде извира тази омраза? А трябваше да е обединител ! Жалко, пак не случихме с президент. По-точно избрахме си най-слабия и неадекватен президент до сега...

79

Анонимен

преди 3 години

Типични русофили-предатели !Готови са да клепат държавата пред целия Свят, но като са на власт я клепат само на Русия и убиват който им посочи Кремъл.

78

Анонимен

преди 3 години

Гледах протеста. Оратори говорят празни приказки. 50 платени викат оставка. Около 500 кибици се наранят на разходки. Режисирано от криминалета. Жалко протести.

77

ОСТАВКИ

преди 3 години

В кой ред е най-добре да си подадат оставките се чудя ?-Радев-Борисов-Каскетаили-Борисов-Радев-Каскетаили-Каскета-Радев-Борисовили всичките накуп май и започваме на чисто !!!

76

Анонимен

преди 3 години

Искат немската полиция да дойде в София ли?

75

има един

преди 3 години

И на чистачките в Брюксел козирува -- много го харесват !

74

Анонимен

преди 3 години

БАЦО, по силата на следвоенните договори Германия е под управлението на САЩ. Не изключвам твоя вариант за немските фондации и ЦРУ.Определено и САЩ и Германия дължат обяснения на българския народ защо подкрепят техния "*** син"

73

Анонимен

преди 3 години

В Германия , ако са обект на репресии в родната си страна, получават хиляди Евро помощи.С тия демонстрации нашите клошари се молят на Меркел за помощи.Иначе, ако искат промяна, ще стоят у нас.

72

Анонимен

преди 3 години

На руски има ли надписиПредатели

71

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха,все едно ние, недоволните от Румен Радев, да отидем пред руското посолство да протестираме защо ни натресоха този зелен чорап!!! . То човек трябва да има поне минимум самоуважение, но за тези протестъри това не важи, те и без него могат.

70

Анонимен

преди 3 години

Берлин: Искайте реакция от арменския поп !

69

Анонимен

преди 3 години

На немски???Ха ха хаМодерни предатели