50

Маг Минчо

преди 3 години

Руската ваксина неслучайно е кръстена Спутник-5 !!Като те ваксинират,получаваш доза за спътник,а след като отброиш до 5 (дни) и си вече пътник!

49

Анонимен

преди 3 години

Руснаците така хубаво спасха света, залха го с комунизъм, което си е същото като фашизъм. Източна Европа още не може да се съвземе от руския рай.Та сега щели да ни спяасяват от вируса.А, мерси.Най-много да ни заразятПо-далече от Русия по-близо до цивилизацията.

48

Какво става с Ким?

преди 3 години

Предлагам на критикарите да се съсредоточат към коментарине на задните части на Ким Кардашиян и подобните й там американски звезди - това е точно по интелекта им.Ваксините са тема за хора с адекватно образование и квалификация, която първичните тpoлoве не притежават

47

Анонимен

преди 3 години

Руският здравен министър Михаил Мурашко заяви, че световните реакции са породени от конкуренция, а ние бихме добавили - от черна завист.

46

Руска ваксина-смех

преди 3 години

А бе хора вие вервате ли на ***, те шевна машина не могат да направят като хората, та ваксина ли ще направят...

45

Анонимен

преди 3 години

Русия както винаги иска да е първа! А е първа ,защото започна производството на ваксина,ПРЕДИ вируса да тръгне по света!!! Братските връзки с Китай са Велико нещо!!!

44

Анонимен

преди 3 години

както винаги критиките са от едни и същи страни,много ги е яд на руснаците както винаги те отново ще спасяват света!

43

Доктор Менгеле

преди 3 години

Бих инвестирал в стотина "ваксини", за да ги приложа върху местни ***. Знам, че няма да искат. Затова ще ги връзвам.

42

Анонимен

преди 3 години

Всички видяхме, че точно в САЩ човешкия живот няма абсолютно никаква стойност.Реакциите след това бяха пък пълно незачитане на частната собственост на обикновените американци, които са жертва на безогледно ограбване на домовете им, разбиване на частната им собственост, за която естествено глобалистите нехаят защото робите им бачкат в Китай.Русия никого не задължава да ползва ваксината, а България изобщо не е в списъка на държави, които ще закупят тази ваксина.

41

Анонимен

преди 3 години

По заповед на Решетников всички българи - руски потгъзници под строй пред руското посолство да им ударят по една руска нямаща аналог ваксина. Трябва да се жартвате друзя за вашата матушка Россия.

40

Анонимен

преди 3 години

Не бива да се позволява на руснаците да разработват или не дай бог да имат ваксина! Как смеят!

39

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен..... ксина и да срине репутацията си. Руските.... Русия има репутация на държава, коато не цени човешкия живот. Какво има да разваля?

38

:-)

преди 3 години

До РусофобГледайте Мексико да ви присъедини вас САЩ към себе си. ВИЖТЕ СИ КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТКАТА ХАХАХАХА

37

Чебурашка

преди 3 години

До рашидХайде сега, не си бил русофил! Тогава защо си в позиция партер с изути ***, обичайна за русофилите като чуят за Русия и Путин?

36

Анонимен

преди 3 години

Антируски откаченяцииии, няма държава в света, която да си позволи да пусне опасна ваксина и да срине репутацията си. Руските микробиолози са на световно ниво и имат много постижения.

35

Мен

преди 3 години

До 26 да и това е възможно но винаги има риск защото на дали са назад в технологиите а и те са геополитически играч и като другите такива на дали имат скрупули при все че надали могат да се мерят с нашите нови ," приятели" относно скрупули те

34

Анонимен

преди 3 години

Значи колониалната администрация тук едва ли ще купи ваксината преди да получим посолствено разрешение.

33

Русофоб

преди 3 години

До АнонименОсвободи от живота им 70 000 Българи - елита на нацията. Освободи от имотите, добитъка, имуществото стотици хиляди българи. Ето от това ни "освободи" гнусната ти матушка. Много скоро няма да я има. Остатъци от нея ще бъде присъединени към СЕЩ. Все пак ни трябват слуги.

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30Освободила ни е предимно от златния ни резерв и от архивните ни документи.

31

Чебурашка

преди 3 години

До :-)Разправят, че снимка на Путин вършела същата работа като ваксината. Дори била по-ефикасна.