16

Анонимен

преди 3 години

Бавно но славно светът върви към ББД-безусловен базов доход! 20% от населението заети,всичко останало с подаяние стигащо единствено за хляб и вода!

15

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Всичките багеристи...фандромажии и асвалтаджии на Боко...работят.Що пара са...препрали по...пътищата знае само един Влади,ама той излез в...нелегалност.

14

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... скоро и "високообразованите" калинки...... Глупаво е да твърдиш, че са повече от работещите, а и 90%от така наречените чиновници взимат между 650 и 900 лева заплата. Ще има и съкращения наесен, но те ще обхванат не заетите щатове и навършилите пенсионна възраст, които сега не бързат да пенсионират. Така % на съкратени те ще изглежда по-голям.

13

Анонимен

преди 3 години

До 11: а с каруца не може ли?

12

Бау

преди 3 години

Всеки 2ри на протеста е от туристическия бранш ...

11

Анонимен

преди 3 години

Брокерите на имоти няма ли да пуснат пак статийка колко е стабилен пазара и че се избива народа да купува имоти от безработните си помощи.

10

Anonimen

преди 3 години

Веднага давам идея за бизнес - трябва ви фирма, бус и една хладилна чанта. Имаме вила, на която два пъти седмично идва бусче със стока и зарежда живущите и летовниците, няма магазин, няма нищо. Но носят само това, което те са закупили и изборът е малък, а продуктите не са хубави. И обикалят много махали. Според мен правят най-малко 200 лв. на ден от махала. Ако някой започне да обикаля махалите и носи и лекарства, и стоки по поръчка от промоциите, смятам, че ще има клиенти, може и транспорт

9

Анонимен

преди 3 години

Не се радеайте много, скоро и "високообразованите" калинки от администрацията, ще ривът. Не може администрацията да е колкото работещите и на всичко отгоре са "хоум офис"...

8

Св

преди 3 години

Сервилна икономика на услугите. Да има ядене и пиенье, некоя сгодна женица и те това е. Банани поне да имаше (не че можем да отгледаме и стрък праз) да си го кажем направо - бананова република. И не ми се оправдавайте, че сме капацитет с ИТ-тата щото те са една капка мед в кацата с ла...на.

7

Анонимен

преди 3 години

до това води измисления политически грип

6

Анонимен

преди 3 години

Дет се вика, кой за квото учил.

5

Анонимен

преди 3 години

Е шот са тпи.Даскалката като обясняваше тригонометрични те функции на дъската тия си чоплеха в носъ.Те ти булке Спасовден

4

Ти да видиш..

преди 3 години

Политиците , професорите и генералите нямат такива проблеми.

3

Анонимен

преди 3 години

Аз работя и пак едвам ми стигат пари - да не говорим, че плажа е ликс, който няма да си позволя в този живот ! ...

2

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Много е добре,на нашето море.Тук действа закона Омерта,сгрешиш ли -с бетонни обевкив морето !!

1

роботещ беден

преди 3 години

Гладен съм !