25

?

преди 3 години

Това ли е българската икономика?

24

Анонимен

преди 3 години

А защо при свободното предприемачесгтво в България не се произвежда нищо, само кръчми и хотели и черноработници за Запада?

23

Чебурашка

преди 3 години

Ами така е при свободното предприемач едно. Според изследвания до 95% от новооткритите фирми фалират преди да са навършили три години. Остават най-можещи те и адаптивните. И тук идва грешката на правителството, което хвърля безмозъчно пари да спасява отрасли, в които в близките години потребителското търсене няма да се повиши. Пандемията предизвика съвсем неочаквано потребителско поведение и не трябва да се хвърлят пари към фирми, които са неадаптивни и не полагат никакви усилия да оцелеят.

22

V

преди 3 години

А авиокомпаниите няма ли да фалират ? Като няма туристи за кво има авиокомпании ? :) И без тва само с парашут става да се возиш на България еар :))) По малко самолети по чист въздух ;) И по малко варненски тираджии :)))

21

Зозо

преди 3 години

Важното е, че Влади с розовите бузки го махнаха. То не беше СУПТО, нови касови апарати, дране и глоби за дребни нарушения, запечатване на обекти........

20

mery

преди 3 години

На северното черноморие хотелчетата и ресторантите са пълни. Тази година имат повече клиенти. Проблемът е че са отворили с малко персонал и се чака много при пълен ресторант -2ч. за пържени картофи.

19

Анонимен

преди 3 години

До :) 12Алибегов ще отиде да плаче пак и ще му дадат пак.Може и изобщо ДДС-то да им махнат.А колко пари ще им налеят, няма да разбереш.

18

мак

преди 3 години

Престанете да ни занимавате с кръчми. Кои са фалирали, като където и да погледнеш - пълни са до пръсване. В малки градчета може, но не и тези в големите градове.

17

Анонимен

преди 3 години

Тия от заведенията им се носи чалга и продават алкохол на хората. От алкохол полза няма нито пък от чалга.

16

Анонимен

преди 3 години

Коронакризата ударила мутрите собственици на хотели и заведения - хубаво, че ги е ударила.

15

V

преди 3 години

Това лоша новина ли е ?

14

Анонимен

преди 3 години

То пък едни кръчми, хората са навън сред природата, чистия въздух и спортуват и се радват на лятото и да нямаше вирус пак щяха да фалират.

13

Ox

преди 3 години

Въобще не ме интересува обедняването на милиардерите!!

12

Драго

преди 3 години

Нема такива маскари - хак им е! Е в петъка ядах една пица. Не знам какви гнусотии са сложили в нея, но е на - вече 4-ти ден не усещам никакъв вкус като ям. Съсипаха ми вкусовите рацептори тия маскари!! Ама утре отивам към Слънчака та дано моренцето (и ***) да ми възвърнат вкуса.

11

:)

преди 3 години

Алибегов мазната косица кво чака още, да ходи да рони сълзи при БиБи.....

10

Анонимен

преди 3 години

Ресторантьорите, кръчмарите, баровете са развъдници на вируси и болести.

9

:)

преди 3 години

Моля да се отбележи, че по дясната ми скула се стекоха две-три сълзи от умиление!

8

Анонимен

преди 3 години

Както казах още май, имам 3 заведения (съдружник съм, имам ИТ компания по професия). Вложихме много в онлайн бизнеса си и не можехме да смогнем. В пъти повече клиенти от преди. До ден днешен е така. Адаптирахме се към ситуацията, докато други викаха неволята. Много взеха нашия пример, разбира се. Излишните търгаши залязоха, което покачва качеството в бранша.

7

Анонимен

преди 3 години

Това ресторантьорство ни го натрапвате всеки ден, сякаш е жизнено важно за народа.

6

Анонимен

преди 3 години

Обиколил съм цяла Европа,а преди години и бившето СССР.Такова чудо като нашето нема никъде,кръчма до кръчма,дискотеки,барове с консумация и без консумация.Не може да се друсаш цяла вечер в дискотеките и да се нафиркваш до безсъзнание,а на другия ден да си работоспособен,а и на всичкото отгоре да имаш нахалството да ревеш на шефа: Шефе-е-е-е,пари нема,заплата ми малка и не ми стига за нищо!Ай сиктир стези заведения!10-15,максимум 20 % от сегашните да останат,пак са много!